Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York City

Meilleurs restaurants authentiques à Clason Point

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

467 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Mythos Authentic Greek Cuisine
4.8
Exceptionnel(33)
Prix : cher
• Grecque • Bayside
Réservé 3 fois aujourd'hui
Mythos Authentic Hellenic Cuisine serves traditional Greek fare in a cozy environment that welcomes friends and family members of all ages. Located in Flushing, New York, the venue features a classic ambiance and allows guests to indulge in the sights, smells and tastes of the ancient world. On the menu at Mythos Authentic Hellenic Cuisine, you will find such items as roast chicken, grilled shrimp, grilled quail, lean pork chops, New York steak, veal chops, saut�ed codfish and halibut steak. If you're interested in sharing a plate with the whole table, try the combination specials at Mythos Authentic Hellenic Cuisine. The fried combination comes with calamari, keftedes and fried vegetables for the whole family to share. The char-gilled combination allows you to taste samplings of octopus and whole calamari.
Photo du restaurant Red Rooster Harlem
4.8
Exceptionnel(10533)
Prix : raisonnable
• Réservation de tables avec bouteilles • Harlem
Réservé 77 fois aujourd'hui
Situé au cœur de Harlem, le Red Rooster sert une cuisine réconfortante mettant en avant les racines de la cuisine américaine et les diverses traditions culinaires de la région. Il a été nommé ainsi en l'honneur du légendaire bar clandestin de Harlem et son chef, Marcus Samuelsson, apporte sa passion pour la nourriture dans le quartier qu'il appelle « maison ».
Photo du restaurant Kaizen Flushing
4.5
Génial(3)
Prix : très cher
• Sushi • Flushing
Réservé 3 fois aujourd'hui
We are Kaizen. It all started when longtime friends from Flushing, Queens, came together with an idea that would soon be introduced to their hometown city. They all shared the same love for Japanese traditions and the simplicity, yet, flavorful ingredients that are carefully constructed into each Temaki. Our passion is to bring an authentic and contemporary Temaki (hand rolls) & Omakase concept that highlights delicate hand rolls and artful craft cocktail pairings to Flushing, Queens. The executive chef, Ben, also a former executive chef at Sushi Seki, an Alumnus of Michelin-starred Tim Ho Wan, in Hong Kong, and New York’s O Ya and Kissaki omakase sushi bar. From the decadent rice to each finely cut of fish, Ben takes pride in every individual piece that he prepares.
Photo du restaurant Roberto's Restaurant
4.8
Exceptionnel(1152)
Prix : cher
• Italienne • Belmont
Réservé 21 fois aujourd'hui
Roberto Paciullo a ouvert son restaurant éponyme il y a presque 20 ans. Depuis, il est devenu un incontournable auprès des résidents du quartier et une destination pour ceux qui visitent cette zone connue sous le nom de Arthur Avenue. Roberto vous propose la nourriture de sa ville natale bien-aimée : Salerne, en Italie. Les plats changent chaque semaine et reflètent la créativité de Roberto pour apprêter les ingrédients locaux ; vous pourrez y déguster des mets tels que les pasta al cartoccio (pâtes en papillote) et l'éternel osso buco de veau, apprécié de tous.
Photo du restaurant Gyu-Kaku Japanese BBQ - Flushing, NY | Chinatown of Queens
4.8
Exceptionnel(833)
Prix : cher
• Japonaise • Flushing
Réservé 40 fois aujourd'hui
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other! Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!
Photo du restaurant Mario's Restaurant - Arthur Ave.
4.7
Exceptionnel(1094)
Prix : cher
• Italienne • Belmont
Réservé 15 fois aujourd'hui
Le célèbre Mario's Restaurant est le seul restaurant de New York qui a gagné le prix James Beard America's Regional Classics 2000. Les cinq générations de la famille Migliucci sont à votre service depuis 1919. Elles ont, avec le temps, bâti une réputation des plus enviables, et ce, non seulement auprès de leurs nombreux clients réguliers toujours satisfaits, qui reviennent souvent avec de la famille ou des amis. L'établissement a aussi gagné l'admiration et le respect de ses concurrents. Lorsque vous arrivez au Mario's, vous serez chaleureusement accueillis par Joseph Migliucci, sa femme Barbara, ou sa fille Regina, et leur personnel courtois. Les serveurs vous aideront à choisir parmi les choix variés du menu à la carte, des plats du jour et des plats primés. Toute la nourriture est faite sur commande. Les grands chefs Michael et Massimo n'utilisent que les ingrédients les plus purs, les plus frais et de la plus haute qualité. Les recettes traditionnelles du monde apportent de délicieuses saveurs aux plats du Mario's. Votre expérience sera mémorable.
Photo du restaurant Sofrito NYC
4.5
Génial(1441)
Prix : raisonnable
• Latino/Espagnole • Harlem
Réservé 10 fois aujourd'hui
Le Sofrito sert une authentique cuisine porto-ricaine dans un salon/salle à manger élégant à l'ambiance caribéenne avec de la musique du monde entier. Venez découvrir le service fantastique proposé par ce restaurant à l'ambiance rappelant en tous points l'île de Porto Rico.
Photo du restaurant Nisi Estiatorio
4.7
Exceptionnel(104)
Prix : cher
• Grecque • Astoria
Réservé 5 fois aujourd'hui
Welcome to Nisí Estiatorio! Our Astoria restaurant is a celebration of Greek culture and cuisine, with a contemporary twist. We are passionate about providing an authentic dining experience that showcases the rich flavors and traditions of Greece while incorporating modern techniques and ingredients. Our team of chefs brings a wealth of experience and creativity to our menu, using only the freshest and highest quality ingredients to create dishes that are both flavorful and visually stunning. Our restaurant is more than just a place to enjoy delicious food. We believe that dining is an experience, and we have created a warm and inviting atmosphere that is perfect for a casual lunch, intimate dinner, or special occasion. Whether you're looking to share a meal with friends and family or celebrate a milestone moment, we are here to provide exceptional service and an unforgettable experience.We look forward to welcoming you and sharing our love of Greek cuisine with you!
Photo du restaurant Boske
3.8
Excellent(41)
Prix : raisonnable
• Latino-américaine • Astoria
Réservé 15 fois aujourd'hui
The only Dominican restaurant in all of Astoria that offers a vibrant culinary experience with a focus on Dominican food. You can expect colorful and flavorful dishes such as stuffed mofongo, pastelon, chimi sliders, churrasco and don't forget to order our special BOSKÉ Bowls. We create a lively and welcoming ambiance for patrons to enjoy authentic flavors and great latin music that will enhance your dining experience.
Photo du restaurant VIA VAI - Astoria
4.7
Exceptionnel(272)
Prix : cher
• Italienne • Astoria
Réservé 8 fois aujourd'hui
VIA VAI is a Chef-Owner run restaurant, serving contemporary and authentic Italian food that one would find in the best restaurants and trattorie in today's Italy.The restaurant is rustic cozy and charming, with a slate and marble top bar serving only select Italian wines, and local and imported tap and bottled beer, that pair perfectly with the artisanal food prepared every day on the premises, and the brick oven roman-style (thin crust) pizza cooked in the imported Italian oven.Chef-owner Antonio Morichini is Roman born and bred. He did his culinary education and training in Italy, working in some of the best Michelin-starred restaurants in Rome. His food is loyal to tradition, but forward looking.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable