Le Passionfish propose une expérience culinaire unique en Californie avec de la nourriture et du vin de qualité dans une atmosphère ludique et décontractée. Le menu en constante évolution présente les plus frais des fruits de mer provenant de source durable, de la viande à cuisson lente, des légumes bio et de délicieux desserts, le tout accompagné par une carte des vins médaillés dont les tarifs correspondent presque au prix de vente au détail, bien plus accessibles que le prix attendu. Le Passionfish appartient et est géré par le chef Ted Walter et sa femme Cindy Walter, ardents défenseurs d'une éducation sur la durabilité des sources de provenance des produits de la mer. L'établissement fut le premier restaurant officiellement certifié « vert » dans le comté de Monterey.
Welcome to Nura Sushi & Island Grill. A place where you can enjoy a unique dining experience!Our talented experienced sushi chefs prepare sushi utilizing fresh fish delivered daily and features a casual, family friendly dining atmosphere. Our menu offers sushi, nigiri, sashimi and a variety of Island inspired plates. Order one of our popular cocktails and make sure to check out our Sake and Wine List with selections from California and around the world.Nura Sushi & Island Grill is open for in person dining, in addition to takeout and catering.If you are unable to book a reservation for a specific time, please call the restaurant directly.
Business Owner, Chef Ferris, comes from a Mediterranean background and established the business in 1997. We specialize in traditional World cuisine in a casual elegant family atmosphere and serve Greek, Italian, Middle Eastern, Ukrainian, American, fresh seafood & Gourmet pizzas.Are you hungry in Pacific Grove? Welcome to International Cuisine, where you can find great Pizza food available for delivery or takeout. Check out our online menu and place an order from our site. Don’t want to order now? Visit us at 620 Lighthouse Ave.
Join us at our welcoming establishment and indulge in the captivating flavors and unmatched ambiance that can only be found under the guidance of Chef Jerry Regester. Small Restaurant, with BIG flavors! From our beloved Duck liver pate, seasonal salads, to seared Duck Breast, or Caramelized Sea Scallops, Chef Jerry personally creates your dinner.Come into a restaurant that cares for you from the front staff to the kitchen. We look forward to meeting you!
Le Beach House est un restaurant californien décontracté qui offre un splendide point de vue sur la plage de Lovers Point et ses attractions historiques.
Chaque ville possède son restaurant à ne pas manquer, où les plus grandes célébrités se sentent comme chez elles et où tous les autres clients ont l'impression de devenir des célébrités. Depuis le 2 octobre 1968, le prestige du Sardine Factory a transformé un repas dans l'historique Cannery Row en une véritable institution pour les dirigeants du monde, les plus grand sportifs et les icônes du spectacle. Ses chefs primés préparent de délicieuses créations de fruits de mer frais et durables ainsi que du bœuf de qualité USDA maturé à sec. Le restaurant a également remporté le prix de « La meilleure carte des vins des États-Unis » du magazine Restaurant Hospitality. Les spectacles, la happy hour et les menu abordables du salon représentent une alternative décontractée aux autres salles à manger. Le restaurant célèbre sa 47ème année sous la même direction et le même propriétaire !
Stokes Adobe is a new restaurant located in one of Old Monterey’s historic adobe homes. The menu offers chef driven seasonally inspired California cuisine. The bar and cozy outdoor fire pits offer classic cocktails, wines by the glass and local beers.
Fishwife offers a menu of award-winning American cuisine with a Caribbean accent since 1986. With many daily specials, fresh Seafood as well as homemade pastas and dishes for children, there is something for everyone. Daily specials spotlight fresh catch and seasonal fish. Desserts are homemade as well. The atmosphere is casual with a FULL BAR and friendly service, making it a great place to visit with groups and family. Just a short walk from Asilomar Beach and Conference Center. Some of the most popular dishes are Clam chowder, Calamari, Alfredo Combo, Green Lip Mussels, Barramundi and famous homemade Key lime pie. You can also enjoy surf and turf or gluten-free options like the vegetarian bowl.
Rosine's Restaurant turns traditional American comfort food into an art form. This local family-owned and operated casual dining restaurant has been open for 43+ years. The Culcasi family, owners of Rosine's, have received a bit of national fame as it has appeared on Guy Fieri's show "Diners, Drive-ins and Dives". Rosine's offers indoor and outdoor (pet friendly) dining serving breakfast, lunch, dinner and weekend brunch, beer wine and signature craft cocktails. Breakfast offers include Eggs Benedicts, Omelets and a variety of other breakfast specialities. As for lunch and dinner, there is a mix of American and Italian dishes. Some of the most popular dishes on the menu include their Beef Minestrone soup, Chicken Parmesan and Lasagna. Scrumptious sandwiches, fresh salads and burgers are also elevated. They are known world wide for their award-winning house made desserts. A consistent winner with the locals for Best Comfort Food, Best Family Restaurant, Best Desserts + more.
Découvrez la beauté de l'océan Pacifique alliée à une expérience culinaire de classe mondiale dans la rue historique de Cannery Row, à quelques minutes de marche de l'aquarium de Monterey Bay. Récemment rénové, le restaurant Fish Hopper occupe une ancienne conserverie de sardines et offre une vue spectaculaire sur la magnifique baie de Monterey depuis chacune de ses tables ainsi que de sa terrasse chauffée. Il est spécialisé dans les fruits de mer frais de pêches durables, le bœuf Angus certifié, les pâtes et les coquillages vivants. Ses fruits de mer frais proviennent normalement de la pêche locale. Ses produits sont cultivés localement, dans la vallée de Salinas. L'ormeau de Monterey Bay, le flétan en croûte de macadamisa, le fameux faux-filet non désossé Tomahawk Chop ou le crabe de Dungeness frais sont quelques-uns de ses plats les plus populaires. Commencez votre repas avec la fameuse chaudrée de palourdes primée. Goûtez l'un des nombreux cocktails exotiques ou bien choisissez un verre ou une bouteille de sa longue carte des vins. En prenant votre délicieux repas, vous pourrez observer les loutres de mer qui jouent dans l'eau et même apercevoir une baleine.