Mademoiselle Paris - Anna Maria Island is an authentic French restaurant and bakery. We offer a great selection of wine and beer, outdoor and indoor seating like many of the established bistros in France. The chef Arnaud Wallet is in charge of the cooking and prepare a large variety of traditional dishes : mussels and french fries, beef burgundy, foie gras, snails...etc... Enjoy the taste of authentic French Bistro Cuisine for breakfast and lunch and dinner. Dine outdoors on the patio or in our restaurant.
Le menu régulier du Waterfront Restaurant est façonné à partir des meilleurs produits disponibles et il évolue au fil des saisons. La brigade prépare les plats sous leur forme classique et met l'accent sur les arômes naturels frais. La plupart des clients reconnaîtront leurs saveurs préférées : picatta, au poivre, pesto, mojo et bien d'autres.
Floridays Woodfire Grill & Bar is a casual waterfront restaurant inspired by classic Florida fish houses, accented by sport fishing memorabilia, weathered wood, rustic shutters and bright colors. With great views of the water from the indoor dining room and our huge outdoor patio and bar, Floridays is the meeting place for tourists and locals alike to sample the best the area has to offer. From fresh caught fish and local produce to tropical drinks, ice cold beer and friendly engaging service, we celebrate the things that make Florida unique in an energizing and addicting atmosphere.A one-of-a-kind weekend brunch will be a highlight for locals and visitors.
Depuis 1980, les Chefs Raymond et D’Arcy Arpke dirigent ce superbe restaurant établi dans une charmante île-bungalow. Considéré comme l’un des « restaurants les plus romantiques du pays », Euphemia Haye est bien connu pour ses ingrédients innovants et soigneusement sélectionnés, un service irréprochable et une atmosphère intime. Caractérisé par un menu varié, éclectique et satisfaisant qui « impressionne » les convives en incluant les meilleurs plats parmi lesquels le fameux steak au poivre de première qualité, le canard rôti avec ses sauces de saison, le ris, la viande bovine et les poissons frais locaux. Les auteurs gastronomiques des magazines tels que le Fodor et le New York Times décrivent régulièrement l’Euphemia Haye comme étant « extraordinaire » et possédant « la matière dont sont faits les rêves ». Euphemia Haye est classé parmi les meilleurs restaurants du pays. Veuillez visiter le site www.EuphemiaHaye.com pour en savoir plus sur les offres du menu, les récompenses, les foires aux questions, pour en savoir plus sur le Haye Loft et effectuer une réservation.
Cremesh European Restaurant is family owned and operated. Our menu is based on local ingredients with an European influence. You will find inspirational bistro food which is fresh, and tasty. Our commitment and passion is to the authenticity of our dishes and the freshness of our core ingredients.With an elegant European inspired menu and wine list, Cremesh European Restaurant in Bradenton is a fantastic establishment with outstanding food, coupled with great service and ambience.