Véritable institution à San Diego depuis 1969, le Brigantine a reçu de nombreuses récompenses en plus de 40 ans d'activité : « Meilleurs fruits de mer », « Meilleurs fruits de mer dans une ambiance décontractée », « Meilleure happy hour », mais également « Meilleur espadon au monde », selon USA Today, entre autres.
Réputé pour ses plats emblématiques, notamment la chaudrée de palourdes, l'espadon grillé et la crème brûlée, le Brigantine est le chouchou des habitants des environs, car il sert toujours des fruits de mer frais, des steaks succulents et une viande bien grillée.
Décoré dans un style nautique haut de gamme, le bar à huîtres animé a su conquérir le cœur des habitants. L'extérieur luxuriant et fleuri vous assure une expérience culinaire élégante sur l'une des deux charmantes terrasses.
Le Brigantine est ouvert 7j/7 pour le souper, du lundi au samedi pour le dîner et le dimanche pour le brunch.
N'hésitez pas à vous y rendre pendant l'incontournable happy hour.
Bringing all-day brunch and grab-and-go coffee to Normal Heights, Madi is the upcoming daytime counterpart to Madison on Park, the well-established mid-century modern restaurant and bar that opened in University Heights in 2015. Offering a quick-service coffee counter fueled by Heartwork Coffee out of Mission Hills that’ll feature the full range of espresso drinks, specialty beverages, and tea as well as fresh pastries, Madi will also be an anytime option for sit-down breakfasts, mimosa-powered brunches, and casual lunches.Its breakfast menu ranges from waffle churro sticks and breakfast burritos to skirt steak eggs Benedict and a variety of pancakes based on a 60-year-old recipe from Madison co-owner Matthew, whose family runs a century-old breakfast spot in the midwest.Lunch will hinge on build-your-own grain and salad bowls along with lettuce wraps, ceviche, a burger, and a classic Tuna Melt!
« Un voyage autour du monde, avec tout ce qui va avec : un décor composé d'éléments internationaux, des bonnes histoires partagées entre amis et, surtout, des recettes simples et délicieuses de plusieurs cultures différentes. C'est une proposition modeste : le Bleu Bohème cherche à vous transporter aux quatre coins du monde lors d'une soirée dans ce restaurant calme et agréable ».
S'inspirant des époques d'antan en France, le restaurant conjugue l'esprit libre bohème et artistique de la Rive Gauche à Paris aux traditions campagnardes. Le Bleu Bohème est un restaurant de quartier qui propose une cuisine française abordable et réconfortante.
Trattoria da Sofia is a brand new Italian restaurant located in the charming Kensington neighborhood of San Diego. Trattoria da Sofia features delicious, comforting Italian dishes paired with warm Italian hospitality. By day, the Trattoria is your new favorite coffee shop and cafe.
Discover Aromi, where Italian authenticity meets affordability. Our casual Italian restaurant offers a warm and inviting atmosphere, serving up delicious dishes bursting with flavors at budget-friendly prices. From traditional pasta classics to mouthwatering entrees, Aromi ensures an unforgettable dining experience that won't break the bank.
Located in the middle of Lemon Grove’s charming downtown area, Giardino is a welcoming and casual Italian inspired cucina where the neighborhood gathers for fresh and flavorful classic dishes found throughout Italy.Giardino offers an Italian-inspired menu of seasonally-driven dishes that use timeless Italian techniques and fresh ingredients. Guests will find items such as fresh seafood, pastas, pizzas and salads, as well as a variety of elements made in-house.
Depuis plus de 40 ans, cet établissement est un lieu de prédilection dans le domaine de la restauration de San Diego et l'un des restaurants les plus uniques et mémorables dont vous ferez l’expérience. Le décor vous fait remonter le temps pour vous retrouver dans le décor d’une ferme française à l’époque de la première guerre mondiale, vous pourrez admirer de fascinants souvenirs militaires, des antiquités et des reliques de l'aviation. Le restaurant donne sur l'aéroport de Montgomery Field et possède une ambiance chaleureuse et romantique, avec de grandes cheminées, des booths intimes, et de belles vues. Le vaste menu propose du bœuf âgé en provenance du Midwest et les fruits de mer. Vous pourrez savourer des steaks de première qualité USDA, des côtes Angus lentement rôties, de succulentes queues d’homard, du poisson frais, du carré d'agneau, des plats principaux, de la salade, des fruits de mer, du poulet, des plats de pâtes et de fabuleux desserts. Ne manquez pas le célèbre buffet champagne-brunch du dimanche. De belles terrasses extérieures, de très populaire happy hour, et d'excellentes salles de banquet contribuent à rendre le 94th Aero Squadron l'une des meilleures expériences culinaires dans tout San Diego.
In keeping with the Brigantine tradition of excellence, The Poway Brigantine features a generous assortment of appetizers on their widely popular "Share" menu. An abundant selection of fresh seafood and grilled meats round out the rest of the offerings.Newly redesigned at the end of 2006, The Poway Brigantine boasts a lively and contemporary atmosphere, unlike anything else in the area. Whether you're joining us for lunch, dinner, or happy hour, The Brig's casual and unpretentious atmosphere makes it the perfect everyday restaurant.With separate areas for private dining, The Brigantine is also an ideal place to make business connections, or celebrate special occasions with family and friends.Start your own community tradition and Meet Me at The Brig.
Experience the taste of high quality sushi with a trendy Neo-Asian inspired décor. Harney stands as the top sushi bar and dining destination in San Diego. It's as fresh and innovative as you desire. Here, the spirit of experimentation mingles with joyful revelry, where top-notch dining expertise meets vibrant charm and flair. Our establishment features a private VIP area and an array of over 30 specialty rolls crafted and named by devoted fans. It's a symphony for your taste buds, nourishment for your soul. Since 2001, we take pride in presenting our award-winning, sustainable sushi cuisine rooted in Southern California.
Welcome to Public House 131 our Chef Shahob Pourteymoor has designed a menu full of your pub favorites all made from scratch in house and sourced locally whenever possible or when seasons allow. We are located in beautiful Scripps Ranch and offer a wonderful outdoor dining experience. Our Craft cocktails are our specialty and our tap list includes close to 20 local San Diego beers.