Le Kachina, un restaurant-grill moderne du Sud-Ouest, est agréablement bien situé, près de Denver et de Boulder, mais juste assez loin pour échapper au rythme effrené de la ville, afin de vous faire profiter d'un rassemblement festif entre amis et en famille.
C'est l'endroit idéal pour se détendre et profiter de la riche culture du Sud-Ouest et de sa cuisine vive. Le Kachina est un oasis où vous pouvez vous asseoir près d'un foyer Kiva apaisant, sur une terrasse spacieuse, tout en admirant les Rocheuses au loin.
Les chefs emmènent les convives dans une expérience culinaire de retour aux sources, avec le bison grillé, les hamburgers au chili vert, la posole, les tacos Navajo et plus encore. Vous y goûterez à des plats qui sont cuisinés par la population locale depuis des centaines d'années.
Le Kachina dispose également d'une importante carte des vins, de bières locales et régionales, et de cocktails artisanaux créatifs. La collection de tequilas et de mezcals artisanaux du Kachina vous fera faire de sublimes découvertes.
Our warm and inviting restaurant offers a taste of the finest cuisine, prepared with love and care. From classic comfort foods like juicy burgers and crispy fried chicken to regional specialties, we take you on a culinary journey.Cottonwood Lodge also boasts a full-service bar stocked with an impressive array of craft beers, signature cocktails, and fine wines, ensuring your dining experience is nothing short of extraordinary.Located on the Greg Mastriona Golf Course, Cottonwood Lodge is a great space to entertain large groups or have a few drinks while watching a game. Chef Gerard has many accolades to his name and Cottonwood Lodge was recently written about in the Mile High Sports Golf Magazine for its excellent food.
Combining local flavors and ingredients from the Rocky Mountain region for a classic yet contemporary steakhouse experience, Famille brings a refined take on dining to the Westminster community. Modern culinary touches are applied to the region’s bounty producing a casual upscale dining experience paired with a carefully crafted beverage program you are sure to enjoy.
• Réservation de tables avec bouteilles • Westminster
Tiller's Kitchen and Bar celebrates the bounty of local farms, ranches, and craft producers while presenting a fresh regional approach to dining. We strive to be distinctly American in character, native to Colorado, and metropolitan in style. In Westminter, CO, we honor those that cultivated this land before us and we honor Colorado food, less traveled. Currently the Tiller's Bar serves breakfast, dinner and weekend brunch.
Now Open! Welcome to The Camper, where we elevate breakfast and brunch to an art form, blending the finest local ingredients with the essence of outdoor cooking. Our menu celebrates rich, local flavors like Pueblo chiles, Palisade peaches, & local bison while featuring ingredients sourced from Hazel Dell Farm, MOE's Bagels, OldStyle Sausage, & Raquelita's tortillas. At the Camper, you will enjoy a breakfast that’s both sophisticated and comforting. Brunch isn't complete without a great drink! Our bottomless signature mimosas offer a refreshing and endlessly satisfying complement to your meal. Or choose something from curated cocktail selection featuring innovative creations made with premium local spirits. Each sip is a nod to the craftsmanship of our local distilleries and a perfect pairing with our elevated brunch offerings.
The heart of BRUTØ lies in our hearth, a live fire sustained by oak wood and manned by our chefs from open to close each and every day. You’ll find that our menu is centered around brutalist ideas, curated thoughtfully and carefully in a way that encourages little to no waste between our tasting counter and our bar program. Our efforts in sustainable practices are showcased through our vast fermentation program and our commitment to locality by way of partnerships with our local farmers and ranchers. BRUTØ's intimate setting offers the opportunity to witness each and every step in the culinary process up close.BRUTØ is located inside of Free Market on the Dairy Block of downtown Denver. The dining room consists of an intimate chef's counter that faces into our open kitchen. Make a reservation to join us for our Chef's Tasting Menu Tuesday-Sunday evenings.
Linger, le deuxième concept derrière Root Down du chef/Propriétaire Justin Cucci, est situé dans le quartier de Lower Highlands de Denver. Le menu de Linger reflète une grande sensibilité pour la farm-to-street avec une touche pour la nourriture ethnique traditionnelle. Les éléments design peuvent être décrits comme une contradiction délibérée avec les planchers de bois franc, l'ellipse de brique, le bar du Lite Brite et ses fenêtres à débordement avec une vue incroyable sur le centre-ville de Denver. La nourriture, le service et l'histoire se combinent pour extraire un sentiment. Linger est comme une \"mixtape\", et nous espérons qu'il se connecte. Nous ne cherchons pas à réinventer la nourriture - C'est plus simple que cela. Nous espérons susciter un sentiment - comme vous obtenez lorsque vous entendez votre chanson préférée. Linger offre maintenant le déjeuner!!!! Mardi - Vendredi de 11h30 à 14h30.
Le Bar Dough sert une cuisine italienne qui revisite avec brio la cuisine traditionnelle dans un décor de quartier agréable. Le menu du chef Max Mackissock vous propose de petites assiettes créatives, des viandes et du poisson préparées de façon traditionnelle, des pâtes faites à la main et des pizzas cuites sur feu de bois. Ce menu s'apparie harmonieusement à la sélection de cocktails d'inspiration classique, à la carte des vins entièrement italiens, aux fröccs de limoncello faits maison et à une vaste sélection de bières. Veuillez noter que l'établissement prend les réservations pour les sièges du haut et du bas. Le personnel sera heureux de répondre à votre demande chaque fois que possible.
Fox and The Hen is inspired by a love of all things breakfast aka #MorningStuff. Here, we believe all the best things happen in the morning: sunrises, coffee drinks, small breakfast burritos tucked in large breakfast burritos and walks of shame. Born out of Carrie Baird and Michael Fox’s true love for classic American breakfast served with lighthearted twists and an equal passion of all things boozy-brunch-drinks, Fox & The Hen is your new LoHi all-day breakfast concept. Our focus is bringing friends and family together, incredibly delicious (and fun!) food, creative beverages and having everyone who leaves the Fox & the Hen feel their day is better than when they came in.We do not seat incomplete parties, sorry.
In a world of white tablecloths and subtle snobbery, we're doing something rare: being real. We're less steak and more house. Our house - and yours. Urban Farmer was founded on the idea that combining responsibly sourced food, high-quality ingredients and down-to-earth values would create a new kind of steakhouse, where people could create memories and communities could thrive.