Caputo Trattoria captures the fresh, vibrant flavors of coastal Italy. Executive Chef Gary LaMothe leads a culinary program that values exceptional ingredients sourced locally and abroad, and awe-inspiring techniques to deliver an authentic taste of Italy’s coast, as well as Roman favorites and Northern delicacies.In a lively dining room with an air of Manhattan polish, guests enjoy appetizers, housemade pasta, and hearty entrees that warm the soul, as well as tableside service that revives Old World hospitality.
Le BALLO Italian Restaurant promet une expérience italienne avec des combinaisons de décoration vives, un service exceptionnel et un menu authentique et original de plats italiens et de créations nouvelles. Le BALLO du Mohegan Sun a été inspiré par l'abbaye de San Galgano, abbaye gothique construite au XIIème siècle et située en Toscane.
Une fois installé à votre table, vous pourrez déguster un verre de vin choisi sur une carte des vins riche, un cocktail caractéristique du BALLO et des plats italiens fraîchement préparés dans la cuisine tout en profitant d'une salle de style cathédrale ornée de luminaires et d'étoffes italiens et bénéficiant d'un éclairage spectaculaire. En découvrant davantage le BALLO, vous pourrez prendre place à l'un des plus grands bars en marbre de Carrare jamais construits. Les arches, la pierre et les matières vives accentueront cette expérience culinaire exubérante. Mais les plats servis au BALLO sont une vraie fête !
Fins de semaine, vacances, concerts : Les groupes de 10 personnes ou plus doivent choisir l'un de nos excellents menus fixes de groupe. Merci de laisser vos casquettes de baseball à la maison. Les hommes doivent porter des chemises pourvues de manches.
Canggio Restaurant is a classy but casual dining atmosphere for guests to enjoy the unique offerings of Peruvian cuisine. Some well-loved dishes are Trio de Ceviche, Pato, Seco de Lomo, and Arroz Chaufa.Chef Julio Cancho is born and raised in Peru, but classically trained in French and Italian cookery. He adds a Peruvian twist to some American dishes also on the menu. Peruvian cuisine, considered among the best in the world, inherited its innovation, mix and flavors from Peru’s history. Its culinary fusion developed over a long process of cultural exchange between the Spanish, Africans, Chinese, Japanese and Italians, among others. The dishes became more and more varied as races mixed and migrants landed at the port of Callao.
Bella Fiore Restaurante and Modelo Bar and Grill welcomes you. Bella Fiore means beautiful flower. It is our tradition to adorn our homes with fresh flowers. We would like to share this tradition with you. May you enjoy the beauty and pleasant fragrances. May you enjoy Bella Fiore. Thank you for your patronage. – The Staff and Management of Bella Fiore and Modelo Bar and Grill.