Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Royaume-Uni
  3. Londres

Meilleurs restaurants décontractés à Southbank

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

495 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Art Yard Bar and Kitchen
4.3
Génial(212)
Prix : cher
• Européenne • Bankside
Réservé 6 fois aujourd'hui
Art Yard Bar & Kitchen at Bankside Hotel, on London’s culturally vibrant Southbank, is a local neighbourhood restaurant & bar serving seasonal food and drinks in a creative environment.This all-day dining hotspot offers a menu of casual, but elegantly presented dishes, with a focus on fresh seasonal food with vibrant and healthy dishes. Guests can immerse themselves in art, surrounded by masterpieces and murals, and even watch an artist at work in the adjoining Art Yard Maker’s Gallery. Art Yard Bar is open all day for whatever you are in the mood for. Cocktails, playfully inspired by colour, coffee, wine, the list is endless and carefully curated to stir a sensory explosion. Sharing its patch with some of London’s most iconic cultural institutions, including the Tate Modern, Southbank Centre and Shakespeare’s Globe, Art Yard is a great spot to relax and refuel before or after a cultural fix.
Photo du restaurant Albie Restaurant & Bar - The Hoxton
4.1
Excellent(17)
Prix : raisonnable
• Internationale • Southwark
An all-day neighbourhood restaurant serving tasty food in a stunning setting. It is a spot where you can expect proper breakfasts and comfy seats, crowd pleasing modern dishes and a killer wine and cocktail list to see out the night.
Photo du restaurant SAMA Bankside
5.0
Exceptionnel(0)
Prix : raisonnable
• Britannique • Bankside
With a promise of good fun, fabulous food and refreshing cocktails, it’s easy to see why SAMA Bankside regularly attracts diners from all four corners of London. The kitchen team at this stylish Robinson Road venue certainly know how to put on a show, with contemporary British cuisine given a creative Caribbean twist. Dishes that are guaranteed to set your pulse racing include buttermilk fried chicken with pineapple slaw, golden beetroot risotto and the menu’s many stone-baked pizzas. You can also kick back with one of the bar’s signature cocktails in hand; Under the Arch with vodka, elderflower liqueur, apple juice and honey & thyme syrup is a particular highlight. Not many London venues can rival SAMA’s vibrant atmosphere and friendly hospitality. If you’re looking to let your hair down after a long week at work, make a beeline for SAMA Bankside – you won’t be disappointed! Make sure to check out our Bottomless Brunch every Saturday from 13:00 - 16:00!
Photo du restaurant St. JOHN Smithfield
4.8
Exceptionnel(4069)
Prix : très cher
• Britannique • Farringdon
Réservé 40 fois aujourd'hui
Le St. John est la maison d'origine de Fergus Henderson, auteur de «Tout manger, du museau à la queue ". Il a ouvert ses portes en 1994 dans un ancien fumoir, à l'angle de Smithfield Market. En célébrant les meilleurs produits britanniques du pays et en tirant le meilleur parti des meilleurs produits de saison, tout en maîtrisant les techniques de cuisson, le St. John est devenu l'un des 50 meilleurs restaurants au monde et a reçu sa première étoile Michelin en 2009. Tout manger du museau à la queue signifie que, le cas échéant, toutes les parties de l'animal doivent être utilisées dans la cuisine. Ainsi aux côtés d'un rôti de boeuf et d'une limande sole, vous seront aussi proposés de la rate de porc, des rognons et du cœur de bœuf, du foie et des tripes ainsi qu'une salade de persil et d'os à moelle, véritable plat signature. Bien que souvent déconseillé aux végétariens, ce restaurant saura leur préparer des plats adaptés à base de bons produits, avec le même soin que celui apporté à la viande, au poisson, aux volailles et aux desserts.
Photo du restaurant Fatt Pundit
4.6
Exceptionnel(1124)
Prix : raisonnable
• Chinoise • Soho
Réservé 26 fois aujourd'hui
Hello from Fatt Pundit, the “Chinese-Indian 'Hakka' restaurant you never knew you needed”. We look forward to welcoming you!!!Please inform the management if you have any food allergies while reserving your table. Please note we won’t be able to serve guests with SEVERE ALLERGIES.
Photo du restaurant Crispin
4.6
Exceptionnel(380)
Prix : cher
• Européenne Moderne • Spitalfields
Réservé 17 fois aujourd'hui
Crispin is an all day restaurant & wine bar in Spitalfields serving seasonal sharing plates, low intervention wines & cocktails.Our chefs are led by the talented Lewis de Haas (ex Petersham Nurseries & The Shed). They deliver a European inspired menu, using locally & sustainably sourced ingredients from independent growers, small-scale farms & producers (think seasonal croquettes, organic British vegetables, sustainable seafood, classic cuts). We also have a natural wine list, bottle shop & wine club curated by our Head of Wine Alexandra Price, where we focus on natural wines using indigenous & rare grape varieties.The glass & zinc pavilion is located on White’s Row, Spitalfields, on the junction with Crispin Street. We have seating for 40 inside in view of our open-kitchen & 20 on our garden terrace.Available for exclusive use (40 seated & 100 standing), part hire, private hire or catering enquire at info@crispinlondon.com.
Photo du restaurant Bar Crispin
4.4
Génial(209)
Prix : cher
• Européenne Moderne • Soho
Réservé 30 fois aujourd'hui
Bar Crispin is an all-day restaurant & wine bar on Kingly Street, Soho, designed by Jermain Gallagher. Offering low intervention wines & seasonal sharing plates, it is a place for any occasion. Our chefs are lead by Fabien Spagnolo (ex Frenchie, Pollen St Social, The Corner Room & Casa Fofo), with a wealth of experience he respects each ingredient, allowing us to celebrate great local producers & creating memorable experiences. The menu is broadly European inspired, focussing on locally & sustainably sourced ingredients from independent growers, small-scale farms & producers (think crispy polenta, croquettes, organic British vegetables, sustainable seafood, classic cuts). For reservations of 7+ people email bar@crispinlondon.com, we are available for exclusive use or Greenroom part hire. The Greenroom is a private room designed by Jermaine Gallacher with hand-painted lights, emerald green walls reminiscent of old Soho & a beautiful
Photo du restaurant Fish!
4.5
Génial(3635)
Prix : cher
• Poisson • Pont de Londres
Réservé 43 fois aujourd'hui
Créé en 1999, le Fish! était le premier restaurant de ce genre à Londres. Son concept est simple : vous servir la meilleure qualité de poisson, concocté devant vos yeux, d'une manière simple et classique. Depuis 1999, son objectif n'a jamais changé, la qualité et l'approvisionnement responsable sont toujours sa principale préoccupation. Cependant, il est encore plus chic maintenant! Sa situation centrale dans le marché de Borough permet d'obtenir les meilleurs produits de Londres à quelques pas. Ce restaurant est fier de pouvoir s'approvisionner la plupart du temps au marché de Borough et le poisson est livré tous les jours par le poissonnier, Jarvis, réputé pour sa vaste gamme de poissons et fruits de mer frais.
Photo du restaurant Heddon Street Kitchen
4.1
Excellent(2973)
Prix : raisonnable
• Européenne • Piccadilly
Réservé 82 fois aujourd'hui
Heddon Street Kitchen, situé juste à côté de Regent Street est un espace magnifique à l'éclairage tamisé installé sur deux étages au style vintage et moderne, doté de cuirs doux, de bois et d'acier chatoyant. Tout est fait pour vous encourager à vous relaxer dans un lounge élégant et confortable. Les amateurs de cocktails ne seront pas déçus par la liste de cocktails. Heddon Street Kitchen est idéal pour toute occasion, proposant une chambre privée au premier étage avec des équipements multimédias complets, une terrasse extérieure et bars, tous installés sur deux étages.
Photo du restaurant The Plimsoll
4.8
Exceptionnel(65)
Prix : cher
• Pub • Highbury
Réservé 49 fois aujourd'hui
A modern pub serving a frequently changing menu, available in our dining room, bar, and outside ledges. It's not fine dining, nor is it trying to be. We cook in a way that we as cooks like to eat, so don’t be afraid to share. If you want to pop in for a burger and a pint, feel free to grab any available space in the bar or outside. We accept bookings for tables of up to six people in the dining room.It can be loud and slightly chaotic; at night it is dark. We turn tables because we need to in order to survive and pay the people that make it work, so please don’t be offended if we ask you to wait a moment for your table. Our dining room has limited space and we don’t offer high chairs, so please let us know in advance if you're bringing a pram or need to adjust your booking size.Here's when we're open, so you can find what you're looking for:Weekdays: Bar 3-11pmKitchen 6-10pmWeekends: Bar 12-11pm (10pm Sunday’s)Kitchen 1-5pmKitchen is closed on Men’s Arsenal home games.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable