Pacific Northwest inspired Steak and Seafood featuring Certified angus beef, fresh fish,, shellfish, and oysters. Our wine list compliments our cuisine featuring highly rated selections from California, Oregon, and Washington. Cocktails are made from scratch using fresh ingredients. Unwind in our comfortable lounge and enjoy a craft beer or specialty cocktail and snack from our happy hour menu. Our lunch menu is a must for a business meeting or if you need a break from an afternoon shopping spree. Ask for details about entertaining in our private dining room or in the Wine Cellar at Coast and Main.
Eighty Acres Kitchen & Bar is a relaxed restaurant featuring New American cuisine with a farm-to-table emphasis. We are a family-owned and operated restaurant, with head chef Don Winkie leading the kitchen. At present, with business hours adjusted due to challenges of re-opening during the pandemic, Eighty Acres Kitchen & Bar is serving a modified brunch, dinner, and take-out Thursday-Sunday from 11:30 am - 9pm. The patio is open! Please call us directly to reserve your spot on the patio. Due to social distancing, reservations are strongly encouraged for bar and dining room seating. Current menus can be viewed at eightyacreskitchen.com.
Our wine lounge is a perfect meeting place to celebrate a special occasion, meet up with friends, date night, or out with another couple. Come enjoy a glass of wine or a classic cocktail, partake of some amazing food that is fun to share!
We are a 21 and over establishment.
Located in Fox Chapel, wood hearth cooking and fresh handmade pastas are the heart of Alta Via. Seasonal modern Italian cooking with passionately sourced ingredients celebrates the way we like to live and like to eat; fresh, clean, active.
Dès votre arrivée à Paris 66, vous vous croirez transporté dans un authentique bistro français, jusqu'au moindre détail. Ce joyau haut de gamme et primé est non seulement une affaire de famille - propriété du duo passionné Frederic et Lori Rongier - mais il est également une combinaison improbable de deux mondes - intime et accueillant, il est autant approprié pour des occasions spéciales que pour des rencontres informelles. On y propose un menu constitué de classiques culinaires français qui allie parfaitement les produits locaux et organiques aux influences et techniques françaises. Une superbe carte des vins vous permet de trouver le vin parfait pour agrémenter les délicieuses saveurs créées dans la cuisine à aire ouverte. Dégustez le cocktail signature sur la terrasse durant les mois les plus chauds ou profitez de la terrasse chauffée à l'arrière du restaurant toute l'année. Il va sans dire qu'aucune visite chez Paris 66 ne serait complète sans avoir goûté à l'une des délectables et magistrales créations du Maître pâtissier David Piquard. Bon appétit!
A bold new brasserie sits atop The Oaklander Hotel and overlooks one of Pittsburgh’s most iconic neighborhoods, Spirits & Tales is designed for those with the desire gather around the table. Rooted in the spirit of the original brasserie, it reimagines classic French all-day plates and beloved dishes with inspired veg, locally sourced meats, and expertly prepared seafood. Classic and contemporary converge on the plate and in S&T’s unique interior design. Sweeping panoramic views and modern design are made complete by local details made of hand forged metal. Cocktailers will find a perfect martini service or unique perspectives and preparationsofa vast array of spirits in addition to regularly updated and menu-driven wine and craft beer offerings.
Please call the restaurant if you do not see your desired reservation time. Located at the corner of 21st and E Carson St.Our menu offers selections from a wood fired oven, featuring snacks, flatbreads, sandwiches and entrees which may easily accommodate dietary restrictions. Please let us know if your group has any restrictions with mobility so we may accommodate.
Situé dans le quartier de North Oakland, le Legume sert une cuisine américaine contemporaine de saison et dispose d'un bar à service complet, le Butterjoint. Le Legume est maintenant ouvert pour le dîner du lundi au vendredi.
L'une des destinations culinaires incontournables de Pittsburgh, le restaurant Casbah explore et étoffe les cuisines méditerranéennes. Le menu change tous les jours et propose des saveurs et des textures innovatrices en fonction des meilleurs ingrédients disponibles chaque saison. Sur la carte vous trouverez une variété de plats de viande, de fruits de mer, de plats végétariens et de desserts faits maison. Le lounge somptueusement décoré présente une carte des vins reconnue d'un Award of Excellence par Wine Spectator, avec plus de 40 vins au verre et une variété créative de dégustations.
Au Casbah, savourez une expérience culinaire sophistiquée et alléchante dans une ambiance agréable et confortable. Au premier étage, la terrasse chauffée toute l'année et la salle à manger d'inspiration sud-européenne vous accueillent dans un espace élégant, ouvert et chaleureux. Pour les soupers plus intimes, installez-vous au rez-de-chaussée rénové, avec sa salle de vins faite en verre, ses murs en pierre et son éclairage innovant.