"Delizie", qui signifie délicieux, est un effort enthousiaste de préserver les traditions familiales sacrées et servir bonheur dans les assiettes bien au-delà des frontières de l'Italie. Originaire de Calabre, la «pointe» de la péninsule italienne, où se rencontrent les montagnes et un littoral à couper le souffle, le propriétaire Francesco Ruggiero donne vie à la richesse du patrimoine culinaire de cette région du sud en introduisant à certains et permettant à d'autres de découvrir une multitude de saveurs et d'arômes incroyables. En utilisant une combinaison d'ingrédients importés et produits localement soigneusement sélectionnés, vous pourrez choisir parmi une variété de pâtes faites à la maison et des plats traditionnels. Pour compléter votre repas, choisissez le vin qui vous convient parmi une liste incluant des vins italiens et californiens. Le restaurant dégage une atmosphère chaleureuse, détendue et élégante qui incite autrui à en profiter en proposant simples plaisirs de la vie: repas délicieux, vins et gens.
Alhambra Irish House is both a pub and a restaurant; sitting in the beautiful Alhambra Theater with its brick walls and wooden columns you can really feel the history of the building.We strive to give all our guests a genuine taste of Irish Hospitality , our menu has many Irish Classics such as Beef and Guinness Pie and Shepherds Pie, we are also well known for our Fish and Chips along with local Californian offerings.We have a full bar with a mix of Irish Beers and Craft selections, we also have a fine Irish Whisky selection and a great Cocktail List,We look forward to meeting you
Un petit goût de Toscane, agrémenté des quelques merveilles locales, voilà de quoi vous ravir ! Depuis plus de 30 ans, le Luceti’s vous propose une délicieuse cuisine italienne élaborée par les plus grands chefs du monde, plusieurs fois récompensés, comme San Franciscan ou Roger Bertola, ce dernier étant le fondateur des légendaires Doro’s et Ruggero’s, et chef exécutif au Fior et à l’Iron Horse. Monsieur Bertola a également été le chef personnel du général Eisenhower et de Paton. Aujourd’hui, les propriétaires du restaurant perpétuent la même tradition, la même cuisine que celles qui avaient été mises en place par Dr. Ron Luceti à l’ouverture en 1984. Le lieu est parfait pour les célébrations privées ou les réunions d’affaires. Une carte bien remplie est disponible au bar.
Situé dans le centre de Redwood City, le Crouching Tiger Restaurant propose une authentique cuisine mandarine, du Sichuan et du Hunan. Il a été récompensé d'un Bib Gourmand par le guide Michelin, réservé aux restaurants dont la cuisine est de haute qualité et d'un bon rapport qualité/prix. Il a également été cité par le Mercury News pour sa cuisine de qualité supérieure et ses repas gastronomiques. De plus, il a reçu la récompense du programme de reconnaissance de l'embellissement de la municipalité.
Established in 1959, owners Jenny Youll and Mike Sabina expanded the once small coffeehouse of St. Michaels Alley into this intimate dining establishment in 2009. The restaurant provides three comfortable spaces for a dinner out with friends, date night, or a complete private event. The main dining room is wood paneled and intimate. The front room / bar area is more casual and social, yet still offers tables with linens and the full menu. The solid wood bar is a favorite dining spot for many of the regulars and locals. A beautiful outdoor patio is most enjoyable on warm summer days and nights as it open to the sky. Enjoy a cocktail at the full bar before venturing into one of the upscale and relaxed dining spaces of St. Michael's Alley.The restaurant is currently offering the Autumn Menu on the Patio as well as takeout, Tuesday through Sunday starting at 5pm.
Situé dans le centre-ville de Menlo Park, le Bistro Vida propose des plats traditionnels dans un cadre de bistrot chaleureux et accueillant. L'engagement du restaurateur à obtenir des ingrédients de qualité permet au Bistro Vida de mettre en avant des plats salés et sucrés d'inspiration française.
Central Park Bistro is a 100 seat contemporary restaurant in downtown San Mateo featuring fresh seasonal American cuisine by Chef Ricardo Garcia, in the $15-$45 range. We offer a carefully chosen eclectic Wine Spectator award-winning wine list. Central Park Bistro is an affordable sophisticated, fun dining experience. Relax and unwind with a house specialty cocktail at our wonderful Martini Bar. We also have several intimate private dining rooms perfect for that corporate presentation business meeting, wedding rehearsal dinner, retirement/anniversary dinner, or any special function you may have in mind. Check out our private wine cellar room which seats up to 8 people for that extra special dining experience.For reservations larger than 12 or for private functions please contact the restaurant directly.
Proudly local and family-owned, we serve elevated comfort food including wood-fired pizza and rotisserie fare in the heart of Downtown San Mateo (located inside a historical train station!). Try local favorites like our signature pizzas, prime ribs and roast chickens, as well as many vegan and vegetarian-friendly dishes to choose from. Our indoor and outdoor dining are open, so come experience our grand main dining room or dine outside in our state-of-the-art heated covered patio -- kids love watching the trains go by! Takeout service for pickup and delivery are available - Order online through our website www.risewoodfire.com.For table reservations of 13 or more, please contact us directly at info@risewoodfire.com
Naschmarkt (NASH-MARKed) is a family-owned and operated premier and authentic restaurant that has been proudly serving the Campbell area and beyond since June 2011. Since then, our mission has been to provide high-quality food for all those that wish to combine fun and enjoyable ambiance with skillful cooking into one extraordinary dining experience.The restaurant is named after the largest open-air produce market in Vienna, Austria. Austria’s history and geography influence much of its cuisine. Austria was once the center of the large Austro-Hungarian Empire stretching from France to Russia and from the Baltic Sea to Turkey, imparting a varied heritage to Austria's cuisine. Located in the center of Europe, Austria’s modern-day cuisine is influenced by surrounding countries like Germany, Hungary, Italy, and even France.