Piccolo Buco Roma - set mere steps from Rome's famed Trevi Fountain - is where Cooper's Hawk Founder, Tim McEnery, first discovered Chef Luca Issa and his wonderful pizza. The ingredients were deceptively simple: creamy, indulgent mozzarella mingled with a bright and bold tomato sauce. But it was the extraordinary, tall crust - crisp on the outside yet cloud-like at the center - that won his heart. He couldn't wait to introduce America to a pizza this special!
VIOLÍ was initially inspired by DineAmic Hospitality Partners, David Rekhson and Lucas Stoioff's, travels throughout Greece, where they acquired a newfound appreciation for the natural Greek lifestyle. Following their trip, the hospitality group opened LÝRA in West Loop's Fulton Market neighborhood and now brings the Greek Cuisine and world renowned superstar Chef Partner Athinagoras Kostakos to the Western Suburbs.
Lucca Osteria & Bar is the vision of chef and veteran restaurateur, Claudio Ulivieri and his partner Steven Hartenstein. Raised near the Italian city of Lucca, Claudio’s passion for food began. He brought this passion to the States, and started his culinary career as a chef. Now, after decades of creating menus and running restaurants, he and his partner have opened Lucca Osteria - tapping into his roots - to share his favorite rustic Italian flavors with you. Please come and enjoy the amazing food and creative libations. You will absolutely be blown away by customer service unlike you have ever experienced. We guarantee we will exceed your expectations.
Blanco is more than your typical Mexican restaurant, it‘s an escape from the ordinary, a happy hour hang out, a place to sit back, recharge and party. It’s a vacation in your neighborhood that helps you relax with your favorite people. For food, margaritas, and good times, Blanco is the perfect place to find your bliss.
Le nom « El Tapeo » provient de l'argot du sud de l'Espagne « Vamos de tapeo » qui se traduit par : « Allons manger des tapas ». El Tapeo propose un menu d'authentiques tapas espagnoles avec des petites assiettes et des plats principaux à partager de « style familial ». Le salon propose le même menu « style tapas » dans des petites assiettes à partager. Dans le salon, profitez de spectacles sur scène certains vendredis et samedis soirs accompagnés de cocktails artisanaux, de sangrias maison ou d'excellents vins et champagnes.
Nestled in The Drake Hotel Oak Brook, Coa continues the hotel’s standard in unbuttoned luxury. Our Spanish Tapas with Latin Fare restaurant is a testament to authentic culinary experiences and an unwavering commitment in delivering bold flavors and tapas-style dining with warm hospitality.Our thoughtfully crafted menu is a fusion of Spanish and Latin cultures, rooted in tradition, paying homage to the past while celebrating the present. All are welcome to gather around in our vibrant oasis where new traditions are made while enjoying our one-of-a-kind tapas and our excellent selection of tequila and mezcal flights.
Family owned and operated since 2020, Positano Ristorante is the premier Italian restaurant in the western suburbs. We serve authentic Italian cuisine including homemade pastas, fresh seafood, chicken, veal, gluten free options and much more. Book a reservation today and come dine with us or order online or by the phone or website for easy pick-up or delivery.
Connu pour son service exceptionnel, le Chama Gaucha Brazilian Steakhouse propose une authentique « churrascaria » avec plus de 12 coupes de viandes savoureuses, dont l'agneau, le porc, le poulet et le bœuf présentées sur des brochettes sculptées par des gauchos. En plus de plusieurs morceaux de viande, le service met à disposition un bar à salades fraîches et abondantes ainsi qu'un panier de traditionnels et appétissants pao de queijo (pains au fromage). Vous apprécierez également les bananes frits, la purée de pommes de terre au beurre aillé et la polenta frit, servis sous forme de buffet familial. Une excellente et vaste carte des vins ainsi que des cocktails brésiliens authentiques complètent le buffet à volonté.
Ce restaurant vous fera bénéficier de la façon traditionnelle unique et originale de servir de la viande au Brésil. Vous serez sans cesse resservi, jusqu'à ce que vous soyez repu. Ce restaurant pourra également accueillir un grand événement avec passion et perfection, que ce soit un cocktail, une réunion de classe, un repas d'entreprise, une magnifique réception de mariage ou toute autre occasion.
Détenu par l'entreprise établissant les standards de la cuisine en extérieur, le Weber Grill est l'aboutissement de 50 années d'expertise. Outre toute la préparation avec d'authentiques bouilloires au charbon de bois Weber, le menu propose la meilleure sélection de grillades classiques en plein air, comme des steaks, un barbecue et des hamburgers. Le restaurant dispose d'une cuisine ouverte, ainsi que d'une terrasse avec des sièges, organise des événements privés et vous fournira des conseils pour griller vos viandes.