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Meilleurs restaurants décontractés à Presidio Heights

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235 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Little Original Joe's -- Marina
4.8
Exceptionnel(71)
Prix : raisonnable
• Italienne • Marina / Cow Hollow / Presidio
Réservé 22 fois aujourd'hui
Welcome to Little Original Joe's -- an Italian-American neighborhood eatery featuring pizza, pasta, and parmigiana in San Francisco's Marina neighborhood! Limited reservations are available for up to 6 guests -- we look forward to seeing you soon!
Photo du restaurant State Bird Provisions
4.7
Exceptionnel(3287)
Prix : très cher
• Californienne • Western Addition
Réservé 61 fois aujourd'hui
Le restaurant State Bird Provisions est en fait l'aventure inventive et délicieuse, réfléchie d'un américain contemporain. Le tout a commencé en essayant de trouver une recette pour servir les cailles qui a lentement évolué en restaurant.
Photo du restaurant Causwells
4.6
Exceptionnel(545)
Prix : raisonnable
• Américaine • Marina / Cow Hollow / Presidio
Réservé 32 fois aujourd'hui
Le Causwells est un bistro américain proposant une cuisine familiale.
Photo du restaurant Nopa - San Francisco
4.7
Exceptionnel(3578)
Prix : cher
• Californienne • North Panhandle / USF
Réservé 85 fois aujourd'hui
Nopa est un lieu convivial à San Francisco, au nord du Panhandle, qui sert une cuisine rustique urbaine et qui est spécialisé dans la cuisson sur feu de bois biologique. Nous servons de la nourriture simple, créée avec des ingrédients de saison provenant de fournisseurs locaux.
Photo du restaurant Four Kings
4.7
Exceptionnel(150)
Prix : raisonnable
• Chinoise • Chinatown
Réservé 43 fois aujourd'hui
## Four Kings: A Nostalgic Journey Through Cantonese Cuisine Step into Four Kings and be transported to a vibrant world of nostalgia and flavor. This San Francisco gem, helmed by chefs Franky Ho and Mike Long, serves up a modern take on Cantonese cuisine, infused with the chefs' personal memories and a playful spirit. The atmosphere is electric, with 90s Cantopop tunes filling the air and retro Hong Kong memorabilia adorning the walls. The open kitchen allows you to witness the culinary artistry firsthand, as chefs prepare dishes like the signature **fried squab** and the innovative **mapo spaghetti**. The menu is a celebration of bold flavors and unexpected combinations. Start with the **XO escargot with milk bread**, a decadent treat that will leave you wanting more. For a taste of tradition, try the **Hong Kong black peppered steak**, cooked to perfection and bursting with savory notes. Vegetarians will delight in the **garlic pea shoots**, a simple yet flavorful dish that showcases the freshest ingredients. Four Kings is more than just a restaurant; it's an experience. It's a place to gather with friends, share delicious food, and reminisce about the golden age of Hong Kong cinema. So come hungry, come curious,
Photo du restaurant Morella
3.8
Excellent(45)
Prix : raisonnable
• Italienne • Marina / Cow Hollow / Presidio
Réservé 24 fois aujourd'hui
Morella celebrates the gastronomic influences that immigrants from European countries, particularly Spain and Italy, had on Argentinian cuisine in the decades following the mass migrations at the turn of the 20th century. Morella features traditional empanadas, wood-smoked meats, pastas and internationally inspired drinks — all meant to be enjoyed in a bright convivial space. Our name, Morella, is a derivative of the word Morel, the earthy, nutty, and rare mushroom that is prized by chefs and restaurant connoisseurs, and is featured selectively in our menu who cousins make appearances in our vibrant decor.
Photo du restaurant The Tailor's Son
4.6
Exceptionnel(239)
Prix : cher
• Italienne • Pacific Heights
Réservé 63 fois aujourd'hui
Serving up a simply straightforward (and straight-up savory) menu of Northern Italian classics like risotto, fresh pastas, crostini, antipasti, and verdure, an extensive wine list highlighting the best biodynamic and organic wines from Italy and Northern California, and world class cocktails from the bar, The Tailor's Son is a love letter to Italy woven from a different cloth.
Photo du restaurant Delfina Restaurant
4.8
Exceptionnel(1024)
Prix : cher
• Italienne • Mission
Réservé 59 fois aujourd'hui
Delfina est une trattoria animée située dans le quartier Mission de San Francisco, récipiendaire du prix James Beard. Cet établissement est tenu par Anne et Craig Stoll. VEUIILEZ NOTER : Delfina n'accepte qu'un nombre limité de réservations via OpenTable. Pour en savoir plus sur les disponibilités, veuillez vous rendre sur le site Web de Delfina ou contacter le restaurant directement.
Photo du restaurant Wayfare Tavern
4.6
Exceptionnel(7860)
Prix : raisonnable
• Américaine • Quartier financier / Embarcadero
Réservé 61 fois aujourd'hui
Le Chef Tyler Florence apporte sa passion pour la haute qualité et le style à San Francisco avec son nouveau restaurant phare, Wayfare Tavern. Une taverne traditionnelle de San Francisco, avec des plats américains authentiques inspirés de la cuisine locale au tournant du XXe siècle, le menu varie de confort classiques aux délices rustiques. La carte des boissons propose des vins d'origine locale, y compris une sélection de d'étiquettes propres à Florence, des bières de qualité en fut et bières biologique ainsi que des cocktails de l'époque victorienne classique. Les trois étages du restaurant ont été conçus en conservant la précision historique donnant au Wayfare Tavern un esprit de salon victorien et d'EdwardianMen's Club, où tout va, de la cravate au jean. Tirez un tabouret vers le comptoir du Chef à la cuisine ouverte et regarder comme chef prépare votre déjeuner ou allez à la bibliothèque et salle de billard pour un jeu de billard. Wayfare Tavern est une expérience culinaire sans précédent traduit d'il y a un siècle. Photo: John Lee
Photo du restaurant Cote Ouest
4.9
Exceptionnel(758)
Prix : raisonnable
• Française • Marina / Cow Hollow / Presidio
Réservé 33 fois aujourd'hui
Côte Ouest Bistro is a contemporary French bistro led by partners Laurent Monchicourt & Martin Sarrailh. In April 2021, the pair transformed the former Baker Street Bistro into a modern 21st century neighborhood gem. At the heart of Laurent and Martin's partnership lies a shared dream: to create a restaurant that embraces guests like family, offering a haven where they can delight in delectable food and wine, surrounded by warm companionship. Nestle into one of the bay window seats and enjoy conversation over a plate of charcuterie with the perfect glass of Bordeaux. Chef Sarrailh prepares seasonal specialties as well as favorite French classics like Steak Frites and Duck Confit. The custard-soaked Croissant French Toast is not to be missed if you stop by for brunch on the sunny terrace. Côte Ouest Bistro has been featured in Forbes magazine and The Infatuation and was named one of the "Top 100 Brunch Restaurants in the Nation 2024" by Open Table.

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