Mythos Authentic Hellenic Cuisine serves traditional Greek fare in a cozy environment that welcomes friends and family members of all ages. Located in Flushing, New York, the venue features a classic ambiance and allows guests to indulge in the sights, smells and tastes of the ancient world. On the menu at Mythos Authentic Hellenic Cuisine, you will find such items as roast chicken, grilled shrimp, grilled quail, lean pork chops, New York steak, veal chops, saut�ed codfish and halibut steak.
If you're interested in sharing a plate with the whole table, try the combination specials at Mythos Authentic Hellenic Cuisine. The fried combination comes with calamari, keftedes and fried vegetables for the whole family to share. The char-gilled combination allows you to taste samplings of octopus and whole calamari.
Situé au cœur de Harlem, le Red Rooster sert une cuisine réconfortante mettant en avant les racines de la cuisine américaine et les diverses traditions culinaires de la région. Il a été nommé ainsi en l'honneur du légendaire bar clandestin de Harlem et son chef, Marcus Samuelsson, apporte sa passion pour la nourriture dans le quartier qu'il appelle « maison ».
Bienvenue à Toloache (prononcé toh-lo-AH-tchay), bistro mexicain contemporain du chef et propriétaire Julian Medina, situé dans l'Upper East Side. Toloache est nommé ainsi d'après une plante mexicaine célèbre pour son utilisation dans les potions d'amour. Lors de votre souper à Toloache, vous tomberez vous aussi sous le charme de la cuisine créative du chef de Medina, qui utilise des ingrédients bio et de saison ainsi que plus d'une douzaine de types de piments. En plus du menu mexicain authentique et d'une liste de tequila exceptionnelle, vous trouverez une décoration élégante dont les principaux éléments viennent directement du Mexique. Toute l'équipe a hâte de vous accueillir.
Le Café D'Alsace est présenté par le chef Philippe Roussel, précédemment au Chelsea Bar and Bistro et au Montparnasse. Celui-ci est originaire de Bretagne mais connaît quelques petites choses à propos de l'Alsace, servant des plats typiques comme la tarte flambée (avec des oignons et du lard grillé), la potée (soupe aux choux) et la choucroute garnie de porc ou de fruits de mer. Vous pourrez également essayer l'une des bières de l'extravagante carte.
Sandro's, a cherished family-run establishment, offers an authentic Roman dining experience. Chef Sandro Fioriti crafts timeless Roman dishes, while his wife Anna and son Sandro Jr. oversee the restaurant's day to day operations. Eschewing flashy decor and modern tunes, Sandro's ambiance transports guests to Italy, with its traditional cuisine and exclusively Italian wine selection, constantly evolving to delight wine enthusiasts.WHEN BOOKING PLEASE NOTE THE SEATING OPTION YOU ARE BOOKING FOR. BAR is for seats at the BAR, and DINING ROOM is for tables in the restaurant. We will do our best to accommodate any seating requests but cannot guarantee accommodation.
Traditional food in a modern setting.Vibes of Mediterranean all around you while you taste the selected mezzes and sipping your drink. The Blue will leave your eyes and palate rejuvenated.
At San Matteo Pizzeria e Cucina located in the Upper East Side of New York City, guests enjoy authentic Neapolitan pizzas, panuozzi and other Italian favorites. Panuozzi, which is made with charred pizza dough that is folded over and stuffed with tasty ingredients, is growing in popularity, especially in the New York City pizzeria scene. San Matteo Pizzeria e Cucina has mastered this unique dish with its selection of panuozzi.
Because San Matteo Pizzeria e Cucina is open until 11 p.m., it is a suitable place for late-night meals with family or friends. Sip on a glass of red or white wine while partaking in popular menu items like the pancetta panuozzo, which features dry-cured pancetta, provolone cheese, black pepper and artichokes, and the Diavola pizza, which is topped with fresh basil, homemade mozzarella, spicy soppressata and parmigiano reggiano.
Le restaurant Sistina, l'un des restaurants italiens les plus cotés de New York, impressionne sa clientèle sophistiquée depuis presque 30 ans. Giuseppe Bruno, qui en est à la fois l'hôte, le propriétaire et le chef, a été élu "Hôte de l'année" par le Zagat Survey. Il dirige l'ensemble de son restaurant, accueillant sa clientèle d'habitués et préparant des repas spéciaux ou des plats à la demande.
Mykonian House offers authentic and traditional Greek seafood specialties. The menu will feature a full selection of authentic Greek cuisine and will offer a lunch prix fixe menu for $35.00 that includes first and second courses including dessert. From Greek classics like spanakopita, shrimp saganaki, chicken souvlaki, to name a few. Each dish is prepared with the utmost care and attention to capture the true essence of Greek flavors. The restaurant will also offer a selection of fish directly from Greece.Mr. Politis has run other restaurants, including Yefis and Korali, two Greek spots on the Upper Eastside where he was a co-owner at both establishments.