Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Los Angeles

Meilleurs restaurants authentiques à Downtown

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

190 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant H&H Brazilian Steakhouse - DTLA
4.5
Génial(116)
Prix : cher
• Grillade Brésilienne • Centre-ville
Réservé 15 fois aujourd'hui
The Number #1 Brazilian Steakhouse in Los Angeles!We are a Modern Brazilian Steakhouse.We open the table with Picanha, Prime Steak!We have the Highest Grade quality meat in US, Serving Halal Beef, Lamb and Chicken and A5 Wagyu.We have the most beautiful Restaurant for Private Events with Four Season Rooms.We are focus on Organic everything, Wines, Produce and Meat!H & H Brazilian Steakhouse is own by Brazilian Henrique Huyer , with a mission of bringing to the American market the vanguard of this concept, bringing the best of Brazil today.
Photo du restaurant L’APPART
4.6
Exceptionnel(216)
Prix : raisonnable
• Française contemporaine • Centre-ville
Réservé 1 fois aujourd'hui
L'APPART by AIR FOOD is above all two passionate visionaries, Marc and Thierry. They have come from two completely different paths.One was a contractor in logistics the other a chef in London and Paris.What they both have in common besides the love of good food is the love of street culture. Years ago they met in Paris during a regular sale of shoes at the Place de la République…From this meeting, the pair launched into a collaboration of sharing their passion for food. They started with pop-up restaurants with the aim of offering gastronomic street food to all, from a range of mixed recipes from different cultures and from gastronomic food to street food. Then, they had a brainwave…. Resulting in to transforming their Pop-ups into a real restaurant in downtown LA. From PARIS to LA come and travel with us.;-)
Photo du restaurant DISTRICT
3.9
Excellent(474)
Prix : raisonnable
• Californienne • Centre-ville
Réservé 8 fois aujourd'hui
Le DISTRICT utilise des aliments extraordinaires, cultivés de manière durable par les agriculteurs locaux, en plus de toujours rechercher de nouveaux fournisseurs de produits alimentaires uniques du monde entier. Le restaurant applique la philosophie de la ferme à l'assiette, en s'approvisonnant de produits qui sont créés à petite échelle par des agriculteurs-artisans qui ne font pas de compromis sur la qualité, et qui ont, par leur passion et de l'invention, donné une toute nouvelle saveur aux arts culinaires. Avec cette palette terrestre de fraîcheur, de naturel et de qualité supérieure, le DISTRICT crée des combinaisons et juxtapositions de saveurs qui sont merveilleusement intuitives et modernes. Le bar profite également de cette inspiration, et sert des cocktails maison qui éblouissent les sens et appellent à la conversation. La philosophie de la décoration du DISTRICT reflète son approche délicieusement inattendue de la nourriture et des boissons. L'atmosphère qui en résulte est la merveilleuse rencontre de l'art et de l'artisanat, du passé et du futur, une ambiance qui est tout à fait séduisante et originale.
Photo du restaurant Gyu-Kaku Japanese BBQ - Los Angeles, CA | Downtown LA
4.8
Exceptionnel(145)
Prix : cher
• Japonaise • Little Tokyo
Réservé 18 fois aujourd'hui
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other! Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!
Photo du restaurant Shibumi
4.4
Génial(189)
Prix : très cher
• Japonaise • Centre-ville
Réservé 1 fois aujourd'hui
Situé dans le centre de Los Angeles, le Shibumi vous accueille dans un kappo-ryori traditionnel japonnais.
Photo du restaurant Bestia
4.7
Exceptionnel(8276)
Prix : cher
• Italienne • Centre-ville
Réservé 108 fois aujourd'hui
Le Bestia est un restaurant italien aux produits multi-régionaux situé dans le quartier des arts du centre-ville de Los Angeles.
Photo du restaurant Le Petit Paris
4.6
Exceptionnel(2902)
Prix : raisonnable
• Française • Centre-ville
Réservé 25 fois aujourd'hui
If you ask the brilliant minds behind Le Petit Paris, Fanny and David Rolland, They will say “We were born in a restaurant, literally”. From Grandpa to father, the restaurant business has been a natural part of their daily life.They decided 15 years ago to create their first restaurant in Cannes, Le Petit Paris, Parisian brasserie, located in the middle of the international film festival city.In order to give the opportunity of an unforgettable experience in Cannes to their international clientele, they decided to run a business on the beach with the combination of well being, relaxed and lay down on the beach with a cocktail and enjoying a gastronomic food.David and Fanny were always striving to be surrounded by great collaborators in order to provide a real “savoir-faire” to their clients. They have been known worldwide now thanks to their hard work and dedication.
Photo du restaurant LA Cha Cha Chá
4.5
Génial(1339)
Prix : cher
• Mexicaine • Arts District
Réservé 17 fois aujourd'hui
LA Cha Cha Chá is the sister restaurant to Mexico City's Terraza Cha Cha Chá. A place where we celebrate our barrio culture with delicious Mexican food, cocktails, wine, and a wide selection of mezcal and tequila.HAPPY HOUR SERVICE: Our happy hour is counter-service style. Please order at the bar and seat yourselves. The kitchen closes at 3:30 p.m., but cocktails will flow until 4:00 p.m.CONTACT INFORMATION: We currently do not have an active phone line. For any inquiries or assistance, please feel free to reach out to us through OpenTable or via email at reservations@chachacha.la.CANCELLATION POLICY: You have until 5 hours before your reservation to cancel, otherwise, your group will be charged a fee of $35 per person. All reservations have a 15 minute grace period, after this time, your booking will be moved to the top of our waiting list. - We do not take requests for specific tables- Reservations are weather permitted
Photo du restaurant Drago Centro
4.7
Exceptionnel(3712)
Prix : cher
• Italienne • Centre-ville
Réservé 9 fois aujourd'hui
Le chef de cuisine Celestino Drago a créé un menu représentant la diversité culturelle de l'Italie. Le concept de «Cuisine italienne contemporaine" met l'accent sur des plats locaux, frais, des ingrédients de haute qualité et des saveurs anciennes qui ont défini la cuisine italienne depuis des siècles et qui sont revisités pour créer un menu vraiment éclectique. Le menu complet est à la carte et il propose des plats du jour comportant de nombreux éléments uniques. Le restaurant DRAGO Centro propose une sélection variée et de vins haut de gamme en provenance d'Italie et du monde entier. L'intérieur unique du DRAGO Centro est conçu par le célèbre concepteur basé à Los Angeles Stanley Felderman, qui est internationalement reconnu pour la création de bâtiments modernes, des intérieurs et des produits avec une touche ludique.
Photo du restaurant Manuela
4.8
Exceptionnel(219)
Prix : cher
• Californienne • Centre-ville
Réservé 25 fois aujourd'hui
Located in the Arts District of Los Angeles, Manuela unites chef, farmer and artist to create an authentic and original dining experience. Under the direction of Executive Chef Kris Tominaga, the menu celebrates seasonal ingredients sourced from the best farms and producers in Southern California.Serving a wide range of vegetables, grains, fish, and game, Manuela also features an exemplary bar program, which serves classic cocktails using house-made bitters and tonics. Local beers are on tap, while the carefully selected wine list is designed to pair with the smoke and acid at the heart of Manuela’s menu.Designed by Los Angeles native Matt Winter and named for Manuela Wirth, the restaurant is illuminated and animated by specially commissioned works from artists Paul McCarthy, Mark Bradford and Raymond Pettibon.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable