Kona Grill is a classic American Grill with great steak and seafood - complemented by the best choice of sushi and margaritas at any grill in America. Kona Grill features a global menu of contemporary American favorites, award-winning sushi, and specialty craft cocktails in a polished, casual atmosphere. From brunch & lunch to dinner & happy hour, the restaurant offers a range of freshly prepared dishes from the grill, seasonal menu items and fan-favorite dishes across all dayparts. Kona Grill offers both indoor and outdoor patio dining at all its locations, $3, $6, $9 happy hour offered weekdays & NEW weekend brunch, guided by a passion for quality food and exceptional service.
Our friendly environment is ideal for celebrating special occasions, hosting a business lunch or gathering for a delicious meal with friends and family. Our saloons are a comfortable gathering place to relax after a day at work, to catch a game or share an appetizer with friends. The saloon menu features signature cocktails, chilled martinis, premium and ultra-premium spirits, specialty non-alcoholic beverages, an extensive wine list, and imported and American craft beers including Claim Jumper’s own Honey Blonde, Original Red Ale and IPA. In addition to the saloon menu Claim Jumper offers a Steakhouse menu which includes USDA Prime steaks and premium house made shareable sides. Open daily for lunch and dinner, Claim Jumper offers a selection of freshly prepared items using only the finest ingredients available. Favorites include Certified Angus Beef®, fresh fish, baby back pork ribs, fresh baked pot pie, specialty salads, pasta, sandwiches, burgers and more.
McCormick & Schmick’s Grill in Tigard, OR is located in Bridgeport Village, which offers many nearby unparalleled shopping and entertainment options. We are a classic American grill patterned after the legendary eateries that became the cornerstone for restaurant dining in the early 20th century. From fresh seafood and shellfish to Steak and garden fresh salads, our goal is to exceed your dining expectations. As our guest, you will experience culinary excellence at its best. Our menus reflect seafood from the Pacific Rim, the Atlantic Ocean, and the Gulf of Mexico. We also source products from local ranches, farms, and wineries to showcase regionally inspired dishes.
L'Oswego Grill a ouvert son premier établissement le 10 mars 2009 à Lake Oswego. Ses restaurants, détenus et gérés localement, représentent simplement un « rêve devenu réalité » pour tous ! Fidèle au concept de l'« élégance à un tarif décontracté », l'Oswego Grill présente son grill à bois dur construit sur mesure, permettant de cuisiner des steaks d'origine locale de qualité USDA, des hamburgers, des fruits de mer frais et même une de ses salades, sur un feu d'essences de mesquite et de pommier. L'établissement se réjouit de votre visite !
Locally sourced and seasonally inspired, Tavern on Kruse changes menus every 12 weeks as we weave the season's perfectly-fresh and perfectly ripe bounty into our offerings. Our executive chef, Nathan Bates, spent four and half years at the Michelin 3-Star "Fifth Floor" in San Francisco. Our space is elegant, but our staff is friendly and jovial as we see "people" as the reason for dining. We look forward to meeting you.
Le Nicoletta's Table and Marketplace est une petite trattoria de quartier située à Lake Oswego (Oregon)... mais ressemblant à celle qui se trouve sur un coin de rue en Italie. C'est la destination parfaite pour créer un repas italien authentique ou tout simplement pour déguster un espresso, un sandwich, une salade ou un bol de pâtes. En plus de la trattoria, le Nicoletta's comprend une enoteca, une boutique de café et un marché italien qui offre des pâtes fraîches ainsi que les plats Gourmet2Go, plats gastronomiques frais et surgelés qui peuvent aussi bien être des entrées et des soupes que des repas complets, pour nourrir une seule personne, une famille ou un grand groupe.
Le JORY, le célèbre restaurant du Allison Inn & Spa, rend hommage à la générosité agricole de l'Oregon avec son propre jardin potager de plus de 6000 m² et sa carte des vins de plus de 850 vins, dont plusieurs proviennent des producteurs de la vallée de la Willamette. Sous la direction du chef Sunny Jin, le JORY est l'une des premières destinations culinaires de l'Oregon. Le restaurant est réputé pour sa délectable cuisine de région vinicole, son utilisation des meilleurs ingrédients locaux et ses superbes panoramas sur la vallée de la Willamette. Un repas au JORY est des plus inspirants. Installez-vous dans la salle à manger élégante et confortable, agrémentée de pièces artistiques et de touches accentuées. Vous pourrez aussi profiter des belles journées sur la terrasse extérieure, dans de somptueux sièges et en admirant la vue panoramique sur la vallée de la Willamette et les plantations de noisetiers. Le restaurant offre aussi un foyer intérieur, idéal pour un apéritif ou pour une conversation autour d'un digestif.
Yalla is a neighborhood Mediterranean smokehouse from the Sesame Collective restaurant group. Opened in summer of 2020, Yalla brings a Mediterranean smokehouse to the heart of the Multnomah Village neighborhood in Portland, Oregon. With a menu of smoked meats, seasonal vegetables, and comfort dishes, Yalla is currently open for delivery, take out, and full service dining. Yalla is helmed by Chef/Owner Kasey Mills and Chef de Cuisine Daniel Valley.
La mission du Thirsty Lion est de développer le resto-bar en combinant les valeurs traditionnelles de pubs européens et américains, afin de créer un lieu où les amis et la famille peuvent célébrer la vie et profiter de plats, bières et cocktails artisanaux.