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Meilleurs restaurants servant un brunch à Buntingford

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1000 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant The Sword Inn Hand
4.8
Exceptionnel(870)
Prix : raisonnable
• Pub Gastronomique • Buntingford
Réservé 10 fois aujourd'hui
The Sword Inn Hand is a 14th Century Free House with guest rooms nestled in the beautiful rural Hertfordshire village of Westmill, a mile south of the market town of Buntingford. With bar, dining room, mature landscaped gardens and charming country inspired guest rooms, it is the perfect countryside retreat for drinking, dining and relaxing. Seasonal produce is delivered to us daily by our fantastic local suppliers, and we pride ourselves on serving delicious fine food and traditional ales. Our friendly yet professional customer service and warm, relaxing atmosphere inspires our lovely customers to return week after week, and welcomes new visitors from far and wide. Owner, Jeremy Lee and his fantastic team look forward to making your visit a special one to remember.
Photo du restaurant Axe & Compasses
4.6
Exceptionnel(25)
Prix : raisonnable
• Pub Gastronomique • Buntingford
Réservé 12 fois aujourd'hui
Our aim is to be the central hub of the community, The Axe and Compasses is a traditional British village pub dating back to 1628, serving a wide and varied selection of quality lagers, cask conditioned ales, fine wines, and premium spirits. We cater for parties from 1 to 200 guests and have menus for every occasion.The main bar is the hub of the pub and in the cooler months is a lovely spot for drinks and casual dining, there are two wood burning stoves either end to keep you all snug.The dining room is spacious and airy with a pitched roof with three fabulous pink chandeliers. There are three semi private spaces all with banquette seating and very versatile so can be used for standing canapé drinks parties or intimate semi private dining. The dining room is available for full private dining, Birthday celebrations, engagements, weddings, baby showers and celebrations of life. In the summer months enjoy our decked terrace, outside bar and alfresco dining served from our burger shack
Photo du restaurant Blacklock Shoreditch
4.8
Exceptionnel(4256)
Prix : raisonnable
• Steak • Shoreditch
Réservé 90 fois aujourd'hui
Blacklock Shoreditch is set an old furniture factory in the heart of London’s East End. Expect the usual highest quality meat from Phillip Warren in Cornwall for unbeatable value and always lots of fun.On Sundays it's our award winning Sunday Roasts, almost as good as Mum’s.Monday - FridayBookings and Walk-ins from 12pm - 10:30pm Saturday Bookings and Walk-ins all day from from 12pm - 11pmSundayBookings from 11:45am - 8:00pmSome Walk-ins available
Photo du restaurant Los Mochis London City
4.3
Génial(961)
Prix : très cher
• Pourtour du Pacifique • Liverpool Street
Réservé 98 fois aujourd'hui
Where Mexican & Japanese Cuisines Meet with City ViewsPerched above Broadgate Circle, Los Mochis London City promises an unparalleled fusion of vibrant Mexican and Japanese flavours with breathtaking city views. Explore diverse spaces, from the main dining area with a sushi bar to a scenic rooftop terrace, an intimate private dining room, a chic Agaveria bar & lounge, and an exclusive omakase experience. Each zone offers a unique ambiance, providing an unforgettable backdrop to savour the cityscape. Embark on a culinary journey that seamlessly blends Mexican and Japanese influences at Los Mochis London City, a top destination for a dynamic dining experience in the heart of the city.
Photo du restaurant St. JOHN Smithfield
4.8
Exceptionnel(4153)
Prix : très cher
• Britannique • Farringdon
Réservé 44 fois aujourd'hui
Le St. John est la maison d'origine de Fergus Henderson, auteur de «Tout manger, du museau à la queue ". Il a ouvert ses portes en 1994 dans un ancien fumoir, à l'angle de Smithfield Market. En célébrant les meilleurs produits britanniques du pays et en tirant le meilleur parti des meilleurs produits de saison, tout en maîtrisant les techniques de cuisson, le St. John est devenu l'un des 50 meilleurs restaurants au monde et a reçu sa première étoile Michelin en 2009. Tout manger du museau à la queue signifie que, le cas échéant, toutes les parties de l'animal doivent être utilisées dans la cuisine. Ainsi aux côtés d'un rôti de boeuf et d'une limande sole, vous seront aussi proposés de la rate de porc, des rognons et du cœur de bœuf, du foie et des tripes ainsi qu'une salade de persil et d'os à moelle, véritable plat signature. Bien que souvent déconseillé aux végétariens, ce restaurant saura leur préparer des plats adaptés à base de bons produits, avec le même soin que celui apporté à la viande, au poisson, aux volailles et aux desserts.
Photo du restaurant Eadn London - Restaurant, Bar & Lounge
3.8
Excellent(280)
Prix : cher
• Méditerranée • Canning Town
Réservé 24 fois aujourd'hui
Experience entertainment dining like no other. From the moment you walk through the door we guarantee to deliver an experience making it hard for you to leave.Browse through our delicious menu guaranteed to satisfy your pallets. Our chef has spent months perfecting each dish so whatever you choose is sure to please. Our menu focuses on fresh ingredients and flavours.Please note all bookings are subject to a two-hour sitting, Customers are advised to plan their journey.The restaurant - 18 years and the lounge - 21 years. Physical IDs is required.
Photo du restaurant The Lore of the Land
4.7
Exceptionnel(859)
Prix : très cher
• Pub Gastronomique • Fitzrovia
Réservé 24 fois aujourd'hui
A traditional pub serving contemporary English food in the heart of Fitzrovia. The Lore is composed of The Pub on the ground floor, The Kitchen on the first floor and Private room with bar on the top floor.All of our food is freshly prepared by Head Chef Michal Kaszuba and his brigade in the Lore kitchen on the first floor. Our menus have been created especially to reflect the seasons, when ingredients are at their very best.Our legendary Sunday roast is slow-cooked with delicious trimmings.THE PUBA copper and pewter topped bar serving a range of beers, including our very own Gritchie brews, premium spirits, cocktails and selected wines. The walls are adorned with eclectic and original artwork. THE KITCHENOpen plan but still intimate. Experience the sight and sound of our open kitchen with the Chefs cooking on our bespoke, charcoal fuelled oven and char-grill. THE PRIVATE ROOMA wonderful private room with private bar on its own floor.
Photo du restaurant The Quality Chop House
4.8
Exceptionnel(2567)
Prix : très cher
• Britannique • Farringdon
Réservé 38 fois aujourd'hui
Le Quality Chop House est un restaurant, une boucherie et une épicerie fine. Leurs menus sont de saison. D'ailleurs, ils changent tous les jours et sont inspirés par les meilleurs produits livrés chaque matin. Les réservations sont acceptées. En plus de leur menu à la carte, un menu express pré-théâtre est disponible. Si vous êtes intéressés par une table pour plus de 6 personnes, une salle à manger privée pouvant accueillir jusqu'à 10 personnes pourra être mise à votre disposition. Vous pouvez contacter directement le restaurant pour de plus amples informations.
Photo du restaurant The Parakeet
4.8
Exceptionnel(751)
Prix : très cher
• Pub Gastronomique • Kentish Town
Réservé 86 fois aujourd'hui
Fire led modern European cooking, served in a warm vibrant dining room. Reservations open on the 1st of each month for the following month, for groups up to 6 guests. Bookings for April open on the 1st March at 10am. For larger groups please email bookings@theparakeetpub.com. We serve our A la Carte menu Monday to Saturday, and Roasts on Sundays.
Photo du restaurant Bistro Freddie
4.6
Exceptionnel(327)
Prix : cher
• Bistro • Shoreditch
Réservé 24 fois aujourd'hui
Bistro Freddie is a 45-cover restaurant in the heart of Shoreditch showcasing the best in British produce and French wine.The menu is inspired by classic British and French gastronomy. Expect seasonal starters, bold mains and pies to share, as well as larger cuts of meat cooked over fire.Curated by Alex Price, Bistro Freddie’s all-French wine list focusses on real wines that reflect a sense of place. The wine list takes a deep dive into all corners of France, exploring a variety of styles, regions and producers.

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