Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Minneapolis - Saint Paul

Meilleurs restaurants décontractés à Northeast Minneapolis

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

52 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Young Joni
4.4
Génial(791)
Prix : cher
• Pizzeria • Nord-est de Minneapolis
Réservé 67 fois aujourd'hui
Young Joni is James Beard award-winning chef Ann Kim's restaurant located in the Arts District of Northeast Minneapolis. The menu is inspired by wood fire cooking and features an array of globally influenced dishes and signature pizzas. Dining Room reservations are offered for dinner and weekend brunch; walk-ins are available at our bar and community table.Young Joni is the recipient of 2019's James Beard Award for "Best Chef Midwest"; it has been featured in the New York Times and Vogue, and on Netflix's "Chef's Table: Pizza." Tucked discreetly behind Young Joni is the back bar, serving full and no-proof craft cocktails and pizzas in a warm, analog setting. Esquire named it one of 2019's Best Bars in America and Eater called it an "Essential Minneapolis Bar." Walk down the alley alongside Young Joni and look for the red light; when the light is on, the back bar is open. Back bar reservations are available, and walk-ins are always welcome.
Photo du restaurant The Smack Shack
4.6
Exceptionnel(1733)
Prix : cher
• Fruits de mer • Centre-ville / North Loop
Réservé 27 fois aujourd'hui
Casual, coastal restaurant in the North Loop. Reservations taken for dining room only, patio seating is available on a first come, first serve basis. Please check in with hosts upon arrival for patio seating.Although named for the boats used to catch lobster, Smack Shack was launched as a food truck in 2010 serving lobster rolls from a land-locked downtown Minneapolis parking lot. Owner Josh Thoma had a great recipe and a belief that appetite for fresh lobster in the Twin Cities was as strong as any coastal city.Smack Shack is committed to serving sustainable seafood and is a current partner in the Minnesota Zoo’s Fish Smart program. Sustainable seafood is wild caught or farm raised seafood that has established practices to ensure the long term growth and thriving populations of seafood with limited harm to the environment.
Photo du restaurant Hell's Kitchen Minneapolis
4.7
Exceptionnel(5635)
Prix : raisonnable
• Américaine • Centre-ville / North Loop
Réservé 100 fois aujourd'hui
Une cuisine réconfortante avec une touche haut de gamme... Situé au cœur de Minneapolis, dans un bel espace souterrain, le restaurant Hell's Kitchen est connu pour sa bonne nourriture. Ouvert 7 jours/7 pour le déjeuner, le dîner et le souper, il sert des boissons ainsi que de la VRAIE nourriture et non pas des inventions fantaisistes... Les critiques gastronomiques le décrivent comme « unique, mais pas surréel, intéressant, mais pas difficile. » Presque tous les plats sont faits de A à Z, du beurre d'arachide primé au ketchup maison... ce qui a valu à cet établissement plus de 67 meilleurs prix ainsi que des éloges dans le Gourmet Magazine, le Conde Nast Traveler, le Midwest Living ainsi que d'autres magazines nationaux. Et les enfants sont les bienvenus... ils aiment bien nous laisser des notes coquines ! « Plutôt que de chanter ses louanges, disons tout simplement que si vous êtes dans le Minnesota et que vous voulez impressionner vos papilles, rendez-vous au Hell's Kitchen. C'est un restaurant inspiré et inspirant. » (Jane et Michael Stern, NPR)
Photo du restaurant Fogo de Chao - Minneapolis
4.2
Génial(5064)
Prix : raisonnable
• Brésilienne • Centre-ville / North Loop
Réservé 118 fois aujourd'hui
Venez prendre un fabuleux repas au Fogo de Chão® de Minneapolis, un incontournable du centre-ville, situé dans le célèbre quartier Hennepin Theatre au City Center. Le Fogo de Chão est un steakhouse brésilien authentique - une churrascaria – et est devenu une référence au Brésil depuis 1979. Aujourd'hui, les chefs « gauchos » manient toujours aussi habilement le gril et taillent à votre table chacun des délectables morceaux de viande : la coupe picanha (surlonge de spécialité), le filet mignon, le faux-filet, la coupe fraldinha (la surlonge brésilienne), le cordeiro (l’agneau) et plus encore. En plus des plats principaux, profitez d'une sélection de salades gastronomiques de type « table du marché » et d'autres plats d'accompagnement authentiques brésiliens, ainsi que d'une carte des vins renommée. Vous pouvez également opter pour des plats plus légers tels qu'une sélection de fruits de mer frais ou l'option « table du marché » prise seule. De plus, vous pouvez réserver des zones semi-privées ou privées qui peuvent accueillir des groupes allant jusqu'à 140 personnes.
Photo du restaurant Nicollet Island Inn
4.9
Exceptionnel(3374)
Prix : cher
• Américaine • Centre-ville / North Loop
Réservé 13 fois aujourd'hui
The Nicollet Island Inn has stood witness to over a century of change on the shores of the Mississippi River. The Inn is consistently named the most romantic restaurant in the area and its river views have been voted some of the best in the city. An immediately recognizable Minneapolis landmark, the Inn offers world-class cuisine created by Executive Chef Michael Rain , whose innovative and constantly updated menu includes a variety of seafood, steaks and gourmet specialty dishes. Our wine menu has been chosen specifically to compliment the food and highlight producers from the world's leading wine regions.Nic's bar, just off the main dining room, is a casual, old-world tavern and the patio offers stunning views of the Minneapolis skyline. The Inn is a convenient, comfortable destination for breakfast or lunch meetings while the 3 or 5-course Sunday Brunch is the perfect weekend indulgence.
Photo du restaurant Cafe Lurcat - Minneapolis
4.8
Exceptionnel(5245)
Prix : très cher
• Américaine • Centre-ville / North Loop
Réservé 38 fois aujourd'hui
Prix et mentions reçues par le Cafe Lurcat : Top 50 des meilleurs restaurants, Top 10 des meilleurs plats dans le Minneapolis/St-Paul Magazine ; Top 10 des meilleurs restaurants dans le Mpls St-Paul Magazine ; Les meilleures terrasses d'été dans le guide estival de City Pages ; Les meilleurs burgers dans le Mpls St-Paul Magazine ; Meilleur bar à vin dans City Pages « Le meilleur des villes-soeurs » ; Top 10 des cartes des vins dans Food and Wine ; Prix de distinction du Wine Enthusiast ; Spoon Award du meilleur burger dans Minnesota Monthly ; Les cinq meilleurs : terrasses dans le Star Tribune ; Où manger dans le New York Magazine ; Le meilleur de l'immobilier dans le Business Journal ; Le choix du public dans Mpls St-Paul Magazine ; Le meilleur des « villes-soeurs » dans City Pages ; Top 50 des meilleurs restaurants : Top 10 des meilleurs plats dans le Minneapolis St-Paul Magazine. Des vues panoramiques sur Loring Park, une cuisine innovatrice de style américain, un bar magnifique avec une sélection de plus de 200 bouteilles et de 30 vins au verre font du Cafe Lurcat une destination incontournable. Ouvert tous les soirs. Il est recommandé de faire une réservation avant de vous y présenter.
Photo du restaurant Nolo's Kitchen & Bar
4.6
Exceptionnel(1100)
Prix : raisonnable
• Américaine contemporaine • Centre-ville / North Loop
Réservé 55 fois aujourd'hui
**Please note all reservations are for Nolo's Kitchen, the rooftop is first come, first serve. For cabana rentals please visit https://www.rooftopbarmpls.com/cabanas**Located at the historic Gardner Hardware Building at 515 Washington Ave N in the North Loop neighborhood of Minneapolis. The NOLO's team consists of Marty Collins, Brett Johnson and Peter Hoff, each native Minnesotans with extensive industry experience. Marty has owned over 10 restaurant concepts in Minneapolis, MN, Kansas City and Columbia, MO, and Iowa City, IA. Brett and his family have owned and operated The Hilltop Restaurant for the past 40 years. Pete, the head chef, brings his most recent culinary experience and creativity from California to NOLO’s, The Rooftop Bar and The Basement Bar. His culinary vision and passion for local ingredients create new modern comfort food dishes. The team shares a passion for the restaurant and bar industry and sees an opportunity to fill gaps in the market in the North Loop.
Photo du restaurant noa
4.5
Génial(150)
Prix : cher
• Américaine • Centre-ville / North Loop
Réservé 28 fois aujourd'hui
Noa, situated in the IDS Center in the heart of Minneapolis, provides guests with chef-crafted dishes in a welcoming and expansive setting. The restaurant exudes a cozy ambiance and vibrant energy, offering a selection of upscale yet accessible menu options. Featuring earthy hues and abundant natural light and greenery, Noa creates a relaxed environment for visitors throughout the year. Additionally, the establishment includes a private dining space for hosting events and is capable of handling large orders and accommodating special requests.
Photo du restaurant Stray Dog
4.5
Génial(484)
Prix : raisonnable
• Américaine • Centre-ville / North Loop
Réservé 17 fois aujourd'hui
Stray Dog is a comfortable yet fun take on your traditional bar and grill in Nordeast Minneapolis. Fantastic burger styles with hand-cut fries or tater tots. From sandwiches to salads, to soups and Kramarczuk's hot dogs. We have a full vegetarian and vegan menu with gluten-free options. We have local craft beer and Belgians on tap. Stray Dog is open Monday-Thursday from 11am to 11pm for indoor dining and bar. Thursday has all day Happy Hour along with Trivia at 8pm. Late night eats until Midnight on Friday and Saturday. Saturday and Sunday morning we offer brunch from 11am-3pm. We have a Main Menu, Vegetarian Menu, and Kids Menu. The more you Stray, the better you feel!
Photo du restaurant Butcher & the Boar
4.7
Exceptionnel(59)
Prix : cher
• Américaine • Centre-ville / Mill District
Réservé 48 fois aujourd'hui
We are fine-casual dining with a fire at the core of its heart. Through the smoke and whiskey ashes of the previous iteration which closed its doors in 2020 rises a new haze of smoke and whiskey as we bring back this iconic brand, smoked meats, bourbon, beer, deep hues, and various spaces to a new location in the North Loop. Butcher & The Boar will honor its beloved roots, while spreading new ones in the fresh foundation that will help our guests embark on a journey with notes of nostalgia that carry the torch forward with new tastes and experiences. With immense gratitude, we invite you to Live Full Boar with us.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable