Join us at Willard InterContinental Washington, D.C. for a special Thanksgiving Brunch on Thursday, November 28. You will be seated in the famed Willard and Crystal Ballrooms, the two most iconic rooms in the hotel. Seating will be offered at 11:00 a.m., 11:30 a.m., 2:00 p.m., and 2:30 p.m. Enjoy this scrumptious presentation of epicurean delights created by Executive Chef Gyo Santa and Willard’s culinary team. This year’s highlights include a Fruit de Mer and Charcuterie & Cheese Displays, a carving station featuring Roasted Herb-Marinated Turkey, Slow-Roasted Prime Rib, and Cedar Plank Roasted Salmon for Thanksgiving, and Slow-Roasted Prime Rib, Baked Ham, and Herb-Crusted Leg of Lamb for Christmas, plus all the holiday fixings. $195 per adult | Includes bottomless Mimosas, Bellinis, and Bloody Marys.$85 per child (5-12 years of age)All prices are subject to a 24% service charge and sales tax. Each seating will have a time limit of 2 hours.
Experience the iconic Willard Afternoon Tea in a new setting. Located off the renowned Peacock Alley, Willard Tea Room stands as the newest gem within this historic hotel. Boasting an elegant ambiance and an extensive selection of teas, pastries, and savories, it serves as the perfect setting to elevate any occasion, whether it's a relaxing afternoon tea or a special gathering with friends and family.
Situé à côté de l'hôtel Willard InterContinental, Café du Parc propose une cuisine classique française de type bistro dont les prix modérés vont de 8$ à 35$ pour le déjeuner, le dîner, les collations d'après-midi, le souper ou les mets pour emporter. Avec des plats tels que les moules marinières et son décor simple et sophistiqué, Café du Parc incarne l'expérience de bistrot classique et les plaisirs de la gastronomie décontractée.
Serge Devesa, le nouveau chef du Willard InterContinental, puise dans ses connaissances élargies des traditions culinaires françaises et son expérience internationale afin de façonner et définir le menu chez Café du Parc.
Selon le chef Serge, il faut résister aux raccourcis modernes et l'utilisation de produits frais locaux et de techniques de cuisine traditionnelle sont essentielles.
Seated in the grandeur of Peacock Alley, amongst the elegant sounds of the harp, Willard's traditional Afternoon Tea offers a tempting array of savory sandwiches, decadent pastries, and teas.Afternoon Tea at Willard InterContinental Washington, D.C. takes place on Fridays, Saturdays, and Sundays, with two seatings available at 1:00 p.m. and 3:30 p.m.Afternoon Tea makes for an elegant way to celebrate a special occasion. Contact willardtea@ihg.com for more information for groups of ten and more.All specialty menus and any modifications must be requested at the time of the booking or at least 48 hours before your reservation via phone
« Des steaks et des fruits de mer fabuleux. » - Le Warehouse Bar & Grill a toujours été très apprécié par le très réputé à l'échelle nationale Zagats Dining Guide. Il est aussi l'un des restaurants les plus populaires du quartier Old Town. Les spécialités comprennent les fameux gâteaux de crabe, les linguine au homard et les énormes bifteaks d'aloyau de 567 grammes (20 onces). Le brunch du dimanche est un incontournable dans le quartier et les réservations sont recommandées pour ce repas très populaire.
N’hésitez pas à découvrir cet établissement qui vous fera découvrir les saveurs du sud et des cocktails artisanaux. Le menu propose des plats traditionnels avec une touche moderne. L’équipe en cuisine utilise des ingrédients biologiques et provenant d’une agriculture durable.
Tout nouveau, l'établissement The Majestic avec aux commandes le chef exécutif/propriétaire Gaby Hakman qui propose des menus variés, de saison, énergiques, à base de protéines et de légumes pour le dîner, le souper et le brunch. Hakman a créé une cuisine américaine contemporaine style bistro haut de gamme avec des ingrédients de qualité comme l'huile d'olive, des herbes, de l'ail et d'autres produits qui reflètent son palais méditerranéen. La rôtisserie pour les viandes, et même les légumes, ajoute une saveur profonde et de la variété aux plats signatures.
Pouvant accueillir 85 personnes, la salle à manger, récemment rénovée, dispose de cabines intimes dans un cadre confortable et sophistiqué, des tables individuelles face à une banquette haute, ainsi que des fauteuils club modernes dans la salle à manger. Des rénovations ont été faites au niveau des finitions, des accessoires et des meubles. Les murs tout juste cirés à la main sont couverts d'une collection de tableaux, d'objets et d'images intéressantes pour un effet dynamique.
Welcome to Josephine, a French brasserie located in the heart of Old Town Alexandria. Inspired by classic Parisian eateries, Josephine brings the timeless charm and culinary traditions of France to the local dining scene.
Le Jackson 20 vous accueille dans une taverne américaine moderne proposant une cuisine américaine régionale inspirée par des recettes traditionnelles.
Toutes les places en terrasse sont attribuées par ordre d'arrivée et sous réserve de conditions météorologiques favorables. Le restaurant fera de son mieux pour satisfaire toutes les demandes de place à l'extérieur.
Mia's Italian Kitchen, located at the riverside end of King Street in Old Town Alexandria, is rooted in family. Our menu is filled with homestyle traditional Italian recipes sourced from owner Dave Nicholas' Sicilian grandmother.
An elegant wine list accompanies beer and craft cocktails on the beverage menu. Dine downstairs and watch the signature Sicilian-style rectangular pizzas cook in the 800-degree brick oven, or upstairs to view the energetic open kitchen. Open for lunch and dinner, plus bottomless weekend brunch.