Angelino Trattoria is a bustling Italian restaurant in North Hollywood that serves happy diners sumptuous fare in its relaxing and inviting eatery. For a delicious start to your meal, enjoy the garlic, basil and tomato-topped bruschetta Romana and the breaded and fried calamari fritti with tangy marinara. Some of Angelino Trattoria’s most popular dishes include the prawn-laden risotto con gambieri, the fettucine Bolognese with a meaty tomato sauce and the pollo marsala free-range chicken with mushrooms in rich wine sauce. Angelino Trattoria’s gourmet pizza is a definite must-try. Delicious choices include the Napoli with fresh mozzarella, anchovies, capers and olives and the shiitake mushroom with shaved parmesan, truffle oil and parsley. Be sure to ask about the daily specials, because it’s fairly certain something tasty will be cooking up that day.
Open daily, Angelino Trattoria also has a beautiful outdoor patio and offers diners delivery and catering services.
Le restautant The Front Yard, situé à l'hôtel The Garland de North Hollywood, transporte ses clients dans une expérience culinaire authentique du sud de la Californie. Son menu soigneusement conçu célèbre la scène culinaire de Los Angeles. Son décor haut de gamme, sa magnifique terrasse extérieure, son bar branché qui sert des cocktails « classiques modernes », son ambiance animée et sa chaleureuse salle à manger - qui vous accueille comme chez des amis - font du Front Yard un lieu où il fait bon se retrouver.
Bienvenue au Musso & Frank Grill, qui vous propose une expérience culinaire authentique du vieux Hollywood similaire à celle des premières décennies du siècle dernier. Bienvenue dans le vieux Hollywood !
Distingué d'une étoile au guide Michelin, l'Osteria Mozza est le grand frère haut de gamme de la Pizzeria Mozza située à côté. Il est né du partenariat entre Nancy Silverton, Mario Batali et Joe Bastianich. Fermement ancré par l'impressionnant bar à Mozzarella de Nancy, l'Osteria offre un cadre sophistiqué mais animé pour apprécier un menu inspiré par ses créations éblouissantes à base de Mozzarella et d'autres fromages frais, ainsi que les exploits de Batali dans toute l'Italie. La carte des vins exclusivement italiens perpétue la tradition avec les crus des meilleurs producteurs du pays, en insistant sur le Piémont, le Frioul et la Toscane.
La Pizzeria Mozza vous propose une explosion dynamique de saveurs et de couleurs. Ouverte 7j/7 de midi à minuit, elle dégage l'atmosphère parfaite, que ce soit pour un dîner d'affaires ou une collation de nuit. Le bar à vins est un endroit animé où vous pourrez déguster une sélection de 50 vins italiens à moins de 50 USD, mais aussi savourer un grand choix d'antipasti, de salumi et de pizzas.
Petit Trois Le Valley, the second outpost of Chef Ludo Lefebvre's beloved bistro, opened its doors in 2018 in Sherman Oaks. This larger location channels a lavish French Brasserie, with its marble bar, banquette lined dining room, and a Chef’s counter overlooking the open kitchen. The second dining room can be reserved for larger parties and private events. Since opening, Petit Trois has garnered praise from casual foodies and revered food critics. In 2015, Petit Trois was nominated for Best New Restaurant by the James Beard Foundation and in 2019 earned the Bib Gourmand designation upon the Michelin Guide’s return to Los Angeles. Additionally, Petit Trois was featured on the late Jonathan Gold’s 101 Best Restaurants in Los Angeles list from 2015-2017 and has remained on the list since 2019 when Bill Addison & Patricia Escárcega took over.
Elena's will transport you to another time and place, while still feeling familiar. It’s a Greek & Armenian restaurant rooted in traditional flavors. In this intimate space, you’ll be greeted by warm and energetic hospitality, flavors and dishes reminiscent of Middle Eastern home-style cooking, and unexpected takes on classic desserts. Indulge in a symphony of tastes, from savory mezzes and vibrant salads to succulent kebabs and Authentic Seafood. Let our attentive staff guide you through a journey of flavors and hospitality that captures the essence of the Mediterranean. Our inviting ambiance, adorned with gold charm and a touch of modern elegance, sets the stage for an unforgettable dining experience.
In 2024, the original location of Petit Trois, on Highland Ave in Hollywood, celebrates 10 years as a beloved, can't miss part of LA's dining scene. Chef/Owner Ludo Lefebvre puts his spin on classic French flavors including the cult-favorite Big Mec burger, swimming in rich Bordelaise sauce, perfectly roasted Heritage chicken with compressed potatoes fried in clarified butter, a French Dip sandwich served with a version of the restaurant's onion soup for dipping, and lots more. Start with the restaurant's housemade baguette served with the creamiest French butter and pair it all with wine from the restaurant's thoughtfully curated list, which includes 16 by the glass options. With a design inspired by classic Parisian bistros, Petit Trois transports guests in its 2 dining areas as well as an outdoor patio. The dining room is also available for private events.
Prosecco Trattoria offre une délicieuse cuisine italienne authentique haut de gamme. Le restaurant de Toluca Lake a toujours su plaire aux producteurs, aux célébrités et à ses fidèles clients depuis 1995. Les plats du jour et l'attention aux petits détails font que les clients reviennent. Tous les plats du menu, des soupes étonnantes aux desserts alléchants, sont faits sur place et sur commande. Le décor est authentique et italien avec un plancher en marbre et des fresques importées. Deux salles à manger privées sont disponibles. La première pour un maximum de 12 personnes, et la deuxième peut accueillir jusqu'à 22 personnes. Il est également possible de commander pour emporter. Venez faire de cette trattoria de 75 places votre endroit de quartier préféré!