Located in Westgate Shopping Centre, enjoy quality sushi, sticks and Japanese-inspired cocktails on our rooftop terrace with stunning views of Oxford’s historic spires. Perfect for quick lunches, leisurely dinners, celebrations and graduations. A sushi restaurant - even for those who don't like fish.
The Ivy Oxford Brasserie is located on the bustling High Street in the heart of Oxford. Enjoy an accessible all-encompassing menu, serving British classics from dawn until dusk, including breakfast, elevenses, weekend brunch, lunch, afternoon tea, light snacks, dinner and cocktails.
Sur la High Street, il vous suffira de repérer un hall tout en verre pour comprendre que vous êtes arrivé au Quod restaurant, le véritable sanctuaire du Hold Bank Hotel, avec son bar et sa terrasse spectaculaire. Cet ancien hall de banque à été transformé par le propriétaire Jeremy Mogford, qui en a fait le plus grand et le plus réputé des restaurants d’Oxford. Son décor est élégant et contemporain. L’espace est harmonieusement optimisé et abrite une incroyable collection d’art contemporain, dont les oeuvres de Sandra Blow, de Craigie Aitchinson et de Gary Hume, qui ornent magnifiquement les murs. La terrasse chauffée est exceptionnelle. Vous pourrez y déguster un délicieux dîner à un très bon rapport qualité/prix, mais aussi profiter tranquillement d’un café, ou savourer un des divers cocktails de l’établissement.
Le Fishes est un joyau caché, et un gros joyau. Il est installé dans un imposant bâtiment victorien sur un terrain boisé de plusieurs hectares menant aux rives du Seacourt Stream. La plateforme entourant la véranda vous propose une occasion rare de prendre votre repas en plein air à Oxford avec une vue idyllique. À cet égard, le Fishes a été nommé « Pub de repas en plein air de l'année » en 2006. Il a également remporté le vote du public au prix des restaurants de l'Oxfordshire en 2012, ce qui en fait l'un de meilleurs restaurants de tout Oxford.
The Bear & Ragged Staff in Cumnor is a world away from the Newbury & Swindon roads that stream past only a mile from its door. The heart of the pub is a glorious Tudor beauty. Ancient fireplaces, flagstone floors, and mullioned windows with carved lintels make the bar one of the finest anywhere. A comfortable eatery, conservatory, and South-facing terrace provide spaces for every mood – and winding stairs lead to cosy bedrooms with old oak doorways and beamed ceilings.
We are a family-run restaurant owned and operated by two sisters, Flora and Georgia Douglas, our establishment is a true reflection of our deep-rooted passion for exceptional food and warm, familial hospitality. Both sisters have worked together to create a delicious menu. Georgia is a creative force in the kitchen, bringing the menu to life. Flora aims that every guest feels at home as she oversees the front of house. We are excited to share our favourite dishes with you, each one crafted with care and a genuine love for family dining.