Sai serves authentic Punjabi cuisine with tandoor cooking a speciality. The spice range is broad, from minimal to high levels and vegetables forming the backbone of the menu. Wheat is the staple food of Punjabis; however, they do enjoy eating rice at festivals and other special occasions. When it comes to food, each region within Punjab has an entirely different preference, for example, people in Amritsar are particularly fond of stuffed parathas and milk products. The philosophy of life for many Punjabis is to eat, drink and make merry. They are lively people who are extremely fond of eating good food. In the preparation of Punjabi food, onion, ginger and garlic are used extensively to enhance the taste of the food.**NEW***SUNDAY BRUNCH 11am to 3pm, try Indian street food from different part of India with unlimited KADAK CHAI.****LUNCH****Now open for lunch Tuesday-Saturday 12-3pm. Special express lunch menu and THALI on Saturdays. Please see our website for menus and details.
Reminiscent of 1950s Italian glamour, Harry's Victoria is offers a mixture of legendary charm, authentic Italian dishes, innovative cocktails, stylish decor and some good old fashioned fun.
Dragon Inn Club is the most secret hideaway venue featuring ancient dark wood, bamboo, authentic ornaments and décor, recreating the voyage of the famous Silk Road.The open kitchen on the ground floor is a casual dining area, where you can pop in for our signature dim sum basket, Sichuan noodles or street market style small plates. On the lower ground floor, diners can enjoy a drink at our cocktail bar and choose to eat at either the ‘Dragon Room’ or in the hot pot ‘Temple Room’. For something more intimate, there’s a Private Dining Suite for groups and eight two-seated Private Caves along the ‘Silk Passage’ to choose, individually named. The cocktail bar offers an unique variety of signature drinks showcasing the Dragon Inn Club experience. But while the food might be a modern take on Sichuan cooking, the décor, which features antique furniture and accessories imported from China, makes you feel like you have stepped into 8th century China.
Step into The Curry Room at The Rubens at the Palace, where Chef Arun Kumar delivers an inspired a la carte menu, alongside an exceptional thali. The team delivers a celebration of authentic Indian flavours, meticulously prepared with the finest ingredients and exclusively imported spices from India. The restaurant's intimate and luxuriously comfortable ambiance features Rajasthani hand embroidery and rich red hues, reflecting the vibrant diversity of the dishes served.The Curry Room takes immense pride in its culinary achievements, holding an esteemed AA Rosette and earning a TripAdvisor Travellers' Choice Award in 2023. Join us for a transcendent culinary adventure where each dish is a testament to the artistry of Indian cuisine and the dedication to creating an unforgettable dining experience.
Bocconcino est un restaurant italien au cœur de Mayfair, qui sert des pizzas et des pâtes italiennes authentiques dans un environnement épuré et élégant. Des pizzas cuites sur feu de bois aux pâtes faites maison, il y a une petite touche personnelle de la maison dans chaque bouchée. Bocconcino Restaurant fonctionne selon les meilleurs principes culinaires de l'Italie: des ingrédients de qualité supérieure, un service de première classe, et du grand vin italien!
Niché dans une petite rue latérale peu connue de Piccadilly ce restaurant Gaucho offre un peu de la Pampa et de Buenos Aires relocalisés au cœur du West End. Dès que vous entrez dans le restaurant l'arôme du grésillement de la viande sur feu ouvert vous frappe. En plus du steak nous offrons une sélection d'autres plats, incluant le poisson, le poulet, le ceviche et des plats végétariens.
Chez Gaucho, nous sommes fiers de notre philosophie basé sur la provenance. Pour nous, cela signifie une authenticité, une assurance et une attention rigoureuse afin d'obtenir les meilleurs ingrédients de qualité à la source. Cette persévérance assure qu'à chacune de vos visites, vous vivez l'expérience d'une cusine argentine véritable. Sa nourriture, ses vins, sa culture et surtout la passion de son peuple.
Parés de cuir de vache, de miroirs et de lustres, nous offrons une gamme complète de coupes de bœuf argentin primé, incluant le tendre Bife de Lomo, âgé de six à huit semaines, puis acheminé par avion en provenance de Buenos Aires.
Yauatcha Soho, au cœur de la dynamique ville de Londres, est un salon de thé au dim sum avec service continu qui propose une grande sélection de dim sum moderne et authentique, ainsi que des pâtisseries européennes et une impressionnante liste de thés, de vins et de cocktails.
Le restaurant est conçu dans le style d'un salon de thé chinois classique, avec une touche moderne. En même temps, l'éclairage et les sièges rappellent l'ambiance d'un « chatter shop » comme dans les restaurants de dim sum traditionnels à Hong Kong.
Yauatcha vous présente des plats cantonais avec une influence contemporaine, avec une grande gamme de plats de dim sum grillés, frits et cuits à la vapeur, tels que les spécialités de la maison, le shui mai de pétoncles et les choux de chevreuil.
Le menu Taste of Yauatcha est conçu pour être partagé entre deux personnes et est disponible du lundi au jeudi entre 14h et 18h pour 28,88 GBP.
Le Mr Chow a ouvert le jour de la Saint-Valentin en 1968. Conçu par Michael Chow, il est encore l'un des plus beaux restaurants de Londres. Le décor, avec des œuvres d'art originales, des murs laqués et des planchers en marbre blanc, est d'un luxe décontracté. Le Mr Chow sert une combinaison de recettes authentiques et originales de Pékin, ainsi que des nouveaux plats innovants, des spécialités telles que les crevettes vertes, le Ma Mignon et les nouilles Mr Chow, toutes créées par des chefs renommés. Le menu propose aussi un excellent canard laqué et une variété emballante de plats végétariens. Au cours de la soirée, le chef vous propose un divertissment alors qu'il manie avec brio la confection des nouilles de Pékin. Reconnu comme une institution à Londres, le Mr Chow attire des générations de jeunes gens branchés en servant une nourriture sans cesse excellente, préparée par le chef John Wu et sa brigade. « Tout est impeccable, très bien, savoureux... un triomphe! Ce fut un bon repas, c'est le moins que l'on puisse dire », en a rapporté Michael Winner du Sunday Times.
Le prix moyen pour un souper est de 60 GBP.
Nestled in the heart of Soho's bustling streets, Bocconcino offers an exquisite blend of traditional Italian gastronomy and contemporary London dining. Our restaurant showcases modern Italian elegance, with interiors featuring warm tones and marble accents. Our menu celebrates Italy's culinary heritage, marking us a standout Italian restaurant in Soho.Recognised by Conde Nast Traveller as a top 'Italian Restaurant in London' and nominated for 'Best Luxury Restaurant' and 'Best London Restaurant' at the 2023 British Restaurant Awards, Bocconcino sets the standard for Italian dining.Every Friday and Saturday, and for Saturday brunch, our restaurant with a DJ comes alive. Our ground floor vibrates with energy from live DJs, making Bocconcino the prime choice for a bottomless brunch or fine dining in Soho.
Michelin-starred Jamavar London, located on Mayfair’s iconic Mount Street is celebrated for its gracious hospitality, inviting atmosphere, and beautiful surroundings inspired by the Viceroy’s House in New Delhi, the acclaimed restaurant is a rendition of a palatial Indian dining experience in the heart of Mayfair.Here, exceptional pan-Indian dishes are thoughtfully prepared by Culinary Director and Executive Chef Surender Mohan using the freshest British produce and most authentic Indian cooking techniques. In 2022, Jamavar London was awarded a Michelin star in The Great Britain & Ireland Michelin Guide for its high-quality cooking and holistic approach to Indian cuisine.