Au cours des 30 dernières années, ce restaurant familial vous a apporté la plus belle cuisine italienne faite maison à Ogunquit Maine. Il dispose non seulement des meilleures huiles d'olive importées, mais sélectionne également des tomates fournies par des producteurs de Tri-Valley en Californie, et des fruits de mer frais locaux. Les herbes et les légumes sont livrés aux chefs quotidiennement pour préparer des plats sains et éviter d'utiliser du sel ou des conservateurs dans les recettes italiennes. Ce restaurant est fier de ses sélections et de servir une cuisine dans le sud du Maine. Il continue cette tradition depuis plus de 30 ans. Il se trouve dans une ancienne ferme de 1850 avec des poutres larges et du parquet en pin massif couleur citrouille. Il dispose de plusieurs petites salles à manger et de deux autres plus grandes. Vous pourrez profiter du petit bar à expresso, où toutes les liqueurs sont disponibles ainsi que des bières pression locales. Des petites assiettes des plats gastronomiques sont également servis sur place. Vous aurez la possibilité de regarder un match sur la télévision à écran plat tout en profitant de la chaleur de la cheminée.
*Please note: We do not accept parties larger than 8 in our main dining room (10 in our private dining room).Rediscover Maine dining. Native ingredients honor Maine’s indelible heritage. By partnering with local fisherman, farmers, distillers, and ranchers, The Tiller Restaurant combines the region’s distinctive culture and tradition with culinary innovation and sustainable practices for authentic and nuanced dining experiences. Upscale contemporary design meets with charming rustic elements, combined with a bright and inviting dining destination surrounded by ocean views suspended over the cliffs. Seasonal breakfast, lunch, and dinner menus are prepared with farm-fresh local produce, line-caught fish, hand cut meats, and homemade recipes passed down from generation to generation.During the month of August, the restaurant will have limited availability for non-resort guests.
Rosella, part of the Kennebunkport Resort Collection, has expanded from New York City to Kennebunk, Maine! As NYC's only sushi restaurant committed to sustainable ingredients, Rosella now brings its eco-friendly sushi to the beautiful Maine Coast. Enjoy the best sushi in southern Maine, crafted by Executive Chef Matt Kramer.Nestled in the Grand Hotel in Lower Village Kennebunk, Rosella offers a unique and intimate dining experience with warm hospitality. Our mission is to serve authentic sushi while inspiring our community to embrace sustainability through our delicious creations.Join us for a memorable meal and explore our monthly events on our website. Don’t miss out on this special culinary journey!