The VIG restaurants are upscale taverns featuring a contemporary Chef-driven menu, handcrafted cocktails, & local draft beer in a casual environment. We proudly source our ingredients locally and prepare them in a scratch kitchen.
Step into a one-of-a-kind experience at Orchard Tavern, where the bar boasts a charming dog theme, showcasing renowned canine artists such as Boris Klein, Theodore Degrade, and Dick de Groot. The living room exudes a nostalgic ambiance adorned with vintage whisky bottles from the 1920s and cherished family heirlooms, creating a unique and inviting atmosphere that pays homage to both artistry and history. Immerse yourself in the distinctive blend of canine creativity and vintage charm that sets our venue apart from anything you've encountered before. The restaurant was built around a vitage 1920s soutwestern territorial house, with original fireplaces and ceilings and rich, warm decor in the lounge and our private wine cellar. In a nod to Phoenix's heritage and our bright future, these historic spaces flow into a light, open dining room and patio.
Indulge in your favorite barbecue comfort foods in a unique western setting at Hole-in-the-Wall BBQ Joint. Featuring an open-air patio with breathtaking mountain and water views, and quirky Southwestern décor throughout the restaurant. Join us on Thursday and Friday nights for live music, featuring Country Western favorites.
Engulfed in a nursery of palm trees, Palma is your own private gathering in the heart of Downtown Phoenix. At Palma, you’ll find no judgements, preferences, or labels - just damn good food, killer energy, and the constant beat of great music. Retreat to the palms and release your inner worries and daily stresses. Come as you are, let’s laugh by the fire and cheers to the good times.We accept a limited number of reservations for parties of up to 6 for indoor and outdoor dining. We do not accept reservations for our firepits or lounge areas at this time! The rest of our seating is available for walk-in parties. Please respect a 2-hour dining limit given our limited space.
At Pyro, our obsession goes beyond the flame. With each spark from our wood burning hearth, we ignite the energy that flows through the doors and into your senses. Our diverse menu walks a fine line between Japanese Izakaya and American Bistro, and our chefs prepare dishes using open flame, live-fire cooking that allows the enhanced natural flavors of the ingredients to shine through. A refined yet inviting atmosphere is paralleled with a lush exterior patio, just as an elevated dining experience is matched with an intentionally energetic cocktail bar where the vibe flows through each pour and each beat of music. Flame-licked steaks and intoxicating energy will leave you yearning for a taste of more at Pyro.
Opulent 1930s ambiance, sophisticated menus and stunning views.Step into the world of 1930s grandeur at Geordie’s Restaurant & Lounge. Led by Chef Nick Kennedy, enjoy enticing seasonal cuisine served in an elegant yet welcoming setting by our gracious staff. Recently refreshed and restored, Geordie’s grand dining rooms and unique Chef’s Table transport guests to a more refined era while delighting in the thoroughly modern fare. Indulge in an unforgettable dinner surrounded by breathtaking views. Along the way, you'll discover why Wine Spectator recognized us as one of America’s Top 100 Wine Restaurants, thanks to an outstanding wine program that includes more than 18,000 bottles.
Lon's at The Hermosa est une hacienda authentique de l'Arizona, entourée d'un paysage fabuleux. La salle à manger élégante mêle pisé et ferronneries rustiques à un bel éclairage et à des tables préparées avec soin. Dégustez des plats primés inspirés de l'Arizona sur la spacieuse terrasse ou à côté de l'une des cheminées du salon ou des coins repas, décorés d'œuvres d'art de Lon Megargee. Les menus du LON's vous feront découvrir une expérience culinaire mémorable, spirituelle, créative et chaleureuse. Ses parfums audacieux et ses combinaisons attrayantes reflètent la touche moderne utilisée pour préparer les mets originaires de l'hémisphère occidental. Le chef et maître jardinier cultive une grande sélection d'herbes biologiques, de légumes anciens et de fruits. Récoltés à l'apogée de leur saveur et combinés avec d'autres produits locaux, les ingrédients sont incorporés dans des plats inventifs, cuisinés avec brio.
L'Arrowhead Grill est un restaurant à la gestion familiale développé par le célèbre chef Charles Wade Schwerd.
L'Arrowhead Grill vous propose une excellente expérience culinaire et un service remarquable dans un cadre abordable et décontracté. Vous trouverez sur le menu de délicieux mets, aux côtés des plats classiques de steak et de fruits de mer.
Les steaks signature « entièrement naturels » sont des morceaux de première qualité sélectionnés avec soin, grillés à la perfection et servis sur une assiette très chaude pour assurer que votre dernière bouchée soit aussi chaude que la première.
L'Happy Hour a lieu entre 15h00 et 18h00. L'établissement possède un bar à service complet et une grande carte des vins.
Le restaurant est ouvert tous les jours.
Bienvenue dans le meilleur restaurant du quartier. Ouvert tous les jours pour le déjeuner, le dîner et le souper, le The Henry est l'endroit idéal pour prendre un café entre amis, partager un dîner tard avec un collègue, souper avec la famille, apprécier un cocktail après le travail sur la terrasse panoramique ou organiser un cours de cuisine pour vos amis. Le menu combine les meilleurs plats simples mais copieux, depuis les salades composées, aux hamburgers de boeuf, en passant par les excellents steaks et poissons. Les influences industrielles et classiques se combinent parfaitement dans ce coin repas décloisonné dans un cadre débordant d'énergie, d'accents chauds et de touches intéressantes à chaque recoin. Ce lieu est comme une extension de votre propre maison et bureau, un espace où vous pouvez venir et vous sentir à l'aise, communiquer ou tout simplement vous asseoir, apprécier l'intérieur et passer un bon moment. Vous serez en bonne compagnie au The Henry.
Ocotillo propose une cuisine américaine contemporaine avec influence de l'Arizona et fabriquée avec des ingrédients frais, locaux et de saison. On y sert le dîner, le souper et le brunch. Vous pourrez également profiter de son bar complet qui présente un menu de cocktails, de vins et de bières. Vous vous délecterez des succulents brunchs du samedi et du dimanche! Sur le menu figurent des options saines, véganes, sans gluten et pour enfants.