Célébré depuis plus de 20 ans comme l'un des restaurants préférés d'Atlanta, le South City Kitchen Midtown est spécialisé dans une cuisine du sud contemporaine avec une touche sophistiquée. Alliant l'effervescence de la ville avec la chaleur du sud, le restaurant est niché dans un historique bungalow rénové sur la célèbre Crescent Avenue.
Découvrez les spécialités locales telles que les crevettes et le couscous, le poulet frit au babeurre, la soupe au crabe, les beignets de tomate frite et le pudding à la banane tout en profitant de la vue sur la cuisine ouverte ou sur la magnifique ville d’Atlanta. C'est l'une des meilleures terrasses en ville!
Venez apprécier un souper digne du New South. (Merci de prendre notre que le restaurant n'est pas accessible pour les personnes en fauteuil roulant).
Chef Ali Mesghali’s love of cooking began while growing up in Esfahan, Iran and Los Angeles, California. This interest grew to become a passion and a career after Ali moved to Atlanta, Georgia. In the kitchen, as well as in the dining room, Ali is known for his pursuit of perfection, his intensity and a love for what he does. This unending aspiration for perfection has been instrumental in establishing the standard for Persian cuisine in Atlanta. His unique and flavorful touch has been wowing patrons at Rumi’s Kitchen and has created a place where people want to visit again and again. The Rumi's Kitchen at Colony Square aims to earn the hearts of those in Midtown, Atlanta.
« Le meilleur restaurant italien » - Le choix des lecteurs du Sunday Paper. « Restaurant parmi les 50 meilleurs » - Atlanta Journal-Constitution.
Des briques apparentes, planchers de bois foncés et des couleurs rustiques donnent à La Tavola une impression de trattoria authentique, tandis que des touches progressives font allusion à sa cuisine innovante. La nourriture est simple et créative, élégante et certainement délicieuse - le genre de nourriture que vous pouvez manger tous les jours ou transformer en une célébration.
La Tavola offre également l'un des menus de brunch les plus uniques de la ville. Il est à ne pas manquer!
Open seven days a week for lunch and dinner, Amalfi Cucina & Mercato - Downtown Atlanta is a traditional Neapolitan trattoria centered around an open kitchen featuring a 6,000 pound wood-burning brick oven imported from Italy. The 170 seat dining room also has large semicircular booths, custom wrought iron chandeliers along with Juliet balconies overlooking an Italian-inspired entryway. Originating in and the true pizza of Naples in the 1600s, Vera Pizza Napoletana is 12 inches or less in size, made from simple fresh quality ingredients from the Campania region of Italy and cooked at temperatures in excess of 900 degrees in approximately 60 seconds. Just launched, a new menu which includes many fresh pastas, salads, appetizers and desserts, including beautiful imported gelato. Enjoy a full bar with local beer on tap, exclusive wine list and specialty cocktails in beautiful Downtown Atlanta.
Forza Storico is a traditional Italian restaurant focused on typical Roman dishes such as Amatriciana and Cacio e Pepe and may more. Our Italian wine list is comprised of 25 labels, 24 of which by the glass and all chilled to perfection. Half of the restaurant is a central bar with additional high top seating available first come first served. Our extensive beverage program includes 12 cocktails and 4 Italian beers. Just like our sister restaurant Storico Fresco in Buckhead, we believe in great food, simple service, and giving our patrons a fun experience...When in Rome!!
Nakato Japanese Restaurant est le plus ancien restaurant japonais d'Atlanta. Fondé en 1972, il est tenu par son propriétaire depuis plus de 38 ans. Venez profiter du restaurant japonais le plus authentique et le plus traditionnel qu'Atlanta a à offrir. Le restaurant servant des menus à services multiples, vous donne accès à un bar à sushi de 25 places, 'une salle de tatamis traditionnels, ainsi que d'une salle classique donnant sur le jardin japonais.