Venez vous détendre dans un cadre luxueux. Dégustez une cuisine « new american » servie dans un cadre spectaculaire à Neiman Marcus Coral Gables Mariposa®. Avec des sandwichs créatifs, des enntrées à l'accent régional, des fruits de mer frais et des desserts faits maison, vous pourrez savourer des plats de première classe servis par notre personnel chaleureux et accueillant. Le bar à service complet, fait de verre et de marbre, propose une carte des vins variée. Que vous dîniez dans notre élégante et moderne salle à manger ou dans notre charmant patio ombragé, vous pouvez vous attendre à des plats délicieux et à un service exceptionnel qui est la marque de fabrique de Neiman Marcus.
Sawa Restaurant & Lounge opened with a contemporary Mediterranean & Japanese dual-concept cuisine in early 2010 in the beautiful upscale Shops at Merrick Park. Sawa's dual-concept tapas-centric menu was created to encourage a shareable dining experience. The menu tells a story of when the East meets the Far East and the unique offerings of contemporary Mediterranean & Japanese dishes merge an innovative sushi menu with a memorable ensemble of tapas and entrees. Guests can explore traditional Lebanese dishes, such as hummus, kibbeh, and falafel and expand into nouveau Mediterranean and Japanese flavors, as Sawa fuses together creative cuisine elements into one great menu.While Sawa is known for its inclusive & creative menu and beautiful outdoor ambiance, entertainment is also an integral part of Sawa's story, focusing on an upscale eater-tainment concept as dinner guests are enchanted by live professional bellydance shows every weekend.
To make reservations for 6 or more people, please email maria.vacaflores@maizyagave.us for better assistance."Experience the heart of Mexican culinary artistry at Maíz y Agave. Every reservation is a passage to a world where tradition and innovation meet on a plate. Our dishes, a vibrant testament to Oaxaca's rich gastronomy, celebrate the sacredness of maize, the core of Mexican cuisine. From our handmade tortillas, crafted with heirloom corn from our native fields, to our signature mole that dances on your palate, each recipe tells a story of heritage, passion, and the art of Mexican cooking. Join us for an authentic experience where every bite is a journey, and every dish is an invitation to explore the depths of true Mexican flavors. Book your table now through OpenTable and let us guide you through a culinary adventure that's as soulful as it is delightful."
The Wagyu Bar (by Meat N' Bone) is not your typical steakhouse. Most steakhouses are all smoke and mirrors. Multi-million dollar build-outs, fancy service, wooden chairs but cheap meat. They shy away from disclosing beef programs and even beef grading. The Wagyu Bar is a casual steakhouse with a focus on the actual steak. No Smoke, No Mirrors, Just Meat N’ Bone. All of our beef is sourced from Meat N’ Bone, one of the world’s finest butchers.Our menu includes G1 Certified Beef, USDA Prime Dry Aged Beef and Wagyu of all grades: Wagyu-Angus, Domestic Wagyu, Australian Wagyu and Japanese Miyazaki-Gyu. Even our non-beef products are amazing: Colorado Lamb, Ora King Salmon, AAA Tuna, African Tiger Prawns, etc...Our Beer, Wine and Sake selection is small but LEGENDARY.Come in Lunch or Dinner. We are friendly... except when it comes to Vegans. I mean, we like all kinds of people... we just don't have a lot to serve those who eat the foo
Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.
Se mariant à merveille avec son environnement, le Glass & Vine est une véritable représentation des ingrédients locaux du sud de la Floride. Vous dégusterez de riches saveurs fraîches, légères et d'une qualité raffinée. Le chef Giorgio, gagnant du concours Chopped Champion et nominé pour le prix James Beard, démontre sa créativité et sa passion. Le Glass & Vine est le premier restaurant ouvert dans un parc en Floride du Sud et le plus attendu à Coconut Grove. Il propose une élégante version contemporaine de la cuisine américaine, ainsi que des cocktails artisanaux signatures, des bières artisanales régionales et une carte des vins éclectique. Niché au milieu de la végétation luxuriante, dans la beauté sauvage de la nature, le Glass & Vine est un endroit où les faux-semblants disparaissent et où vous vous évaderez des distractions et du brouhaha de la vie quotidienne. Bienvenue au Glass & Vine !
Le restaurant Ariete est un nourrissant ajout à la scène culinaire de Miami. Il offre une expérience intérieure-extérieure sur une avenue bordée d'arbres luxuriants à Coconut Grove. L'Ariete propose une cuisine innovante dans un concept où l'Amérique rencontre le Nouveau Monde. Vous vous y sentirez comme dans un souper familial et convivial du dimanche. Le menu propose des plats et des petites assiettes à partager qui tournent autour d'un gril sur feu de bois. Parmi les choix, vous trouverez du foie gras et des bananes plantains, des charcuteries maison, du tartare de gibier et des beignes à l'orange avec marmelade d'ananas grillé. Les places sont sur le principe du permier arrivé, premier servi.
At CRAFT restaurants we seek to offer a modern and casual atmosphere, ideal for breakfast, lunch meetings, a bite after work or a family get together for brunch any weekend. Our signature Neapolitan pizzas smoothly pair with our craft beers for a perfect combo to hang out with friends. We take great pride in bringing an excellent service for each one of our customers on top of the delicious food we serve at each CRAFT location. We’d like to make everyone feel like regulars, welcoming them warmly, tending to every detail and serving our best cooking.
Venez profiter de la cuisine italienne à son meilleur à la Fontana, le restaurant grill décontracté du resort. Vous pourrez bénéficier d'un repas en plein air ayant comme décor une fontaine tropicale au centre de la terrasse ou d'une table à l'intérieur, donnant sur la cuisine ouverte.