The Old Guinea provides a completely unique dining experience, combining genuine Italian cuisine with breathtaking views of rural Hertfordshire. The Old Guinea, dates back to 1826 and is located between Shenley and Potters Bar and is a blend of tradition and modernity.Our restaurant embraces classic Italian dishes as well as innovative new flavours and is complemented by an eclectic cocktail and wine menu. We are a family-run, family-friendly restaurant that serves excellent homemade cuisine, fresh ingredients, professional service, and a welcoming ambience.We are open all day from 8.30 a.m. serving a delicious breakfast in the morning and continuing with our all-day menu from midday in our beautiful Garden Room and restaurant, dogs are welcome in The Floral Bar and in our large garden when weather permits.
Every kitchen has a story. Mayhill's of Cockfosters doesn’t have a story, it is the epitome of the story. It is the odyssey of mouth-watering flavours… The wonderland for little shivers of pleasure in every plate… The sensational expedition in pursuit of peerless taste. And this kitchen’s story is here to surprise you with its happy endings over and over again.Never mind those who say “Every story has two sides”. Our kitchen’s story has dozens of that: A great start with appetizers, a relishing body with the main dishes and a phenomenal ending led by our extraordinary desserts all with locally-sourced ingredients from the very best UK suppliers. The more we tell this story, the more you’d like to read.
L'Izgara est situé dans le quartier animé de Whetstone (North London) et se trouve à quelques minutes à pied de la station de métro Totteridge & Whetstone. Le restaurant sert le dîner et reste ouvert pour le souper jusqu'à 23h, ce qui en fait l'endroit idéal pour un repas à toute heure du jour. Vous serez accueillis chaleureusement dès votre entrée dans ce cadre contemporain et confortable. L'établissement mise autant sur la qualité de son personnel que sur la qualité de sa cuisine turque, des plats traditionnels réinterprétés avec une touche moderne. Une grande fierté et un grand soin sont apportés pour cuisiner seulement les ingrédients les plus raffinés.
Healthy, free range, organic and delicious pan Asian cuisine, made to order in a Vietnamese shop house style venue, with a little deco appeal thrown in. Ambience is buzzy, busy full for fun, families, friends and singles. Share small dishes like duck rolls, super popular shichimi squid or dive in to large plate of signature miso salmon, beef rendang or sublime tofu salad with peanut sauce - all equally divine - perhaps lose yourself in a cocktail.The staff love what they do, so sit back, it"s all about you! whetstone@tootoomoo.com
Welcome to The Prince N22. We look forward to your visit! Please note all tables are booked for 3 hours, (2hrs on Sunday), if you require longer just let us know
Enjoy London panoramic views in The Cavendish Restaurant The Cavendish Restaurant and lounges offers casual dining.Book for either Lunch between 12 and 2pm, Afternoon Tea between 1.30 and 5pm or for Dinner between 6pm & 9.00pm.Fantastic News:
Wakame Sushi offers a vibrant dining experience with a focus on fresh, high-quality sushi and traditional Japanese dishes like sashimi, tempura, and ramen. The modern yet welcoming atmosphere blends sleek decor with traditional Japanese elements, making it an ideal spot for any occasion. The menu features expertly crafted dishes using locally and globally sourced ingredients, ensuring authentic flavors in every bite. Whether you're enjoying a casual meal or celebrating a special event, Wakame Sushi delivers a memorable experience with friendly service and exceptional attention to detail, making it a top choice for sushi lovers.
Un mélange intoxicant de glamour du mi-siècle et d'art impressionnant, Sexy Fish au Berkeley Square peut accommoder jusqu'à 200 clients entre le restaurant, le bar et le comptoir de la cuisine ouverte. Dégustez des plats inspirés par la cuisine des mers d'Asie. Le restaurant est ouvert de midi jusqu'à tard, 7 jours par semaine.
Le St. John est la maison d'origine de Fergus Henderson, auteur de «Tout manger, du museau à la queue ". Il a ouvert ses portes en 1994 dans un ancien fumoir, à l'angle de Smithfield Market.
En célébrant les meilleurs produits britanniques du pays et en tirant le meilleur parti des meilleurs produits de saison, tout en maîtrisant les techniques de cuisson, le St. John est devenu l'un des 50 meilleurs restaurants au monde et a reçu sa première étoile Michelin en 2009.
Tout manger du museau à la queue signifie que, le cas échéant, toutes les parties de l'animal doivent être utilisées dans la cuisine. Ainsi aux côtés d'un rôti de boeuf et d'une limande sole, vous seront aussi proposés de la rate de porc, des rognons et du cœur de bœuf, du foie et des tripes ainsi qu'une salade de persil et d'os à moelle, véritable plat signature.
Bien que souvent déconseillé aux végétariens, ce restaurant saura leur préparer des plats adaptés à base de bons produits, avec le même soin que celui apporté à la viande, au poisson, aux volailles et aux desserts.