We bring you a local eatery enriched with history and refashioned with modern sophistication. With dishes that embody warmth and versatility, Copper House has redefined upscale casual-where unique cuisine meets comfort food.
Situé au cœur du quartier historique, le Madeleine’s est le seul restaurant fusion d'Evansville. Les chefs Tyra Sikkink et Timothy Mills, diplômé du Culinary Institute of America, ont nommé ce restaurant élégant en hommage à leur fille, Madeleine. Le chef Mills tire son expérience d'un parcours professionnel au cours duquel il a sillonné tout le pays, en passant notamment par New York et Washington, D.C., jusqu'au Tri-State. La carte, renouvelée chaque semaine, propose des fruits de mer frais et des viandes de choix, cuisinés dans un esprit fusion pour une expérience culinaire unique à chaque visite. La cave compte la meilleure sélection de vins du Tri-State, et le bar sert des alcools premium, ainsi qu'une spécialité fusion : le Martini au saké. Que ce soit pour un souper romantique ou entre amis, pour un repas d'affaires ou juste pour déguster de la bonne cuisine, le Madeleine’s saura vous faire satisfaire.
Cheddar's Scratch Kitchen in Evansville, Indiana offers comforting and hearty fare in a family-friendly setting. Guests can enjoy a lunch or dinner of contemporary American food and inspired old world dishes to try. To start, try an appetizer of homemade queso, chicken fajitas, stacked nachos or chicken tenders before indulging in the main course at Cheddar's Scratch Kitchen.
Main courses at Cheddar's Scratch Kitchen are made from scratch using quality ingredients for a filling meal. Try one of the popular dishes that include lemon pepper whitefish, smoked baby back ribs, top sirloin steak, BBQ chicken and grilled salmon for something to savor.