Inspirés par un voyage en Italie fait en 2008, les chefs Ryan et Arturo sont heureux de vous présenter le Catania, nouveau membre de la famille Whisknladle Hospitality. Le restaurant sert une cuisine simple, saisonnière et authentique provenant de la côte italienne (très loin des adaptations italiennes de la cuisine tex-mex que vous trouvez dans la plupart des autres endroits). L'engagement envers l'authenticité est évident dans l'utilisation de fours et de grills au bois, dans la carte des vins entièrement italienne ainsi que dans la liste des bières artisanales italiennes (oui, l'Italie possède un incroyable mouvement de bière artisanale dont personne n'a entendu parler).
Cesarina is a grandmother, a mother, a daughter—our personification of a nurturer who feeds and cares for her community. From meticulous attention to detail and fresh ingredients to the warm and inviting atmosphere, this restaurant is a celebration of the power of food and family.
Scuderie (scoo-de-ree-ye) is often referred to, in Italy, as a racing team garage. In the spirit of teamwork we welcome you to Scuderie Italia, our luxurious home providing you with impeccable service and simple, comforting Italian food and pizza. Our true Napoletana pizza is proudly made by our vibrant pizzaiolo, Gimmy Piperku, who also heads the kitchen serving handmade pasta and other popular Italian dishes. Enjoy your meal on either one of our our covered patios or dine inside surrounded by beautiful photos of Italian engines and bright racing yellows. Nothing brings people together like good food and we have that for you and your crew!Buon appetito~ Leonardo and Christine Landini
Le Duke's La Jolla est ainsi nommé en hommage au nageur hawaïen Duke Kahanamoku, médaillé olympique en natation et water-polo et père du surf moderne. Surplombant la crique de La Jolla Cove, le Duke sert une authentique cuisine traditionnelle de l'île revisitée avec des interprétations contemporaines, dans une atmosphère chaleureuse et accueillante. Célébrant le style de vie des plages de Hawaï et de Californie du Sud, l'établissement met à l'honneur la famille, la vue et l'esprit aloha. Venez apprécier son sens de la famille, « ohana ».
An authentic but unique Milano gourmet pizza, a special dough recipe, an innovative pizza-making process, high-quality Italian ingredients, a holistic approach to the food and beverage world, a focus on sustainable agriculture and farming, along with a deep love for Milano, where Andrea, Giacomo, and Luca grew up, and for San Diego, where they studied, worked and became who they are now. These are some of the concepts that make up the Ambrogio15 project. The idea was born in both Milano and San Diego, in the minds and the hearts of three young Italian guys who decided to leave the corporate world to begin a new adventure of passion, friendship, and a bit of foolishness.
Discovering Italy by way of La Jolla, Marisi focuses on Italian hearth cooking with an emphasis on handmade pastas, fine wine and classic cocktails. The menu celebrates the rich diversity of cuisine from across Italy, fashioned in a time-honored tradition of handmade all day, every day. A dream that lives between the Italian and La Jolla coasts, suspended between tides instead of time — a mood more than a plot. A visit that feels a lot like coming home, if home was a warm, charming villa off the Amalfi coast. Marisi is a taste of something you want to remember. We hope you love it.
La Dolce Vita is located in a European courtyard setting at International Shops off Prospect St. Loyal to its name La Dolce Vita (The Sweet Life), is a place to sit back and relax in our cozy and romantic indoor dining room or our charming outdoor patio to enjoy a hearty meal along with a bottle of wine while listening to Italian tunes. We serve genuine Italian cuisine in a fine dining setting at affordable prices.
Puesto est un restaurant de San Diego populaire qui mêle avec succès une attitude décontractée avec une touche originale sur la nourriture et les boissons des rues mexicaines. Puesto démontre le vrai sens du frais avec des tortillas faites à la main, salsas faites maison, les viandes entièrement naturelles, les fruits de mer durables et des légumes biologiques locaux. Cette incroyable combinaison des ingrédients de qualité les plus frais, tous préparés maison donnent les meilleurs tacos que vous ayez jamais goûté! En outre, le chef Luisteen sert de belles salades de marché, antojitos (tapas mexicaines), ceviches, moles, tostadas et autres mets mexicains authentiques. Puesto propose également bar artisanal offrant des margaritas, palomas, micheladas et des agua fresca saisonniers faits maison. ¡SALUD!
Benvenuti Nella Mia Cucina, Belli De Nonna! Before we dive into the delicious feast prepared for you, let me give you a little taste of my vita. I was born in the heart of Rome, and I've been cooking up a storm my entire life! My cucina has always been the center of the universe for my 3 daughters, 5 grandchildren, 12 great-grandchildren, their friends, loved ones, and acquaintances – everyone was always Benvenuto!Now, we've brought that same love and flavor right here to San Diego. My beloved grandson, Niccolo', and his amore, Cesarina, are opening the doors of my Cucina with the same warm heart and passion.Wondering how I made it to 95? Well, it's simple: I ate everything that's served here and filled my life with amore! So, Benvenuti! Don't hesitate to indulge in "Scarpetta" - dip that bread into the sauce, just like my grandchildren used to do at the stove when they thought I wasn't looking.Here, Belli De Nonna, it’s all about food, family, and creating beautiful memories!
Une tradtion selon certains, La Jollans est un bistro italien qui sert une cuisine italienne régionale authentique et fraîche. Un arbre de la famille des ficus occupe avec grâce un coin de leur terrasse très populaire, tel un monument. Sans compter la salle à manger, lumineuse et gaie, qui offre une délicieuse atmosphère pendant la journée ou lors des soirées trop fraîches pour rester dehors. Le menu est présenté d'une manière innovante et créative, offrant une grande variété de pâtes, de pizzas et de grillades. Vous pouvez également trouver de nombreux plats végétariens et équilibrés. Le brunch est servi le samedi et le dimanche et comprend des spécialités telles que les « uovo benedetto » (des œufs à la bénédictine servis sur polenta grillée nappés de sauce hollandaise au basilic), de même que des omelettes et des pizzas déjeuner.