Castle Falls is situated on a historic 5-acre property and surrounded by natural beauty, an open patio area, and a vine-covered pergola, Castle Falls is a unique restaurant that is expansive and intimate at the same time. The Castle built in 1945 and styled as a Chåteau de Normandie offers The Cellar for intimate casual dining and The Primrose at Castle Falls features a five-course dining experience; both opened Thursday, Friday, and Saturday evening by reservation and any day with prearrangement. Castle Falls features casual and upscale dining. Please allow a minimum of two hours for your dining experience. Though many still fondly remember the Keller in the Kastle from the 90s, German cuisine is no longer served.
The Bradford House welcomes you home. Whether you’re embarking on a journey to a far away land, or in need of a fresh perspective closer to town, you are welcome in these quarters. We've been obsessed with perfecting the classics—delivering well-executed dishes with a dash of nostalgia. You asked, we listened. Thoughtfully Crafted, Just for You. During weekdays, enjoy a more casual experience. No reservations required (unless you’re a large party). Order at the counter, find your spot, and we’ll take care of the rest—attentive service with the freedom to move at your own pace. On weekends, we return to full-service dining with an enhanced, celebratory brunch menu. Reservations are still recommended for weekend brunch to make your experience truly special. In the evenings, slow life down and tuck yourself into one of our cozy alcoves to enjoy a chilled glass of wine or curated cocktail.
Serving the metro for over thirty years, La Baguette Bistro is the go-to place for Sunday brunch, cakes beyond compare, pastries and fine wine. The Euro-casual ambiance with its ever-changing art gallery is comfortable yet elegant, and the dark, cozy bar area invites leisurely drinks after work. Regulars flock to La Baguette Bistro for the Croque Madame & Monsieur sandwiches, Chicken Crepes and the crispy French fries ("frites"). Daily specials keep them interested.
Our unique menus bring the most exotic and delicious Asian cuisine all to one place. Combined with complimentary elegance, an intimate ambiance, and exemplary service, We provide guests with an extraordinary and unparalleled dining experience. We offer complimentary edamame from Monday thru Thursday!
Texas de Brazil vous propose une nouvelle expérience en matière de haute gastronomie. L’établissement est une authentique « Churrascaria » (ou steakhouse) brésilo-américaine combinant les cuisines du sud du Brésil à l'esprit généreux du Texas. Faites-vous plaisir avec le bar à salades gourmand disposant de 50 à 60 choix d'entrées, de légumes frais, de soupes et de salades. Prenez place à la table et préparez-vous à déguster des viandes parfaitement tranchées par une brigade fourmillante aux couteaux bien aiguisés et qui vous préparera de généreuses portions de bœuf, d'agneau, de porc, de poulet et de saucisses brésiliennes, avec leurs accompagnements traditionnels et du pain au fromage cuit sur place. À mesure que votre expérience culinaire se prolonge, laissez l'un des sommeliers de l'établissement sélectionner l'accord parfait grâce à la carte des vins élaborée, ou laissez-vous tenter par une caïpirinha, un cocktail de prédilection de la maison. Complétez votre expérience culinaire avec un des nombreux choix de desserts décadents, puis détendez-vous avec un digestif ou un espresso bien fumant, en profitant de l'ambiance de Texas de Brazil.
A PRIME DINING EXPERIENCE WITH FINE FOODS, ORGANIC VEGETABLES, ALL NATURAL BEEF, ORGANIC CHICKEN, EUROPEAN STYLE COCKTAIL SERVICE, AND AN EXTENSIVE WINE LIST.
Expect the Unexpected at Black Walnut. Concept owned by Chef Andrew Black – a 2023 James Beard Award winner for Best Chef Southwest, and a 2022 James Beard Award semifinalist for Outstanding Chef. Blending American cuisine with the neighborhood’s cultural history, the menu is eclectic and vibrant. The pairing of global street cocktails from Bali to Brazil adds to its culinary spirit, and a spacious patio makes this our community’s new favorite place to come together. Dressed but not dressy, Black Walnut OKC is the perfect balance of thoughtful food and an unbuttoned experience.
Le FLINT est un restaurant-salon décontracté haut de gamme servant une cuisine américaine contemporaine. Il vous propose une approche directe et simple de la cuisine, en utilisant les meilleurs ingrédients disponibles.
Situé dans le centre-ville d'Oklahoma City, à seulement un pâté de maisons du Chesapeake Energy Arena, le FLINT est un endroit incontournable avant ou après les matchs des Thunder d'Oklahoma City et d'autres événements.
Vous pourrez profiter sur place d'un menu enfants, de plats à emporter et d'une terrasse accueillante avec une chute d'eau et un foyer extérieur. Que vous soyez juste de sortie en centre-ville ou simplement à la recherche d'un moment de détente entre amis, le FLINT est le lieu idéal à ne surtout pas manquer.
Le Patio du FLINT propose :
- des sièges confortables ;
- un foyer extérieur ;
- un bar extérieur à service complet ;
- des cocktails de saison.
Le Patio est ouvert du lundi au vendredi à partir de 16h00, et les samedi et dimanche à partir de 10h00.
Le Mahogany Prime Steakhouse est un restaurant dans lequel le steak est la star du menu, et où un bon steak est la règle, pas l'exception. Les steaks du Mahogany proviennent du meilleur bœuf maturé de façon personnalisée et de première qualité du Midwest, connu pour l'excellence de sa marbrure, sa texture et sa saveur. Le steak est grillé selon votre désir à 480 °C pour conserver la saveur du bœuf nourri au maïs. Il est servi grésillant sur une assiette chaude afin que votre dernière bouchée soit aussi chaude que la première. Parmi la sélection de produits de l'océan figurent le homard rock australien et du poisson frais tous les jours selon les disponibilités. Le service exceptionnel est assuré dans un cadre gastronomique décontracté et moins intimidant.