Le Smoke, c'est une cuisine d'inspiration américaine. Les menus sont d'inspiration américaine, ce qui signifie que tout ce que vous dégusterez est créé sur place et que rien, à l'exception de la crème glacée, est glacé. L'ensemble des plats, des sauces, des présentations, ainsi que le ketchup épicé, sont des créations originales du chef Erik Reynolds. Le chef Erik a été élu « Meilleur Chef de Tulsa » et le Smoke a été voté « Meilleur Restaurant de Tulsa ».
Le Smoke, c'est aussi une cuisine à base de produits locaux.
Cela signifie une qualité naturelle locale. Il sert les produits locaux les plus frais et de la plus grande qualité, tout en soutenant les entreprises dans la région de Tulsa. Le chef utilise des produits frais locaux et ses steaks de bœuf Oklahoma nourri à l'herbe sont coupés sur place tous les jours. L'art, les concerts et la bière artisanale présentent le meilleur de Tulsa.
Le Smoke espère vous accueillir bientôt !
Progressive American Cuisine. The cuisine has a foundation in French and European technique with an emphasis upon using locally sourced, high quality, fresh products.Oren is a fruit and vegetable forward restaurant meaning much of the menu development begins with the local produce and there will be an emphasis on technique to bring out the best of the produce as opposed to luxury products. While Oren is not a vegetarian restaurant, those with dietary restrictions will find themselves well accommodated.
The Wild Fork in Tulsa, Oklahoma has been open since 1995, the brainchild of two friends, Julie Woolman and Kim Michie. Located in Utica Square, the restaurant still maintains much of the character its predecessor left behind, but the kitchen has been updated and the menu is continuously revised. When the weather is nice, the patio is open and dogs are more than welcome to visit The Wild Fork with their owners.There is a complete wine list to order from at The Wild Fork. A popular lunch item is the Wild Caesar salad served with olives, feta, artichokes and parmesan. For something a bit heavier, try our lobster pasta with lemon butter sauce, toasted bread crumbs and capers.
Le Chalkboard est un restaurant confortable niché au niveau inférieur de l'historique hôtel Ambassador. Le mélange de saveurs continentales et européennes fait du Chalkboard l'un des emplacements de choix pour manger à Tulsa. Le restaurant propose trois salles privées et un service de traiteur. Il est ouvert pour le déjeuner, le dîner et le souper, sept jours par semaine et 365 jours par an. Le bar du Chalkboard est un excellent endroit pour déguster un cocktail classique avant un spectacle au centre-ville ou pour profiter d'une bouchée et d'une bonne conversation, que ce soit en compagnie des habitants du coin ou des voyageurs d'affaires.
Embark on a culinary journey inspired by the vibrant food and beverage scene of Mexico City. Located in Tulsa's historic Greenwood district, our wood-fired grill and agave-based spirits bring Mexico's flavors, energy, and warmth to your plate.
At Noche, dining is more than a meal-it's an immersive experience. Whether you're catching up with friends over our mouthwatering margaritas, snacking on some totopos and guac, or digging into our more hearty dishes, you'll be greeted with a warm welcome and lively energy as soon as you step through our doors.
Our space opens up to the energetic scene of ONEOK Field, home of the Tulsa Drillers. Lounge and patio dining are available.
For forty years, The French Hen continues to be recognized as the top fine dining restaurant at which to savor the fusion of French and American cuisine in Tulsa. A true gem of Tulsa, this award winning restaurant is moving to the Tulsa Arts District in Autumn 2020. Our top rated chefs regularly reinvents the menu based upon the seasonality and availability of fresh ingredients. Everything is prepared from a scratch kitchen, each day by hand. Every dish is thoughtfully conceived and professionally prepared. The result is a dining experience that has stood the test of time. The result is excellence in fine dining in Tulsa.
New to Utica Square!Elevated food, wine, beer and craft cocktails with the comfort of a neighborhood bar and the sophistication of a modern greenhouse in the heart of Utica Square. Reservations not required, walk-ins welcome!
Situé au Utica Square, le premier quartier de magasinage de Tulsa, le Polo Grill est niché dans un joli coin et compte bien dépasser vos attentes. Depuis 3 décennies, le chef propriétaire Robert Merrifield a mené la scène gastronomique d'Oklahoma, avec ses menus novateurs et un service de qualité supérieure, orienté vers le client. La carte primée des vins est le rêve de tout amoureux des vins, proposant plus de 1200 sélections à explorer, tout en agrémentant votre expérience culinaire. Des fruits de mer de saison et des steaks de catégorie USDA sont quelques-uns des plats les plus courus du chef.