Occupant le bâtiment historique Congaree Vista avec une terrasse chauffée et un service de voiturier gratuit, le Motor Supply sert une cuisine progressive du nouveau monde en utilisant des techniques culinaires françaises classiques depuis plus de 20 ans. Sous la conduite du chef exécutif Wesley Fulmer, les menus écrits à la main du brunch, dîner et souper changent tous les jours et présentent une cuisine contemporaine américaine nouvelle, avec des clins d'œil à la cuisine créole, cajun, française, asiatique et du sud. Le Motor Supply travaille en collaboration avec des fermes locales et durables pour ses ingrédients, viandes, produits laitiers et autre. Les fruits de mer sont pêchés sur la côte de la Caroline du Sud, tandis que la charcuterie, les desserts, les bouillons, les sauces et les vinaigrettes sont tous faits maison. Le bar propose une vaste carte des vins ayant reçu le prix de l'Excellence par Wine Spectator (2006-2013), des bières importées, nationales et locales, ainsi qu'une carte de cocktails artisanaux aux ingrédients issus de la ferme, créés avec des liqueurs infusées maison, des amers artisanaux, des spiritueux vieillis en tonneau et des ingrédients et garnitures locaux, le tout confectionné par le barman en chef Josh Streetman.
Situé dans le quartier florissant Congaree Vista District dans la ville de Columbia en Caroline du Sud, le Blue Marlin Restaurant met en vedette les saveurs champêtres de la région sud de Low County.
Entre Savannah au Sud, et Georgetown vers le Nord, le Low Country est nourrit des richesses de la mer et des marais côtiers. Crevettes succulentes, huîtres, crabes, langoustines et poisson-chat abondent. Végétaux colorés, maïs, riz et tomates rouges mûres regorgent. Low Country rassemble toute cette nourriture dans une union somptueuse de plats uniques et distinctifs.
SakiTumi boasts an authentic menu, with both fresh sushi (we have tuna overnighted from Hawaii) and flavorful grill items. Located in the heart of the Vista, we are down a quaint alleyway in a historic building that used to house the production of Model T fords.Awarded "Best Sushi Restaurant" by the readers of the State newspaper, we continue our ethics of quality by ordering fresh, #1 ahi tuna along with salmon, butterfish and more. Our flavorful grill items include a variety of hibachi-style plates, tacos and even a Wagyu beef burger. Serving Columbia as a local, independent restaurant since 2006, we have made friends and family from all over the southeast and continue to provide delicious food in a casual, upbeat and energetic atmosphere. Music videos or sports are playing on our large tv's behind the bar, and we have a nice collection of wine and speciality drinks to compliment our food. We invite you to get fresh with us anytime.
Embark on a culinary adventure unlike any other as you ascend to the pinnacle of indulgence at the Top of Carolina rotating restaurant for Sunday brunch. Nestled high above the cityscape, our panoramic views are only rivaled by the sumptuous spread awaiting your arrival. As you sip on mimosas and bask in the morning sunlight, let the world below become a mere backdrop to the feast unfolding before you.From the first bite of freshly baked pastries to the last sip of artisan coffee, every detail is meticulously curated to tantalize your taste buds and elevate your brunch experience to new heights. Indulge in a symphony of flavors, from savory classics to inventive culinary creations, all while being gently spun around to witness the ever-changing landscape below.Join us at the Top of Carolina, where Sunday brunch isn't just a meal—it's an unforgettable journey through taste and sight, leaving you with memories as delightful as the dishes themselves.
Welcome to Iron Hill Brewery & Restaurant, where you'll find fine handcrafted beers, creative yet informal cuisine, and friendly, attentive service in a casual, upscale atmosphere.