Le Bookbinder's Seafood and Steakhouse sera ouvert les jours de Thanksgiving et de Noël avec repas assis de midi et demi à 17h30, ainsi que de 16h00 à 22h00 le jour du Nouvel An. Pour consulter les menus spéciaux à prix fixes, veuillez vous rendre sur le site Internet de l'établissement. En effet, le menu habituel ne sera pas servi lors de ces 3 jours fériés. Le Bookbinder's Seafood & Steakhouse vous invite à découvrir l'endroit le plus populaire de Richmond pour célébrer une occasion spéciale ou tenir une réunion d'affaires. Propriété d'une famille locale, le Bookbinder's, unique à Richmond, allie harmonieusement une histoire riche et une atmosphère vive. Situé à côté du James River, dans l'historique Tobacco Row, le restaurant accueille les amateurs de steak et de fruits de mer dans un cadre doté de poutres apparentes et de murs en briques, dans un ancien entrepôt de tabac rénové. Des steaks au homard en passant par les fruits de mer, chaque plat est finement préparé et joliment présenté, pour vous faire vivre une expérience culinaire raffinée qui comblera tous vos souhaits. Vous bénéficierez d'un service excellent de la part de l'équipe de professionnels.
Shockoe Slip's newest American gastropub. Featuring locally sourced ingredients served in a warm, casual setting.Enjoy a meal, small plate, unique cocktail, classic spirits or local beers.Located in the Omni Hotel - dine in and take out available.
Located in downtown Richmond's historic Shockoe Slip, The Hard Shell Restaurant is known to locals as one of the best seafood restaurants in town. With a new fresh look; The Hard Shell features sleek booths, lots of light and a vibrant city feel. The Hard Shell has Richmond's widest variety of fresh and local seafood. Menu items include signatures such as filet and lobster, shrimp and scallops, lump crab cakes. Patio request honored when possible but tables are first come, first served. Private dining & reservations are available. Dress is casual.
For over 20 years, Bottoms Up Pizza has been serving customers in Richmond, Virginia with homemade pizzas and Italian fare for guests of all ages to enjoy. A menu of entrees at Bottoms up Pizza includes options of chili, chicken tenders, shrimp pasta, ground beef burgers, grilled chicken, cheese sandwiches and Santa Fe turkey.The extensive pizza selection at Bottoms Up Pizza is filled with customizable options and toppings made from fresh ingredients. Each crust takes over 20 hours to prepare, and guests can top each cheesy pizza with choices that include broccoli, olives, ground beef, ham, BBQ chicken, chili, goat cheese, shrimp, oysters, crab meat and jalapenos.