Modern market and dining concept highlighting the influence of Greek products on Mediterranean cuisine. Mediterranean cuisine is rooted in an archipelago of magical vistas but rocky soil; where folks that could grow little more than herbs and olives were compelled to build ships to trade what little their soil brought forth. The resulting market for herbs and olives used in food, medicine, ritual and cosmetics— created a network of Greek trading nodes that stretched across the Mediterranean and beyond. The spirit of this history lives on in the prominence of herbs and olives in tapas, cicchetti, meze and other small plate cultures of contemporary Mediterranean nations. We work with our partners to bring you artisanal products true to the gastronomic traditions of these salt- and sun-kissed lands; in a culinary testament to those traders, philosophers, cooks, scientists, artists, bakers, bankers and rogues; who set sail from enchanted shores, with little more than herbs and olives.
Chef-owner Alessandro Acquista brings simple, quality Italian food to this casual, trendy neighborhood spot in Manhasset. The pastas are made fresh daily, the desserts are made from scratch and everything is made with the highest quality ingredients.
Situé à Americana Manhasset, le quartier commerçant le plus animé de Long Island, le Cipollini Trattoria & Bar est un restaurant décontracté typique de Manhattan. Vous pourrez profiter d'un cadre confortable et cosmopolite et déguster de délicieuses spécialités maison à un tarif abordable. Le Cipollini est réputé par sa large gamme de plats italiens modernes, ainsi que pour sa sélection de spécialités à l'inspiration grecque et américaine. Que vous préfériez de savoureuses salades, de délicieuses entrées ou des pizzas au four préparées à la commande, le Cipollini propose de nombreux mets de qualité pour tous les goûts.
While honoring the great traditions that La Coquille was built on, we are in the midst of taking things to another level!Now, and moving forward, our guests will enjoy two great concepts. On one side, we are dishing up a provocative selection of modern European cuisine… On the other, a bar and lounge… serving an eclectic mix of Tapas, and the finest cocktails anywhere.Combined, we offer something for everyone. Whether it’s a stylish dinner for two, or a casual gathering of friends… we know what you like!
Le Bryant & Cooper Steakhouse a ouvert ses portes en 1986 avec de grandes ambitions : apporter "l'expérience du steakhouse" du plus haut niveau de New York City à Long Island. Non seulement, le restaurant vous servira une sélection unique de steaks âgés de très belle qualité, mais vous accueillera dans une ambiance spéciale de club privé. Une réservation est nécessaire pour les adhérents.
Fondé par les trois frères Poll et une expérience de 2ème générations de propriétaires, Gillis, Dean et George ont appris très tôt que le secret d'un grand restaurant était de servir le meilleur.
C'est la raison pour laquelle les steaks, les côtelettes et les homards jumbo sont sélectionnés quotidiennement, et seuls les plats les plus frais arrivent à votre table au Bryant & Cooper.
Le Bryant & Cooper a reçu tout au long de ces années des éloges pour l'ensemble de son menu. Le journal The New York Times l'a proclamé le "meilleur steakhouse de Long Island."
Copperhill, est un restaurant américain moderne, qui propose une expérience culinaire de première classe dans une ambiance contemporaine et décontractée. Situé dans une ancienne ferme de 125 ans de l’époque victorienne, le chef Gregory Kearns a recrée l’authenticité de cet espace en y apportant une touche moderne et sophistiquée. L'ambiance est animée et accessible aussi bien dans la salle à manger du porche et que dans la Tap Room. Copperhill est disponible pour des événements spéciaux et de grandes fonctions.
Created by his children and grandchildren, Rothchilds Coffee & Kitchen is a celebration and a dedication to the memory of Walter Roth. Our patriarch was a much loved and well-known personality in Great Neck, and his love of family was only matched by his love of great food.The family has been rooted in Great Neck since the 1960s, and Rothchilds Coffee & Kitchen has been designed as a neighborhood restaurant, with the décor and menu inspired by the diverse and vibrant community of Great Neck and the surrounding towns. The intimate and casual atmosphere serves as a gathering place to celebrate food, friends, family, and community.
There is only one way to eat fish – when its fresh! Our seafood arrives 7 days a week and is carefully selected before hitting our kitchen. Chef Gregory Zapantis' name can be found in the heart of every upscale establishment that elevated seafood cuisine into gastronomical art. He has now brought this excellent quality to Great Neck!We went around the world and selected for you; the world’s best spices are in our restaurant. Pick and choose your spices and try new things. You won’t believe the experience.Whether you are dining in, taking out or ordering for delivery, we will cook your meal appropriately and service you quickly. Be sure to check out our signature cocktails and full service alcohol options!Eat Well To Live Well, we hope you join us soon!!
Le Morton's The Steakhouse, le premier groupe de steakhouses du pays, est spécialisé dans la cuisine classique copieuse. Il sert de généreuses portions de bœuf maturé de qualité USDA, ainsi que des plats de poisson frais, de homard et de poulet. Le menu comporte une variété de coupes de choix, notamment le T-bone de 680 grammes, la spécialité de la maison, le faux-filet de New York de 450 grammes et le double filet de 340 grammes.