Le Restaurant Story London souhaite vous raconter son histoire à travers la nourriture qu'il sert.
Ouvert en avril 2013, il a obtenu sa première étoile Michelin en seulement 5 mois après ouverture.
Inspirés par la carrière culinaire du chef Tom Vendeurs et l'histoire de la cuisine britannique, les plats représentent une histoire à déguster, imprégnée d'une mémoire. Vous partagerez ces souvenirs à travers vos sens, la vue, l'odorat et le goût.
Pour cela, l'établissement sélectionne des produits frais britannique de saison, puis les couple avec une carte exclusive des vins de petits producteurs vinicoles ainsi qu'une sélection de bières artisanales britanniques d'origine locale.
Le Public House Garrison est un pub gastronomique animé au cœur de la communauté créative de Bermondsey Street, juste à côté des délices comestibles du Borough Market. Ici, on se sert de l'avantage d'être un restaurant indépendant; de l'intérieur excentriquement inimitable à la liste de vins considérable, en passant par la participation du personnel, on s'assure que tout ce qui est fait respecte les règles du style Garrison. Le lieu est ouvert tous les jours pour le déjeuner, le dîner et le souper. Le menu se concentre sur des produits de saison de leurs fournisseurs artisanaux préférés. En bas, une maison de campagne estivale s'est amourachée d'un hangar de bois pour donner naissance à une salle de cinéma totalement inattendue. Cette salle est disponible en location privée durant la semaine. Les dimanches soirs, elle se transforme toutefois en ciné-club gratuit.
Le Pont de la Tour est l'un des restaurants les plus emblématiques de Londres. Il sert une cuisine fine française dans un cadre opulent et bénéficie d'une vaste terrasse et une carte des vins très spéciale. Le Chef de cuisine Frederick Forster formés par certains des meilleurs chefs du monde et a une merveilleuse compréhension des saveur et une maîtrise de la technique.
Expertly crafted cocktails and a sizzling Asian grill. Eat, Drink & Unwind, Welcome to The Last Talisman!Good fortune doesn’t come to those who wait, but to those who explore. And it comes in the form of tantalizing cocktails and mouth-watering small plates served straight from a sizzling Asian grill, right in the heart of Bermondsey Street.Let us transport you to a world of beautiful furnishings and flavors. We are open Mondays to Sundays for weekend bottomless brunch, dinner and drinks. A short walk from London Bridge Station and Borough Market. Our best-selling cocktails include our fiery Nemesis Margarita filled with the House Hot Sauce. Early evening join us for Golden Prices on our House drinks. Foodwise, enjoy skewers, bao buns, and our popular Korean Fried Chicken (KFC). Our menu is designed for feasting like an emperor with lots of sharing plates to choose from.
Nine Lives no longer uses OpenTable to take bookings, however you can now find a table via SevenRooms, our website https://www.ninelivesbar.com/#booknow, or contact us via email at info@ninelivesbar.comLast bookings at 21:00. Walk-ins only afterSuitable for 18+ ONLYKitchen opens: Tue - Sat 17:00 - 21:30
Unwind in a picture-perfect spot in the heart of London over looking stretching views of the iconic Tower Bridge & Thames waterside. On a summers evening watch as the sun sets over the river. Views aside; entice yourself into an intimate destination for all occasions with a kitchen headed by renowned Chefs bringing years of culinary experience from prestigious kitchens.Working with the best-in-class connoisseurs in the alcohol-free category, the team have developed a Redemption Menu to inspire.You will find Redemption a truly unique and inclusive option that sets us apart from the others, so everyone can leave with a truly unforgettable memory, that deserves not even the slightest opportunity for a hangover.
At Pedro's Wine bar, our mission is to bring the best wines of Portugal to the UK - affordable, higher-quality alternatives to the well-known wine varieties that fill supermarket shelves and restaurant menus. Welcoming space, dog-friendly, serving unique, and hand-selected Portuguese wines & spirits, as well as traditional Portuguese bites, just 1 min away from Maltby Street food market. We are bringing a new concept to the of the Bermondsey beer mile. Book your table, and sample some of the wines before you buy.We want London and the wider UK to open their minds, fill their glasses and drink with us, and enjoy a taste of the best in Portugal.
Located in the heart of London Bridge, the Brigade Bar + Kitchen is a bustling all-day brasserie that offers a vibrant dining experience. The menu features classic British dishes with a twist, as well as theatrical live-wood-fired options.We can be found within the Fire Station on Tooley Street, one of London's most historic and ancient fire stations. Established in 1879 as an integral part of the Metropolitan Fire Brigade in response to the Great Fire of Tooley Street, the station was originally designed to protect lives from fire hazards. Today, the same philosophy remains at the heart of our restaurant.More than just a restaurant, the Brigade Bar + Kitchen was created with social purpose in mind. Home to the Beyond Food Foundation, a charity that provides life-changing opportunities to individuals whose lives have been impacted, regardless of their past or present circumstances. By choosing to dine with us, you can make a meaningful difference and support an incredible cause.
Serving theatrical drinks and cocktails late into the night alongside a delicious menu of Asian-inspired dishes. The vibrant and playful destination entertains, inspires and excites guests from the moment they step inside.Our dress code is smart-casual and quite relaxed. We just ask that the general look does not appear too sporty i.e. tracksuits/football shirts/baseball caps. Smart trainers are allowed. We do not allow flip flops to be worn.
Le St. John est la maison d'origine de Fergus Henderson, auteur de «Tout manger, du museau à la queue ". Il a ouvert ses portes en 1994 dans un ancien fumoir, à l'angle de Smithfield Market.
En célébrant les meilleurs produits britanniques du pays et en tirant le meilleur parti des meilleurs produits de saison, tout en maîtrisant les techniques de cuisson, le St. John est devenu l'un des 50 meilleurs restaurants au monde et a reçu sa première étoile Michelin en 2009.
Tout manger du museau à la queue signifie que, le cas échéant, toutes les parties de l'animal doivent être utilisées dans la cuisine. Ainsi aux côtés d'un rôti de boeuf et d'une limande sole, vous seront aussi proposés de la rate de porc, des rognons et du cœur de bœuf, du foie et des tripes ainsi qu'une salade de persil et d'os à moelle, véritable plat signature.
Bien que souvent déconseillé aux végétariens, ce restaurant saura leur préparer des plats adaptés à base de bons produits, avec le même soin que celui apporté à la viande, au poisson, aux volailles et aux desserts.