Reservations are for food bookings only – all drinks are first come, first served. Not trying too hard, not overly complicated, and EXACTLY what you are looking for; our menu is the fox's knees. We have got a great selection of Scottish beers on tap, and have recently created an extensive cocktail menu for you to sip on while you catch up with friends. From the kitchen, you can expect feel good pub dishes with a twist made from fresh, seasonal ingredients – we think yer granny would even approve! Foxes might not be great at sports (it’s hard when you can’t even wear shoes) but that doesn’t stop us from watching all the big games! We have all Sky Sports & BT channels so can show everything from the Scottish Premiership & International Football to the Grand National and Wimbledon. Swing by, pull up a pew and catch all of the action.
It’s simple really, our calling card is sustainable Scottish seafood.Our name comes from the Gaelic word for fish. It’s a wee bit tricky to pronounce, but it’s no bother if guests don’t get it quite right. With delicious fresh produce served by our very own Head Chef, Sean Currie, you'll feel the energy in the way we go about things – our warm welcome, enthusiasm for what we do, and, of course, a splash of Glaswegian banter.Serving sustainable Scottish seafood is at the heart of everything we do. That’s why £1 on every bill goes to The Firth Forth Lobster Hatchery, who hatch, rear and release lobsters to ensure stocks remain plentiful for future generations. Sea more on Instagram: @lobsterhatchery
Le Butchershop Bar and Grill est l'un des restaurants-bar les plus branchés à Glasgow. Avec sa superbe toile de fond - Université de Glasgow et le Kelvingrove Art Gallery comme voisins majestueux - Le Butchershop, situé en plein coeur de l'extrémité ouest de la ville, offre une expérience très moderne sur la base du bon vieux steakhouse et du bar à cocktails de concept.
L'intérieur contemporain du Butchershop donne l'impression d'être dans un loft de Manhattan; murs de briques exposées et lignes propres combine l'ancien au nouveau, créant le cadre idéal pour découvrir la liste de cocktails plutôt fabuleux avec des favoris tels que le Ratpack Manhattan et le Champagne Daisy, avant de vous lancer dans le menu du grill. Coupé à l'interne par nos chefs, le meilleur bœuf écossais vieilli à sec de 21-28 jours vos est servi, accompagné de délices tels que les huîtres Loch Fyne, des spécialités de poissons frais, des jarrets d'agneau braisés, des plats végétariens et beaucoup, beaucoup plus encore.
We specialise in brunch and authentic Italian cuisine. Indulge in the finest Southside cocktails, Beers, Wines and savour excellent coffee at our establishment.
The heart of Glasgow’s Southside. We are a Bar & Restaurant for the locals, ran by locals and here to celebrate the greater side of Glasgow. We pride ourselves on being the venue for every occasion, whether that be shakin’ up some cocktails on a Tuesday, bringing in Gran’s 80th birthday on Friday or enjoying a wholesome Roast on a Sunday. We have recently launched a new menu with a real “POW with WOW!” and you can expect a little tingle on your taste buds as you read through our new food and drinks menu. 🧒 Under 18s welcome until 9pm🐶 Dog-friendly in bar area & garden🍔Midweek Miracles- 2 Course £15.95 | 3 Courses £18.95 Mon-Thurs🍹£5.00 Cocktails Mon-Thurs💡 Pub Quiz Mondays at 8pm🍹 Bookings for food & drink. Walk ins only in Bar Area⚽ 9 TVs, 2 Projectors & 1 Display wall, We are the Home of Sport📅 Contact us directly for bookings of 11 or more
Le Number 16 Restaurant vous accueille dans un restaurant reconnu situé à Glasgow, au cœur du quartier de West End.
Le Number 16 est un restaurant agréable, bien fréquenté et apprécié dans le quartier. Bénéficiant d'une ambiance relaxante, il propose des aliments de qualité et un service amical. C'est une valeur sûre. Dirigé par une équipe soudée, expérimentée et dédiée, le Number 16 est fier d'apporter des idées nouvelles et inhabituelles à la cuisine écossaise moderne. Il propose un menu en évolution constante caractérisé par de la créativité, des saveurs équilibrées, de fortes influences internationales et un engagement à utiliser des produits de saison. Chaque expérience culinaire que vous vivrez sera relaxante, unique et inoubliable.
En 2010, le Number 16 a obtenu une récompense d'argent par le Eat Scotland Award. Il a également remporté le prix du meilleur restaurant dans la catégorie Smart But Casual lors de la cérémonie annuelle du Glasgow Restaurant Awards.
Ce restaurant familial est ouvert tous les jours, servant le déjeuner, le dîner et le souper. Leur menu est spécialisé dans les ingrédients locaux de qualité, tels que leur bœuf écossais provenant du maître boucher John Davidson de North Lanarkshire, aux fruits de mer de Bernard Corrigan de Glasgow. Leur bar possède une vaste gamme de spiritueux, une sélection variée de bières artisanales locales et internationales, une carte des vins de haute qualité pour compléter leur carte et un menu cocktail varié pour satisfaire tous les goûts.