Exploité et géré au sein de la même famille depuis plus de 110 ans, le Columbia Restaurant a acquis une réputation pour son charme d'antan et sa cuisine espagnole/cubaine primée.
Les tenues décontractées sont acceptées, mais nous n'autorisons pas les chemises sans manches sur les hommes.
Venez tester nos recettes familiales centenaires comme la paella à la Valenciana, le filet Mignon Columbia et des spécialités de fruits de mer frais.
Goûtez à la salade d'origine du Columbia 1905 Salad®, préparée avec notre délicieux assaisonnement frais, une recette centenaire à base d'ail, d'origan, de vinaigre de vin et d'huile d'olive extra vierge espagnole.
Ne manquez pas de déguster un bon vin espagnol comme le Montecillo ou le Campillo. Détendez-vous dans notre cour ou dans une salle à manger de style méditerranéen, agrémentée d'une centaine de carreaux peints à la main et de fontaines de style espagnol.
Nous sommes un établissement partenaire du Columbia d'Ybor City à Tampa, fondé en 1905. Un menu enfant est disponible. L'établissement est ouvert 365 jours par an, y compris les jours fériés.
La Nouvelle is the next story in our culinary journey by Michael Lugo. This opportunity to bring French Nouveau cuisine to our city has us so excited. Bringing to the helm Matthieu Landillon from the coastal city of Marseille, La Nouvelle allows us to explore classic French Bistro fare with an elevated edge. The atmosphere will lead you to the streets of Paris without leaving St. Augustine.
IMPORTANT INFORMATION : We have 10 tables in our dining room and can accommodate a maximum of 5 people for any reservations .IMPORTANT NOTE : DUE TO LIMITED CAPACITY AND LACK OF LOBBY WE REQUEST NO CHILDREN UNDER THE AGE OF 8 Llama is an intimate space, please be conscious of noise levels in consideration for other parties dining with us and their respective occasions.
Café Cairano is World Golf Villages newest breakfast/lunch Café. Traditional American breakfast including, Benedicts, Omelets, Avocado Toasts. Our lunches include daily specials with a usual Italian flair combining our New York and Italy roots. Providing a genuine daily escape for all our locals. We offer premium authentic Italian Kimbro Espresso and and delicious eats through an always welcoming experience that embraces and makes everyone feel like part of a great big Italian family. If your looking for a bit of Northeast & Italian cooking stop by Café Cairano today.
Sogno, which means “DREAM” in Italian is a restaurant specializing in Italian Cuisine with a coastal flair. Sogno brings the best to St. Augustine Florida and combines delicious dishes with local taste. By blending our passion for food and focus on hospitality, we aim to cultivate a dining experience that creates a lasting impact and feels like a dream. Our dining room is warm, charming, and cozy. Come join us!
Si vous êtes à la recherche d'un restaurant de fruits de mer à St. Augustine, ce restaurant unique à thème de pêche à la mouche offre des spécialités de poissons frais du jour, pêchés localement, rarement vus sur la plupart des menus de restaurant. Le restaurant The BlackFly cuisine sur place, à la demande, des ingrédients frais et locaux, en s'inspirant de la saison. Le menu comprend des sélections du Chop House, ainsi qu'une vaste sélection de vins. Partenaires, propriétaires et aux commandes des opérations, Mike et Cincy, sont ceux qui possèdent aussi le réputé restaurant Collage au centre-ville. Le menu est le résultat de leur expertise combinée; des années d'expérience à mettre les meilleurs produits possibles sur la table et l'imaginatif point de vue du chef talentueux Matt Brown. Le restaurant est sous la marque internationale BlackFly de Vaughn Cochran, un artiste de la Floride qui vit et peint à St. Augustine, et qui a développé le célèbre logo BlackFly.
MOJO BBQ is a premier barbecue, southern food, and craft cocktail destination with eight locations in North and Central Florida. Barbecue, blues, and bourbon — three distinctly American products — come together at MOJO to offer a good-natured atmosphere.
We want to provide dining experience where you can enjoy with your dear ones. Our goal is to serve food that purify one’s existence and give strength, health, happiness and satisfaction. Food is a gift from God and should be treated with great respect and that is what we strive to do here at JaxSpice. We love and respect our customers, our employees and our community. We specialize in North Indian and Nepali Cuisine. Food ranges from vegetarian to exotic dishes layered with texture and flavor. Our team takes great care in the planning and preparation of meals. Chilies, mustard seeds, gram flour, coconut and yogurt are popular ingredients in all types of Indian and Nepali cuisine. Ghee, a type of clarified butter, is used for cooking, and has a toasty taste. Saffron is used to flavor and color rice dishes. We prepare foods based on your choice - from mild to spicy to hot.