Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Miami - Dade

Meilleurs restaurants servant un brunch à North Beach

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

120 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant MILA
4.7
Exceptionnel(5235)
Prix : très cher
• Japonaise • South Beach
Réservé 140 fois aujourd'hui
Inspired by the elegant minimalist details of nature, MILA is a rooftop restaurant located in the heart of South Beach. The kitchen draws influences from the shores of the Mediterranean and Japan, while creating a visionary expression of flavorful and modern MediterrAsian cuisine. Dishes are served in the informal izakaya dining style, meaning they are are meant to be shared at the table. MILA Miami embodies a multi-sensory culinary and lifestyle sanctuary for our guests to escape, disconnect and have a great time. Welcome to your ‘EUDAIMONIA’, the contented, happy state you feel when you travel.
Photo du restaurant Jaya at The Setai
4.6
Exceptionnel(5362)
Prix : cher
• Asiatique • South Beach
Réservé 193 fois aujourd'hui
Jaya signifie « victoire » en sanskrit, et le nom a été choisi par l'équipe de l'hôtel The Setai en l'honneur de son célèbre décorateur d'intérieur, Jaya Ibrahim, et de ses dix ans de succès à offrir une hospitalité d'inspiration asiatique. Le chef exécutif Mathias Gervais et le sous-chef exécutif Vijayudu Veena ont collaboré pour créer des plats exceptionnels de la Thaïlande, du Vietnam, de la Corée, de l'Inde, de la Chine et du Japon.
Photo du restaurant Cecconi's Miami Beach
4.7
Exceptionnel(4118)
Prix : cher
• Italienne • South Beach
Réservé 113 fois aujourd'hui
Situé dans la cour du rez-de-chaussée, le Cecconi's Miami Beach est un restaurant classique italien moderne qui est ouvert au public pour le déjeuner, le dîner et le souper sept jours par semaine. Originaire de Venise et avec des établissements à Londres et à West Hollywood, le Cecconi est devenu une destination acclamée par la critique qui met en vedette une cuisine simplement préparée inspirée des vénitiens. La conception du restaurant comprend d'antiques planchers verts comme le Nil, faits de tuiles dénudées, une gracieuse terrasse au jardin avec des arbres "Silver Buttonwood" munie d'un auvent rétractable pour une impression d'intérieur à l'extérieur. Le Cecconi offre une expérience culinaire élégante et décontractée pour les membres et les invités avec le célèbre chef exécutif Sergio Sigala.
Photo du restaurant Lido Restaurant and Champagne Bar at The Surf Club
4.8
Exceptionnel(723)
Prix : très cher
• Italienne • Surfside
Réservé 27 fois aujourd'hui
Lido Restaurant at The Surf Club celebrates its place as the best oceanfront dining experience in the Miami Beaches. The Surf Club's once fabled ballroom, is now a destination for thoughtful Italian culinary; from crudos including Tonno al Tartufo Nero, made-in house pastas like Pacchero "alla Lido", to famed entrées like Branzino al Vapore.On Sundays we offer a Brunch Buffet experience with available seating on the Oceanfront Terrace or inside the Champagne Bar. For breakfast (daily) and lunch (served Monday through Saturday), seating is available on the Oceanfront Terrace or inside the Champagne Bar. For dinner service, we offer a 2 hour dining experience. We have a 15 minute grace period after which the table may be given to another guest. Please note Lido Restaurant at The Surf Club has a cancellation policy under 24 hours and a no-show policy of $50.00 per person. Our Corkage Fee is $100 per Bottle, $200 for Magnum Bottles (counts as 2 bottles), Max amount per party is 3 bottles
Photo du restaurant Ocean Social
4.1
Excellent(443)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Mid-Beach
Réservé 18 fois aujourd'hui
Ocean Social is the signature restaurant at the iconic Eden Roc Miami Beach. Perfectly perched where the sea meets the sky, Ocean Social delivers soulful yet elevated coastal cuisine in an unparalleled oceanfront setting. The seafood forward menu features the freshest locally sourced ingredients and incorporates the flavors of Miami while embracing diverse Caribbean and global influences. The menu riffs playfully on the idea of “surf and turf” with innovative dishes that are beautiful to behold and even better to eat. For a comfortable yet upscale dinner, oceanfront lunch, sunset cocktails or your next special event Ocean Social delivers unrivaled experiences.Ocean Social offers complimentary 2 hour valet parking at Eden Roc Miami Beach with validation as well as $25 valet parking for stays exceeding 2 hours.
Photo du restaurant Le Zoo
4.7
Exceptionnel(2101)
Prix : raisonnable
• Française • Bal Harbour
Réservé 65 fois aujourd'hui
Le Zoo is an energetic celebration of timeless French-Mediterranean flavors. Capturing the coveted common ground between European elegance and effortless South Florida sophistication, the 200-seat restaurant is a special place where gilded Old World decor plays alongside tropical planters and vintage French design touches. The food, drawing deeply from the refined cooking of Provence, is a transporting experience, ranging from the freshest fruits de mer and chic pizzas to pristine carpaccios, tartares and other signatures of Gallic coastal cuisine. Serving lunch, dinner and weekend brunch, Le Zoo brings out Francophile in all of us.
Photo du restaurant Mirabella
4.5
Génial(255)
Prix : très cher
• Italienne • Mid-Beach
Réservé 30 fois aujourd'hui
Mirabella at Fontainebleau Miami Beach is set to redefine coastal Italian dining. Helmed by award-winning Chef Michael White, guests will be immersed in the freshest flavors of land and sea that reflect the rich heritage of Italian coastal cuisine.
Photo du restaurant Phuc Yea
4.6
Exceptionnel(1267)
Prix : cher
• Asiatique • MiMo / Upper East Side
Réservé 18 fois aujourd'hui
Phuc Yea offers a selection of shareable plates that capture the soulfulness and passion behind family-rooted recipes, the restaurant is inspired by Aniece Meinhold's Vietnamese heritage and Cesar Zapata's Third Coast culinary roots. Under one roof, guests are invited to marvel at Biscayne's blossoming Mimo District; embrace 90's hip-hop, street-cool music; and enjoy Cesar's version of Viet- Cajun cuisine - a lively mash up of fresh and colorful Vietnamese ingredients pumped up with spicy, bold Cajun flavors. This grown up version of Phuc Yea is largely seafood driven.Brunch features a dim sum style menu that highlights classic American brunch preparations. It is at brunch, Chef Zapata will feature his Gulf and Southern influences more prominently while still integrating Vietnamese breakfast tradition.
Photo du restaurant Los Fuegos – Faena Hotel Miami Beach
4.7
Exceptionnel(1562)
Prix : très cher
• Argentine • South Beach
Réservé 4 fois aujourd'hui
Animé d'une passion pour l'asado, l'art ancien d'Amérique du Sud de cuisine sur feu de bois, le chef de grillades argentin Francis Mallmann crée une expérience d'asado contemporaine grâce à une cuisine à foyer ouvert, des ingrédients locaux et la touche d'un gaucho qui lui permet de transformer des recettes rustiques traditionnelles en plats sophistiqués et savoureux. Sunday Asado : Événement social majeur en Argentine, l'asado (barbecue sur feu de bois) est un moment où les amis et la famille se rassemblent autour de plats traditionnels et passent l'après-midi à prendre des nouvelles les uns des autres. Il s'agit autant d'être ensemble que de bien manger. Dans ce restaurant, le menu dominical de style familial est composé d'une variété de plats traditionnellement préparés en famille le week-end.
Photo du restaurant Orange Blossom
4.9
Exceptionnel(2259)
Prix : raisonnable
• Américaine • South Beach
Réservé 16 fois aujourd'hui
L’Orange Blossom rend hommage à son héritage en créant un espace social chaleureux et accueillant, un lieu de rencontre, où la nouvelle cuisine américaine de la ferme à la table est merveilleusement accompagnée de cocktails artisanaux spéciaux. Le restaurant n’utilise que les ingrédients les plus frais, des produits provenant des fermes et de vendeurs de poisson de la Floride du sud. Outre des plats caractéristiques, le menu est adapté en fonction de la saison pour présenter des spécialités. Le bar, dirigé par le barman en chef Trevor Alberts, met l’accent sur la création de cocktails classiques avec une touche de modernité.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable