Most people are content to visit their favorite few restaurants over and over again.But in a city that boasts so many fantastic restaurants featuring localAnd international delights, it’s definitely worth venturing into a new territory.Featured here are some outstanding examples of traditional and more daring cuisine From all corners of the world.Roberto has earned a reputation over the years for serving varied fare at moderate prices.Featuring an exciting cuisine based on typical Italian dishes, Roberto offers a menu that Specializes in fresh seafood, prime steaks, innovative appetizers and desserts. With white table cloths and candle lit tables you can expect an experience like no other.It is no surprise Roberto’s is consistently voted #1 on trip advisor.
Le Charlie Gitto's 'On the Hill' est le lieu de restauration traditionnel de St. Louis depuis plus de 25 ans. Le restaurant propose un menu de plats italiens, comprenant des pâtes, des plats de résistance au veau et au poulet, ainsi que de délicieux steaks et spécialités de fruits de mer.
Russells on Macklind is a neighborhood restaurant that serves seasonal farm to table dinner and weekend brunch. We are well known for our extensive bakery offerings as well as a bar that features seasonal cocktails, local craft beers, and wine. Russells is located in a renovated 100 year old building at the corner of Murdoch and Macklind in the Southampton neighborhood of St. Louis. We pride ourselves on serving exceptional food in a warm and inviting neighborhood atmosphere.
Lorenzo vous fait voyager dans le nord de l’Italie afin d’y savourer les plats traditionnels tout en y apportant une touche contemporaine. Notre menu respecte la tradition et vous offre des recettes plus récentes que vous ne trouverez pas dans le quartier The Hill. Invitez votre palais à venir découvrir nos spécialités maison : les gnocchis et les risottos; ou notre plat de prédilection : l’osso bucco braisé; nos clients vous recommanderont l’indémodable poulet spedini; chaque membre de notre personnel vous apportera sa recommendation : le flétan poché d’Alaska ou le picatta de veau
Chez Lorenzo l’atmosphère est chic et décontractée. Vous pouvez venir pour un repas d’affaires ou pour un moment en famille.
Nous vous proposons deux belles salles privées, la Boardroom, qui peut accueillir jusqu'à 14 invités ou The Chefs Table qui peut accueillir jusqu'à 8 invités. Vous pouvez profiter de notre terrasse lors d’une belle journée et savourer l'un des grands vins italiens choisi sur notre carte. Le personnel vous accueillera avec plaisir et professionnalisme, quel que soit le jour ou le moment de votre visite. Nous sommes impatients de vous faire découvrir les secrets de la Trattoria de Lorenzo.
À son ouverture en juillet 2009, le Sapore Italian Cafe s'est engagé à servir les plats italiens plus frais, préparés avec des ingrédients locaux de saison. Ayant bénéficié des meilleurs professeurs - sa grand-mère Elena et sa mère Lia - son chef a appris très tôt que l'âme de la cuisine italienne était la « sapore » (la saveur). Son style reflète leur philosophie : des ingrédients simples permettant aux aliments de révéler leur propre identité. La carte du restaurant est composée de plats italiens classiques personnalisés par le chef. Vous trouverez dans chacun de ses mets la qualité et la consistance, qui seront toujours le moins que le restaurant s'engage à servir. Pour une nuit mémorable ou un verre de vin avec des amis, le Sapore sera heureux de vous recevoir. En effet, comme dans la vraie tradition italienne, il aime rassembler les gens autour de la nourriture. Ciao !
A neighborhood café and wine bar from the people behind Olive + Oak, bringing you food & wine that is fresh, casual, and simple. A place where the service is efficient and the hospitality is heartfelt. We open early offering fresh baked goods, breakfast sandwiches, and a seasonal breakfast menu. Our lunch menu features sandwiches, soups, and fresh salads. We open Thursday-Saturday evenings featuring an evolving menu of seasonal small plates from Executive Chef Mike Risk paired with wines that have been thoughtfully sourced to showcase the people that make them and the places they are from. A thoughtful list of local beer, cocktails and NA beverages are available to enjoy as well.Authentic. Unpretentious. Delicious.Walk in only for breakfast and lunch. Reservations recommended for dinner.
Serving a "Taste of Spain in The Middle of Italy" Family owned and operated Guido"s has both Spanish and Italian cuisine. We offer everything from Homemade Sangria to tapas and paella as well as the areas best thin crust pizza. Open seven days a week for both lunch and dinner. We also have carry out, delivery and catering available.
Dominic and Jackie Galati purchased Dominic's on the Hill in 1971 and moved in above the restaurant. Within two years, Dominic began winning national awards and has continued to do so for the last 40 years. This is an exceptional restaurant with fine Italian cuisine, professional, friendly service, & an extensive wine list. Dominic oversees the kitchen,and the menu includes fresh seafood, veal, tenderloin, lamb, and many other choices. The restaurant has a Florentine atmosphere, with low lighting, white tablecloths, & classic oil paintings. Dominic's has been honored by DIRONA, 2001 Restaurant Hall of Fame, 1999 International Award of Excellence, The Epicurean Award & was voted one of the two best Italian Restaurants in the country by Conde Nast Traveller. The second floor of the restaurant is available for private parties of 15-65. Please call for details. Smaller parties up to 18 people can be accommodated downstairs as well as larger parties up to 150.
BRIO (qui signifie 'vivant' ou 'plein de vie') est un restaurant raffiné et décontracté où une cuisine du nord de l'Italie vous est proposée. La description 'rôtisserie toscane' décrit à merveille le menu composé de biftecks, de côtelettes et de fruits de mer rôtis au four, tels que vous pourriez voir dans un authentique 'ristorante' en Toscane. La devise du BRIO : "Bien manger, c'est bien vivre" est évidente dans leur choix d'utilisation d'ingrédients toujours plus frais les uns que les autres. BRIO, c'est le plaisir de retrouver l'esprit de la Toscane en plein cœur d'une ville américaine. Pour en savoir plus, rendez-vous sur http://www.BrioItalian.com/