• Créole/Cajun/du Sud des États-Unis • Oak Cliff / Bishop Arts
Réservé 4 fois aujourd'hui
James Beard Award Finalist for "Best New Restaurant" in the US. "Restaurant of the Year" by Eater Dallas and "Best New Restaurants" by D Magazine. Restaurant Beatrice is a contemporary Cajun/Creole restaurant that celebrates the magic of Louisianan cuisine and hospitality. Find yourself sitting amidst a fleur-de-lys wallpapered dining room in a renovated charming Craftsman home as you enjoy a seasonal, changing menu originating from the creativity and heirloom recipes of Cajun Chef Michelle Carpenter.Beatrice achieved Platinum Level Green Business Certification with the city. Operations make considerations for the environment, all people, and our community. We work closely with local farmers and we compost 100% of food waste. Nearly everything is scratch-made, from andouille sausage to citrus stock used in drinks. Serving traditional dining indoor and seafood boils on the patio, our mission is Bienvenue to All!
• De la ferme à la table • Oak Cliff / Bishop Arts
Réservé 15 fois aujourd'hui
Encina is a warm and inviting neighborhood restaurant offering New American cuisine, cocktails, wine, and beer with influences from Texas, California, and the South in the beloved Bishop Arts District of Oak Cliff in Dallas, Texas.
Des gens qui ont apporté à Dallas, le Breadwinner Café. Henry's Majestic sert une cuisine américaine accessible, préparée par le chef R & D Adam Kovac. Le souper, le dîner et le brunch du weekend de la bonne nourriture et des boissons fortes! Les réservations pour le brunch ne sont pas acceptées.
At Soirée Coffee Bar we pour more than coffee back into the community. We believe that music, coffee, and culture brings people from all walks of life together, which is why we pride ourselves on being the ultimate hubspot for excellence. Our jazz-inspired design translates our belief to provide a warm, free, and inviting atmosphere for all. We offer a unique jazz brunch on Saturday or Sunday with live music.
Le Texas Spice, servant 3 repas par jour, capture la vraie saveur du Texas en mettant l'accent sur des ingrédients locaux et en revisitant les classiques de la cuisine du Sud. Le concept novateur de la ferme au marché intègre les ingrédients les plus frais pour créer une excellente cuisine et une expérience culinaire décontractée. L'intérieur rustique est conçu avec des matériaux réutilisés : des murs de briques rouges, des portes de style garage et des boiseries travaillées. Que ce soit pour un repas à la salle à manger principale, dans une salle à manger privée ou sur la spacieuse terrasse extérieure, chaque client pourra ressentir l'histoire de Dallas tout en profitant d'un repas maison réconfortant.
Le Texas Spice, situé au Omni Dallas Hotel, a récemment été certifié Certified Green Restaurant® (2 étoiles) par la Green Restaurant Association (GRA), une organisation nationale à but non lucratif aidant les restaurants à devenir plus respectueux de l'environnement.