Welcome to Elena's -- a place where a family’s love for authentic Mexican food is celebrated and combined with California-inspired elements and signature Mexican-American dishes. We offer reservations for up to 8 guests via OpenTable. At the time of your reservation, we kindly request the entire party be present to be seated. Tables will be held for up to 10 minutes after the reservation time. For parties that arrive later, the table will be released but we will do our best to accommodate the reservation with the next available table. Reservation requests via phone or email are not available at this time. We appreciate your understanding and look forward to welcoming you to Elena’s!
La Ciccia est un restaurant chaleureux et intime, situé sur le bord de Noe Valley. Massimiliano Conti et Lorella Degan, les époux propriétaires, travaillent ensemble pour vous faire vivre un voyage culinaire sur l'île de la Sardaigne en Italie. Le chef s'engage à utiliser les ingrédients les plus frais et les plus authentiques de son île natale, ce qui donne une nourriture vive et savoureuse. Complètement italienne, la carte des vins propose 170 étiquettes qui représentent chacune des régions de l'Italie avec plus de 25% d'entre-elles consacrées à la Sardaigne afin d'agrémenter les saveurs terreuses traditionnelles et les fruits de mer qui influencent la cuisine Sardaigne. La Ciccia, un hommage à la Sardaigne, est une expérience à ne pas manquer.
Situé dans l'agréable quartier de Noe Valley, à San Francisco, le Lupa Trattoria vous accueille dans une trattoria italienne classique au confortable charme de quartier, avec des tarifs abordables et une cuisine à l'image du restaurant. En utilisant les meilleurs ingrédients locaux disponibles, le chef Stefano Coppola crée un menu de saison, avec des plats classiques sa ville d'origine, Rome.
Le menu est basé sur la tradition italienne de la préparation des aliments, alliant la simplicité avec les meilleurs ingrédients de saison, comme une huile d'olive de qualité, des légumes et des fruits cultivés dans la région, ainsi que des spécialités de saison de fruits de mer, de volaille, de viande et de gibier. Le pain et les pâtes (gnocchis, tagliatelles, parpardelles, linguine, tortellonis et raviolis) sont faits maison, sur place.
En plus du menu habituel, le menu de spécialités comporte différentes soupes, des antipasti, des pâtes et des plats principaux.
En plus de vous faire partager sa passion pour la cuisine romaine authentique, le personnel italien amical de l'établissement s'efforcera de tout son cœur de rendre votre visite confortable et agréable.
At Ember, we offer local-Californian inspired cuisine with authentic & vibrant Mediterranean influences. We believe in only working with superior, fresh, organic & local ingredients that Bay Area farmers markets have to offer. We work with the seasonal harvest in an effort to showcase each distinguishable and perfectly in-season ingredient.
“Cooking, for me, is storytelling.” —Tim Humphrey, executive chef. Finalist in both “Best Italian” & “Best New Restaurant” in SFGate’s Best of the Bay. Nestled in the heart of San Francisco’s Lakeside District, Ofena draws inspiration from family roots in the quaint sheep-herding village of the same name in the Abruzzo region of Italy. Chef Tim Humphrey proudly presents his ode to Italian cuisine in the form of an expertly crafted menu showcasing the bounty of California and emphasizing the flavors of Italy. Ofena takes modern Italian cuisine to the next level with a fresh, ingredient driven menu. Enjoy inventive craft cocktails in our fully stocked bar and satiate your pasta craving in our warm and intimate space. Located in the old Lakeside Cafe, we aim to continue the tradition of bringing the neighborhood together to be welcomed the Italian way - as family! Come be apart of the story at Ofena! Buon Appetito!
Komaaj is a Northern Iranian cuisine brand focusing on the flavors and aromas of the Northern region of Iran. Komaaj was born with the mission to create a platform for making a cultural bridge by serving, well-crafted and unique Northern Iranian cuisine with an emphasis on regional flavors, and their culinary traditions. Today, Komaaj food and its products are prepared and presented in a manner that honors Northern Iran culinary traditions by sourcing seasonal fresh produce, herbs, spices, and products available in the Bay Area.Our latest project, KOMAAJ MAZZE WINE BAR, brings the tastes, smells, and traditions of the region we call home to the table at our newly opened location in the Mission neighborhood of San Francisco.At KOMAAJ MAZZE WINE BAR we offer a culinary experience of platter style dishes for you to share while sipping on our special collection of the Caucasus regional wines and house made non-alcoholic Sharbats that are unique in taste and memorable to experience.
Le restaurant ChouChou vise à faire vivre l'esprit de Paris à Forest Hill. Ce bistrot élégant et décontracté présente une cuisine rustique du Vieux Continent avec une touche française moderne, jumelée avec une liste de vins établie avec soin. Le chef Michaels vous invite à découvrir le service chaleureux et personnalisé de ChouChou. Bon appétit!
Located in the heart of downtown South San Francisco owner John Akkaya and Executive Chef, Angelo bring together a taste of Italy with a Mediterranean twist. Akkaya has been in the restaurant world for over 30 years with two additional Bay Area restaurants, Cafe Figaro in Burlingame and Don Giovanni in Mountain View. As he says himself, Andiamo In Banca is how he is celebrating years of experience in industry by combining the authentic Italian taste with hearty ingredients without losing the cozy experience.
Lorsque les frères Ash et Rajiv Gujral ont pensé à ouvrir un nouveau restaurant indien, ils n'ont voulu créer ni une salle à manger ultra-formelle, ni un petit recoin obscur. Le ROTI Indian Bistro marie donc un style contemporain et décontracté à la cuisine indienne classique. La designer Susan Gujral a créé un espace moderne et chaleureux qui allie des couleurs vibrantes, une riche lumière et des images qui rendent hommage à l'esthétique indienne. Les chefs emmènent les convives dans un voyage culinaire autour de l'Inde, offrant un avant-goût du Nord avec les plats de viande tandoori et un aperçu du Sud avec les currys végétariens. Des pains frais sont disponibles grâce au four tandoor en argile alimenté au bois de mesquite, typique de la cuisine indienne. Les ingrédients locaux et biologiques se mêlent aux épices indiennes traditionnelles pour créer un menu fraîchement diversifié. Le ROTI est fier de l'expérience culinaire qu'il propose. Il s'agit d'un ajout bienvenu dans le quartier animé de West Portal. Le service à la clientèle raffiné offert par un personnel attentionné de même que la nourriture fabuleuse ont établi une nouvelle norme de qualité dans le voisinage.