• Mexicaine/Américaine régionale (Sud-Ouest) • Santa Fe
Réservé 22 fois aujourd'hui
The name Zacatlán surged from the origins of our chef, Eduardo Rodriguez. He was born in Zacatecas, Mexico (north-central Mexico), which is defined as "the habitants of the land where grass grows". Zacatlán is the nahuatl translation for "land with an abundance of grass", and that is where our idea of Zacatlán Restaurant began. Zacatlán Restaurant desires to continue to preserve the traditions for our upcoming generations, while bringing forth new flavors. These new flavors incorporate Southwestern and Mexican influences. We are established near the Santa fe Plaza, right off of Guadalupe Street. We want to unveil a new fusion of food for everyone in Santa Fe and those who visit.
La Plazuela était le patio original de l’hôtel des années 1920 et il conserve ce charme ensoleillé du vieux monde. Les lucarnes inondent la salle à manger avec une lumière naturelle et mettent en valeur le mobilier, l’éclairage artisanal et les fenêtres peintes à la main créent une belle salle accueillante pour se regrouper, pour souper et pour créer des souvenirs éternels. Le menu a été conçu pour mettre en valeur les anciens plats favoris avec des influences du nouveau monde et une authentique cuisine mexicaine. En outre le menu est accompagné d’une exceptionnelle liste de vins primés. La Plazuela à La Fonda on the Plaza est l’endroit à ne pas manquer à Santa Fe.
Welcome to Alkemē where dining is a unique culture-to-table experience. We are honored to be a 2024 James Beard Award Best New Restaurant Semifinalist! Our food menu is Asian heritage cuisine reimagined. Chef-Owner Hue-Chan Karels and Executive Chef Erica Tai are reinterpreting heirloom recipes from their culinary roots to create dishes that are innovative yet steeped in tradition and culture. We offer 3 tasting menus, a seasonal a la carte menu, dim sum brunch on Saturdays, and a full-liquor beverage menu with creative cocktails and non-alcoholic drinks.Our patio is open from Spring through Fall. Our indoor dining space has 3 dining rooms & a bar: > Main Dining Room is vibrant and modern> Dawn Dining Room is warm and inviting and can seat large parties from 6 to 14> Indochine Room (aka "The Red Room") exudes passion and intimacy
Le TerraCotta Wine Bistro est un restaurant et bar à vins, au style élégant et décontracté. Il est situé dans le quartier historique de Santa Fe, au Nouveau-Mexique, au sein d’un charmant bâtiment datant du 19ème siècle, tout près du Georgia O’Keeffe Museum et de la Downtown Plaza. Ce restaurant unique à Santa Fe, vous propose une cuisine aux influences internationales, avec des vins et des bières en provenance des quatre coins du monde. Les ingrédients utilisés sont sélectionnés chez les producteurs locaux et régionaux. L’établissement peut se vanter de ne travailler qu’avec les meilleurs produits présents sur le marché. Les plats à votre disposition sur la carte sont renouvelés à chaque saison et vous surprendront par leur créativité débordante. L’ambiance est chaleureuse dans ce lieu accueillant, accessible à tous, et où la joie et la bonne humeur sont les maîtres mots. Vous avez trouvé l’endroit idéal pour vos soirées en toute intimité, mais également pour celles en grand comité. Le rapport qualité-prix est excellent. La carte est très variée, et vous propose des plats du jour qui changent quotidiennement, et que vous pouvez commander en petite ou grande portion. Cette option est parfaite pour ceux qui souhaitent se partager plusieurs plats. Au TerraCotta, l’happy hour se poursuit toute la journée, avec une sélection de plus de 60 vins servis au verre chaque jour jusqu’à 18h.
Since 1987 Pranzo Italian Grill has been serving the community of Santa Fe, New Mexico and tourists from all over the world. Something that we want to give everyone is a fantastic family experience. We are a casual fine dining restaurant. Our seafood is always fresh from Above Sea Level. Our mussels are from the pristine Atlantic waters off the coast of Nova Scotia, Prince Edward Island mussels are known for their jet-black shells and sweet flavor. Our halibut and salmon wild caught and sourced from Alaska.We work with many local nonprofits such as Kitchen Angels, and the Santa Fe Animal Shelter. Chef Steven Lemon also Works with Big Brothers and Big Sisters. We have beautiful private dining rooms and our bar area available for private parties. We invite you to come and visit us to enjoy those special moments with the people you love and care about! Thank you for all your years of patronage!
Osteria D'Assisi Ristoranti Italiano was opened in 1995, in the Heart of Santa Fe. Owner Lino Pertusini from Lake Como, Italy serves Authentic Italian Cuisine. Our menu includes fresh seafood, locally grazed beef, veal and lamb, house made pasta, fresh bread baked daily, gourmet pizza and creative desserts. Gluten Free options. Extensive award winning wine offerings. Private rooms available for 1-100 people.Buon Appetito!
Ouvert en 2006 par le chef et propriétaire James Campbell Caruso (trois fois nominé au James Beard Award), La Boca est un restaurant de tapas espagnols situé au cœur du centre-ville de Santa Fe. Influencé par ses voyages en Espagne, le Chef James cultive des synergies d'authentiques ingrédients espagnols pour créer des plats traditionnels et modernes. Des mets tels que les fines tranches de thon arrosées à l'orange sanguine et aïoli, surmontées d'olives Kalamata et sel de mer fumé créent une constellation de saveurs différentes dans chaque bouchée.
Avec la sensation d'un festif bar à vin européen, La Boca vous propose également une vaste sélection de vins méditerranéens et sud-américains choisis avec soin. Leur personnel compétent et amical saura vous guider dans le choix du vin parfait pour compléter votre repas.
La Boca est un fier participant du programme Santa Fe Farm to Restaurant.
Veuillez noter que les places sont limitées. Vous devez contacter le restaurant pour une réservation de plus de 4 personnes.
• Mexicaine/Américaine régionale (Sud-Ouest) • Santa Fe
Réservé 18 fois aujourd'hui
The Pink Adobe restaurant stands proudly in the heart of Santa Fe's historic Barrio De Analco neighborhood, which is considered the oldest neighborhood in the US. Founded in 1944 by Rosalea Murphy, an artist and social connector, the restaurant takes its name from the rose-colored adobe plastering on the nearly 400-year-old hacienda that serves as its home. This iconic Santa Fe destination at the heart of the Old Santa Fe Trail has been known for its fun, vibrant atmosphere and outstanding cuisine. Some of the famous well-known dishes are still existing such as the Steak Dunnigan, French Onion Soup and Hot Apple Pie among with new and innovative creations from our Executive Chef Mario de Leon. FOR CATERING AND EVENT INQUIRIES, Please send us an email to:events@thepinkadobe.com
We are a New Mexico COVID-19 certified business.El Rincon Cafe is a fine dining establishment based around a relaxed New Mexican atmosphere. All of our produce is sourced from the Santa Fe Farmer’s Market when available. Our poultry, meat, and fish is sourced from free roaming, grass fed, or wild caught farms. Our menu is traditional farm to table Northern New Mexican cuisine.
Izanami s'inspire des izakaya japonais. Il sert de petit plats à partager variant selon les produits saisonniers. Le tout accompagné de la liste des meilleurs sakés de l'Ouest.
Une carte de crédit est nécessaire pour les groupes de 6 personnes et plus. Des frais d'annulation de 20,00 $ par personne seront facturés en cas d'annulation à moins de 24 heures d'avis.