Le Terroni YONGE (at Price St.) comporte une terrasse attribuée sur la base du premier arrivé, premier servi. Il propose un authentique menu du sud de l'Italie. Avec plus de 20 ans dans le métier, le Terroni continue à servir des ingrédients frais de qualité dans une ambiance paisible et décontractée.
Vous apprécierez la cuisine italienne experte de cet établissement situé dans le quartier de Rosedale-Summerhill.
Le Brownes Bistro est un incontournable de Rosedale depuis 30 ans. Chéri des habitants des quartiers riches et des amateurs de tout Toronto, le restaurant propose des plats sophistiqués et satisfaisants, qui maintiennent ses tables très prisées. Un menu de bistro classique rend hommage à tout ce qui est français, y compris des créations fraîches quotidiennes. Les lambris en chêne chaud et les linges de maison soyeux créent une ambiance tout à fait européenne. Le tout est accompagné d'une sélection de vins qui enivreront vos sens en un rien de temps.
Largely inspired by the bistro and café genre, Maison Selby celebrates timeless French cooking with a modern accent, and offers an impressive list of hand-crafted cocktails. Tucked away downstairs, guests will discover Sous Sol, an underground speakeasy and cocktail bar featuring a curated list of original cocktails.
Kōst is a 44th-floor rooftop restaurant and bar featuring unparalleled panoramic views of the city from Toronto’s BISHA Hotel. Inspired by the Baja Peninsula, the cuisine unites the bright, fresh and lively flavours of the Californian coastline by way of colourful dishes and refreshing cocktails. Kōst welcomes guests for breakfast, lunch & dinner.
Joignez-vous à nous pour créer des souvenirs significatifs au Café Boulud avec notre brunch du week-end. Notre chef de cuisine William Kresky a préparé une sélection de plats inspirés des saisons.Le Café Boulud est la brasserie française réinventée du chef Daniel Boulud située à l'Hôtel Four Seasons à Yorkville, Toronto. Le restaurant sert un menu saisonnier enraciné dans la tradition française, mettant en valeur à la fois les classiques du bistrot et les plats contemporains inspirés des repas de famille du chef Daniel à Lyon.@CafeBouludTO#CafeBouludTO
Dinner is available Thursday, Friday and Saturday, with Happy Hour and nightly specials!Serving Brunch 7 days a week starting at 10AM on Weekdays and 9AM on Weekends.We offer a fresh perspective on the classic neighbourhood eatery, throwing back to a simpler, more wholesome time when eating out was fun, approachable and most importantly, accessible. It brings patrons back to the mid-twentieth century – an era defined by a feel-good, optimistic mentality that influenced popular culture and food. Think Leave it to Beaver, Superbad, and Saved By The Bell came together in the most epic way possible.
Situé parmi une rangée de magnifiques maisons victoriennes, le Sassafraz a évolué à travers les décennies jusqu’à devenir un espace magique au coeur du centre historique de Yorkville. Situé à l’angle entre Bellair et Cumberland, la petite maison jaune a vu les époques défiler, du mouvement hippie des années 1960 au calme déconcertant engendré par une consommation trop importante de Bordeaux ! Le Sassafraz vous propose un menu exceptionnel à base de produits du marché. Vous testerez une cuisine canadienne inspirée par les incontournables de la cuisine française.
At Baro, we strive to bring you the unique flavours of South America that are inspired by the Latin kitchens of coastal countries from Colombia to Argentina. Our team brings you plates that are inspired from traditional dishes that have a unique spin on them, creating something entirely on it’s own. To book for groups of 8 or more, please email info@barotoronto.com or call (416)363-8388!Please note, our rooftop patio operates on a first come, first serve basis and does not accept reservations. We will be accepting walk-ins!
At this time, we do not accept reservations for bar bites however we welcome you to walk in between 2 - 5pm daily.A mystical and alluring place to enjoy forgotten classics and rediscover the lost charm of conversation, LOUIX LOUIS soars 31 floors above the glittering skyline atop The St. Regis Toronto. Inspired by Toronto’s heritage as one of the largest distillery districts in the world during the turn of the 19th century, the dramatic interior is designed to represent the inside of a glistening crystal whiskey glass, each sip revealing a new layer of discovery. At the heart of the restaurant is the glamorous two-story-high grand bar showcasing over 500 dark spirits – one of the largest collections in North America.View our menus at www.LOUIXLOUIS.com. Please note a credit card is required to reserve large party reservations of 6 guests and more. Follow us on social media: @LOUIXLOUIS #LOUIXLOUIS
Byblos represents a marriage of Eastern Mediterranean cuisine with strong influences from both traditional and local ingredients. Using time-honoured classic techniques and modern methods, our dishes showcase the regionally specific spices and flavours of the Eastern Mediterranean seaboard. The menu is a true coastal and cultural mosaic, served family style in a convivial atmosphere.