THE STORY BEHIND THE PROVING GROUND…WE TOOK A LITTLE HISTORY FROM THE AREA WHEN NAMING AND DESIGNING THE RESTAURANT AFTER THE SANDY HOOK PROVING GROUNDS. ESTABLISHED IN 1874, IT BECAME THE FIRST US ARMY PROVING GROUND TO TEST ARTILLERY AND OTHER MATERIALS. AND THAT’S WHAT WE ARE ALL ABOUT – TESTING NEW MENU ITEMS AND SPECIALIZING IN THE NEWEST CRAFT BEER AND COCKTAILS. WE LIKE TO MIX IT UP WITH OUR EVENTS, MUSIC, AND EXPERIENCE TO ALWAYS KEEP THINGS FRESH AND FUN.
Offrant une vue panoramique et spectaculaire sur l'océan Atlantique et la rivière Shrewsbury, l'Ama Ristorante at the Driftwood propose une cuisine traditionnelle et innovante des classiques toscans, dans un cadre chaleureux et accueillant rappelant une villa toscane. La cuisine primée est préparé par le chef Charles (Chuck) Lesbirel, qui utilise les ingrédients de meilleure qualité et les plus frais qui soient. Vous pourrez accompagner vos repas de vins minutieusement choisis provenant des vignobles les plus fins du monde entier. L'Ama Ristorante est ouvert toute l'année au public. Le souper est servi du mardi au samedi à partir de 17h00 et dès 16h00 le dimanche.
Semolina Restaurant is a farm to table, BYO dining establishment serving simple, casual cuisine. Semolina's menu highlights the seasonality of fresh, local ingredients with a focus on fresh, made in-house pastas.
Oceanfront Restaurant Rooney vous propose une expérience culinaire spéciale depuis 1995, et bénéficie d'un emplacement unique sur la célèbre New Jersey Shore à Long Branch. Une immense terrasse extérieure sur deux niveaux offre aux convives une vue imprenable sur l'océan Atlantique. Le décor a été conçu pour renforcer le sentiment d'être au plus proche de la mer.
Rooney's propose des plats innovants, toujours avec le concept de fruits de mer frais au cœur de sa cuisine. Les menus chez Rooney's changent continuellement, pour proposer une expérience culinaire différente à chaque visite dans ce restaurant passionnant de bord de mer. L'architecture stylisée, l'ambiance détendue et les menus créatifs font, toute l'année, de ce restaurant un favori de la côte du New Jersey. C'est un grand océan ... quelqu'un doit bien le chérir.
Victory Park Tavern is proud to serve Seasonal American Cuisine. We are located in Rumson, NJ, on the corner of River and Lafayette. For our current menu, log on to our website at victoryparktavern.com and click 'Menu + Online Ordering'.All reservations are for indoor tables only. Outside tables and bar seats are first-come, first-serve and are not reservable.
Charley’s Ocean Bar & Grill is a seaside restaurant with ocean views, quality meals & cocktails. Our distinguished menu and atmosphere are inspired by a beach-life attitude, offering all patrons a “local summer” experience, all year round! Originally a speakeasy that dated to the 1930 pre-prohibition era, Charley’s is a part of Jersey Shore history and has always been a part of Long Branch.
Le McLoone's Pier House est un restaurant en bord de mer servant une cuisine américaine traditionnelle. Il offre un menu varié composé de fruits de mer frais, de diverses coupes de viandes, de pâtes, de sushis, de salades et de desserts maison. Le restaurant est directement sur la plage et entouré d'un mur de verre. Il permet de voir les vagues s'effondrer sur la plage à quelques pieds, tout en restant bien au sec. Le Pier House dispose de deux espaces bar où plusieurs spectacles sont organisés. L'«Atlantic Room» accueille un fabuleux brunch du dimanche et est disponible 7 jours par semaine pour des événements privés. Les repas à l'extérieur sont offerts du mois d'avril au mois d'octobre, lorsque le temps le permet.
Introducing the exciting new collaboration at Marina Oceanport, NJ, Kimberly Jeanette and Sam Witten, hailing from Sprig Dining and Cafe in West Long Branch, have teamed up and been warmly welcomed by the Criscione family to this waterfront gem. With over 50 years of combined experience in owning and operating restaurants, they bring a wealth of dynamic talent and culinary aptitude to this picturesque dining experience.
Monticello’s Philosophy Advocates of a true Mediterranean diet and clean eating.From the vine to your table!!At Monticello’s we strive to provide you with the best and freshest ingredients possible.This philosophy compelled us in 2015 to create our own organic garden that’s grown on site, and available from June to October. Additionally, to ensure freshness our premium quality meats and seafood are selected daily.Our promise to provide the best and freshest ingredients means serving Non-GMO, non-processed foods, hormone-free / antibiotic-free chicken, grass fed meat, free-range eggs, fresh wild caught seafood, organic produce, all-natural pork, and fresh natural homemade and degreased stocks.Foods of premium quality remain the hallmark of our commitment to our guests.Gluten free choices are available.