Daily Grill introduces a twist on classic dishes for lunch and dinner. Fresh, flavorful American fare is served in Burbank, the Media Capital of the World, and just a few blocks from the Burbank Airport. Daily Grill features seasonal menus with locally sourced ingredients prepared in a scratch kitchen. Timeless favorites like Chicken Pot Pie and Loaded Mac & Cheese bring back nostalgic memories at the first bite. Creative contemporary dishes like Ahi Tuna Sashimi and Shrimp Deviled Eggs will inspire you to explore ever-growing menu selections. Breakfast is served everyday starting at 6:30am.
At SunCafe, let our unique take on rustic world cuisine tantalize your taste buds while delivering optimum health and nutrition. Our 100% plant-based dairy-free menu seeks to accommodate all palates, from fun to sophisticated, from health-minded to indulgent.Talk about fresh, we make most everything from scratch including our own cheeses, chorizo, mayo and butter–always vegan. 2x named 1 of the 10 Best Restaurants in Los Angeles, we’re down the block from famous Hollywood in Studio City.
Le célèbre Sunset Tower Hotel a subi sa première rénovation majeure dans les années 80. Le restaurant Tower Bar offre une vue séparée sur la ville, de chaque côté du hall. Il dispose d'un salon chic, d'un bar et d'un espace en plein air. Des banquettes sur mesure s'intègrent directement sous les fenêtres qui offrent une vue imprenable sur les toits de Los Angeles. Sa décoration affiche des influences Art déco et comprend des meubles en noyer avec des gravures dorées dans une combinaison de couleurs subtiles et discrètes. Ce bistro californien propose un délicieux menu avec des plats italiens. Un code vestimentaire est exigé, veuillez appeler pour obtenir plus d'informations.
Savor the soulful creations of Chef Lawrence Page at our renowned Black-Owned Los Angeles restaurant. Located just a block from the world-famous Hollywood Sign, embark on a culinary voyage through the Southern comfort soul-food tradition, where every dish is a testament to his expertise and passion. Indulge in the rich flavors of slow-cooked meats, savory spices, and indulgent sides, all meticulously crafted to deliver an authentic experience. Immerse yourself in the warm, inviting atmosphere and let our attentive staff cater to your every need. Join us for an unforgettable dining experience where Chef Lawrence's Southern hospitality and mouthwatering creations merge to create soulful bliss.
Reservations accepted two weeks in advance.Serving American fare from upscale comfort food to vegan specialities in the heart of the West Hollywood Design district. Craig's offers covered and heating patio seating, indoor and bar seating. Reservations are recommended, but walk-ins accepted and our bar features our full dinner menu.
WeHo Bistro est un restaurant de cuisine française et décontracté situé dans le centre de WeHo. Leurs plats sont délicieux et leur sélection de vins est incroyable. C'est un endroit confortable et chaleureux pour passer de bons moments avec des amis et la famille. L'équipe se fera un plaisir de vous offrir un service impeccable. Le stationnement compte 84 places distribuées sur 3 niveaux et est partagé avec les clients de la pharmacie CVS.
The Grill on the Alley a été ouvert en 1984 comme un hommage vivant aux grands grills américains d'autrefois. Dans le temps, il s'est imposé comme l'un des meilleurs restaurants du pays, salué par les écrivains des quatre coins du pays. Le menu est celui d'un grill classique américain : des steaks de qualité, des fruits de mer frais, des plats traditionnels tels que le pâté au poulet ou le pain de viande et les pommes de terre en purée, ainsi que des desserts maison. Nommé au « The Fine Dining Hall of Fame » par le Nation's Restaurant News, The Grill est le foyer du « power lunch » (dîner de travail) de l'industrie du divertissement, mais est également ouvert pour le souper 7 jours par semaine.
With a kitchen led by Michelin-award-winning Chef and co-owner Sammy Monsour (formerly of LA’s Preux & Proper), the menu centers around soulful Southern fare with an emphasis on sustainable seafood, offering an extensive raw bar program and selection of fine American caviars. Complementing the bright flavors, Monsour adds rich, comforting depth with dishes like the Cornmeal Crusted Nashville Hot Catfish and Hickory Smoked Tomahawk Pork Chop. Beverage Director and co-owner, Kassady Wiggins designs a zero-landfill cocktail program that is well balanced and climate conscious. The drinks are the perfect blend of new and familiar, while bringing Southern flavors to each glass with cocktails like the Hootie Hoo and Mother of Pearl Martini. Teaming up with Founders and Operators, Prince and Athena Riley, Joyce is named after their daughter and her grandmother. The restaurant embodies family, connection, and seeks to bring joy to guests through shared dining experiences.
Les frères Smith vous proposent le meilleur de la cuisine américaine réconfortante. Le menu comprend notamment du pain de maïs cuit dans une poêle en fonte, de la timbale de poulet maison et des petites côtes levées de dos cuites au barbecue. Le Smitty's a toujours été défini par le confort. Vous apprécierez les kiosques confortables, le bar convivial et le personnel serviable qui vous accueillera.