Le steakhouse Cattle Company Steakhouse propose de délicieux steaks et bien plus encore. Fort de sa réputation, il vous fera profiter d'une expérience culinaire traditionnelle et authentique. Nos chefs passionnés sont fiers de servir uniquement des steaks Black Angus qui sont soigneusement vieillis, fraichement coupés tous les jours et grillés sur une flamme nue.
Nos autres spécialités comprennent une variété de fruits de mer succulents, des mini côtes levées et la fameuse côte de bœuf lentement grillée. Quelle que soit votre envie, le Cattle Company Grill vous fera bénéficier d'une qualité supérieure, d'un service chaleureux et d'une excellente cuisine. Une gamme complète de menus sans gluten est disponible. Si vous souhaitez en bénéficier, merci de demander la carte des menus sans gluten.
Nami Kaze Hawaii is the story of Chef Jason Peel’s culinary journey. Combining the flavors from his hometown of Kaua‘i, and the decades of experience working for some of Hawai‘i’s top culinary leaders, including Ian Ruso of Michele’s at the Colony Surf and Roy Yamaguchi, Nami Kaze Hawaii is a unique melting pot of culinary creativity. With a farmer-focused approach, guests can expect to embark on a culinary adventure, enjoying creations that reflect Peel’s appreciation for the produce and provisions found throughout the state. Nami Kaze Hawaii is currently open for brunch and dinner, Wednesday through Sunday. Nami Kaze Hawaii's brunch menu offers a unique take on local Hawaii brunch favorites, while its dinner menu features izayaka-style share plates with plans to debut a sushi omakase-style bar in 2023. For additional information or to make a reservation, visit www.namikaze.com.
Inspiré du mai ka la hiki a ka la kau hawaïen (du lever au coucher du soleil), le La Hiki - Ko Olina sert une cuisine exotique moderne panasiatique d'antan. Vous pourrez apprécier des plats traditionnels cuisinés avec des ingrédients locaux pour le déjeuner, tandis que le menu du dîner et du souper propose le meilleur des cuisines chinoise, japonaise, coréenne, malaise, thaïlandaise et vietnamienne. Les stations interactives vous offrent la possibilité de communiquer avec les chefs cuisiniers, tandis que les petites assiettes vous permettront d'essayer quelque chose de nouveau, idéal pour partager un moment à plusieurs.
Le steakhouse et restaurant de fruits de mer italien Longhi's utilise les ingrédients les plus frais d'Hawaï et d'ailleurs dans le monde. Il propose des steaks de première qualité, des poissons frais pêchés autour de l'île, des pâtes, des fruits de mer et des homards vivants dans un cadre en plein air absolument spectaculaire, avec vue sur l'océan.
Elevate your clubhouse experience at Bird of Paradise at Hawaii Prince Golf Club, for post-round pints, light lunches, and appetizers with stunning views of the course all around. On Sundays, Bird of Paradise serves a brunch buffet, brimming with crab legs, prime rib, eggs benedict, and beyond.Credit Card RequiredThis Restaurant requires a credit card to secure this reservation. All credit card information will be processed securely. No-show or cancellation less than 48 hours in advance will be subject to a charge of $25 per person.
Enjoy ono(delicious) food, unique cocktails, and live music at The LookOut Food & Drink, where you can watch surfers shredding, paddlers on the Wai Kai Lagoon, and vistas of the Pacific Ocean.
Walk-ins welcome!Mon-Fri 11am-7pm (last seating 6pm)Sat-Sun 10am-7pm (last seating 6pm)Located at the 360° Ewa Beach Country Club, Restaurant Tombo offers local-style, Japanese, and American cuisine perfect for the family! Join us today and enjoy Chef Kiyo's signature items such as sizzling hamburger steak, tonkotsu & tantan ramen, sushi, chicken katsu, fresh salads, sandwiches and more! Restaurant Tombo is on the 2nd floor of the golf course clubhouse.