Le Lebanese Taverna DC se situe en face de la station de métro Woodley Park. Ce restaurant dispose d'un bar pour 15 personnes, d'un salon et d'une salle de restauration prévue pour 130 couverts. Il est idéal pour les groupes de toute taille et propose une salle privée pour 50 personnes.
Causa is our Michelin-Starred tasting room where the world of Peruvian culinary tradition comes to life, thanks to the artistry of Chef Carlos Delgado. Here, you'll embark on a journey through the gastronomic heritage of the Peruvian geographical regions.Reservations are released on the 1st of the month at noon for the following month for our Causa dining experience. This prix-fixe menu is priced at $179. Taxes and service charges are added separately. Enhance your experience further with a Remarkable Wine Pairing to compliment your 6-courses or venture into North America's rarest pisco selection and fully immerse yourself in the bounty of Peru's national spirit.If you have any questions or need clarifications on allergens or restrictions, reach out to antonio@causadc.com prior to booking.Causa only accepts inKind House Account credit and is unable to accept general inKind credits. Please reach out to inKind support for further clarification.
Welcome to dLeña, a Wood-Fire Mexican Cocina & Mezcaleria by Chef Richard Sandoval.dLeña is derived from the Spanish word “leña,” meaning firewood. The restaurant is centered around it’s wood-burning grill - a nod to the rustic open-fire cooking techniques of Mexico’s past. The menu transports diners to Mexico through a multi-sensory experience in every bite of the signature smoked entrées, fresh ceviches, and unique sharing plates. The expansive bar features hand-crafted margaritas, Latin cocktails, cervezas and vino. CHEF'S TABLE EXPERIENCE:Book an exclusive dining experience at our chef’s table tucked behind the main bar facing into the open kitchen. Chef will prepare eight courses for 160.00 per guest, with an optional beverage pairing for 75.00 per guest. Please visit our Chef's Table OpenTable page to book:https://www.opentable.com/r/dlena-chef-table-washington
Le Thunder Burger & Bar crée une expérience culinaire rock'n'roll au cœur de Georgetown. Les hamburgers mettent juteusement l'eau à la bouche et ont de généreuses proportions. Des œuvres d'art à la portée de toutes les bourses! Le menu offre une variété d'options: sélection complète de hors-d'œuvre, salades rafraîchissantes, plats créatifs et desserts décadents faits maison. Que vous soyez assis au bar branché, sur les banquettes rehaussées de graffitis ou dans la bibliothèque couverte de lierre, venez choisir à partir d'une large sélection de whiskies et de bières artisanales américaines provenant de microbrasseries. Peu importe l'occasion, qu'il s'agisse d'un rendez-vous intime, d'une réunion de groupe ou d'une fête de famille, profitez de l'ambiance confortable et énergique ainsi que du service très attentionné. Le brunch de fin de semaine est maintenant disponible. Un menu de fin de soirée est également disponible tous les soirs.
At North, we focus on what we do best: Italian from scratch. Enjoy any of our handmade pastas and pizzas, created with seasonal ingredients and inventive flavors. Or, try a different signature dish, prepared with our fresh flavors from the garden, farm, and sea. We’ve hand crafted seasonal cocktails that pair great with our food, creating a real modern Italia experiences perfect for any occasion.
Situated on the ground floor of the new Residences on M Street, in the heart of the West End just steps from Georgetown, Nobu Washington DC brings Chef Nobu Matsuhisa’s genre-defining cuisine to the nation’s Capital. With more than 11,000 square feet of space including the Bar & Lounge, Dining Room and Sushi Bar, and multiple private event spaces, Nobu DC presents the ideal setting to enjoy signatures like Black Cod with Miso and Yellowtail Sashimi Jalapeño alongside DC-inspired dishes and cocktails.
Originaire de la côte est du Maryland, le chef Anthony Chittum a gagné sa réputation non seulement pour sa cuisine, mais aussi pour son engagement à s'approvisionner dans un réseau d'agriculteurs, de pêcheurs et d'artisans alimentaires locaux. Puisant leur inspiration dans les cuisines de la Grèce, de la Sicile, de la Sardaigne et du sud de l'Italie, le chef Chittum et son équipe interprètent ces différentes traditions et techniques en utilisant les meilleurs produits de la région du Mid-Atlantic.
En soirée, l'Iron Gate propose un menu dégustation dans la salle à manger. Vous pourrez opter pour un menu dégustation de 4 plats (60 USD par personne, plus 40 USD pour l'accord mets et boissons), un menu dégustation de 6 plats (80 USD par personne, plus 50 USD pour l'accord mets et boissons), ou le menu dégustation du chef (110 USD par personne, plus 90 USD pour l'accord mets et vins). Vous serez invité à personnaliser votre expérience en choisissant vos plats dans les différentes catégories du menu. Les menus dégustation changent souvent, selon la disponibilité des produits de saison et locaux. Ils peuvent être adaptés en fonction de vos restrictions et préférences alimentaires.
Since 1987, La Tomate has been Dupont Circle's neighborhood bistro, featuring affordable regional Italian cuisine in a warm ambiance. A window-clad bar and dining room offer charming avenue views onto Connecticut avenue. Enjoy an extended season of “al fresco” dining on our lush outdoor patio. We are committed to providing quality service and excellent food in a warm and friendly atmosphere. We invite you to join us for breakfast a casual lunch, happy hour, dinner, weekend brunch or group events.
• Régionale Américaine (contemporaine du Sud) • Logan Circle
Réservé 24 fois aujourd'hui
At Mallard, Chef Johnson will apply classic and global techniques to the culinary traditions of the south while incorporating the best local and regional ingredients available. Undergirding it all will be a sense of hospitality rooted in Johnson’s memories of the family table. Mallard’s menu will range from Chef Johnson’s take on classics like Shrimp and Grits with Smoked Pork, Piquillo Peppers, and Tabasco-Shellfish Nage and Wild-Caught Blue Catfish with Poached Oysters, Summer Corn, and Smoked Trout Roe to new creations like Seared Sea Scallops with Cracklin’ Cornbread, Charred Peaches and Dandelion Greens and Crisp Berkshire Pork Trotters with Ramp Chow Chow, Sunny-Side-Up Egg, and Edisto Island Grits. Dessert options include Buttermilk Panna Cotta with Rhubarb and Almond Shortbread and Banana Puddin’ with Cracker Jacks and Nilla Wafers.
We are excited to welcome you to Rania, DC's hottest destination for modern Indian food. Tom Sietsema has called our food "some of the most inspired Indian cooking in DC." At Rania, we offer homage to the time-honored traditions, rich flavors, and spices of India in an intimate, luxurious setting. We look forward to sharing our vision with you!Presenting sophisticated, highly acclaimed 4-course prix-fixe menu, with an upcoming debut of our chef's tasting menu.Policies:-Dress Code: Smart Business Casual. No shorts, athletic wear, or baseball caps are allowed.-Children under 10 are not allowed in the main dining areas.-Reservations are available for parties of up to 6 people.- A non-refundable deposit of $30 per person is required for parties larger than 5.-A 20% gratuity will be added to all parties 5 or more.For large party or private dining inquiries, please email: Info@raniadc.com