Le restaurant Wharf est situé à l'intérieur de l'hôtel Madison Beach nouvellement construit. On peut profiter de la beauté naturelle de Long Island Sound tout en étant assis confortablement dans l'élégante salle à manger ou sur la terrasse couverte. Des classiques de la Nouvelle-Angleterre sont préparés avec une touche innovante et fraîche. Une carte des vins dans laquelle se trouvent des vins rares ainsi que des millésimes difficiles à trouver saura ravir les palais les plus fins. Venez découvrir l'hospitalité authentique qui est le fondement de leur philosophie de service.
Experience upscale Mexican cuisine with a delightful twist at Comomango Mexican Kitchen and Cantina. Our newly redesigned downtown spot offers a charming ambiance, perfect for enjoying drinks and appetizers at the bar or dining on our enclosed porch year-round. Indulge in our inventive tacos with homemade tortillas, featuring flavors like savory shrimp or succulent pulled pork tamales. Cap off your meal with our creamy Tres Leches dessert. With prompt service and engaged waitstaff, every visit is a celebration of flavor and hospitality.
Fondée en 1983, l'exploitation viticole Chamard Vineyards est l'une des premières à avoir proposé des circuits œnologiques dans le Connecticut. Situé entre le détroit de Long Island et le fleuve Connecticut, le Chamard bénéficie d'un microclimat marin unique idéal pour la culture de cépages européens tels que le Chardonnay, le Riesling, le Gewürztraminer, le Cabernet Sauvignon, le Cabernet Franc, le Merlot et le Pinot Noir, lui permettant de produire d'excellents vins d'inspiration française sur la côte du Connecticut. Pour accompagner ses vins, la ferme du Chamard travaille en partenariat avec les cultivateurs et producteurs de la région pour proposer une cuisine gastronomique mettant à l'honneur l'agriculture locale.
At Millpond Gatherings, we are an all encompassing hospitality center where you can eat, celebrate, shop, and stay with us here in the quaint town of Northford, Connecticut. The Millpond Steakhouse, run by Executive Chef Pedro Avila, is a farm-to-table modern American steakhouse with a fine dining flare. Our dry-aged grass fed beef is sourced from our own cattle farm just 2 miles up the road, and accompanied with local produce from our surrounding farmers. Downstairs in the Tavern we encompass the spirit of historic New England with a cozy laid back atmosphere and weekly live music on Thursdays and Sundays. Millpond Events is our venue hall located adjacent to the restaurant. This rustic charming space will harvest many special memories and celebrations.
What does home feel like? In our welcoming space, we craft a variety of delicious comfort food dishes to give you that feeling every time you visit. Comfort foods with a twist and nothing but local support is our specialty!