Located in San Diego’s vibrant downtown, Zama brings Latin American cuisine with an Asian infusion in a captivating space inspired by the Amazonian jungle. Zama will focus on Latin American cuisine with the addition of Peruvian and Mexican dishes like Carpaccio, Agua Chile and Tartar and a Japanese-inspired sushi bar created by Chef Tayuka Kudo (formerly of Nobu and Lumi) against the extravagant backdrop of the lush jungle-inspired space.
Depuis 1994, Asti fournit une authentique cuisine italienne et des fruits de mer gastronomiques avec un service impeccable dans une atmosphère unique et accueillante. Chaque plat de leur sélection d'antipasti, de pâtes faites à la main, de risottos, de fruits de mer et de viandes de qualité supérieure est fraîchement est préparé individuellement pour vous apporter une véritable expérience culinaire italienne.
Panevino ... Pain et Vin ... L'essentiel de la vie.L'emplacement privilégié de l'Osteria Panevino au cœur du quartier historique de Gaslamp de San Diego est à quelques minutes du Centre de Congrès et de la plupart des grands hôtels. La grande salle à manger offre les plats de cuisine italienne les plus réputés de San Diego et l'atmosphère décontractée d'une Osteria Toscane. En complément de la cuisine de l'Osteria Panevino on offre aussi une collection primée de vins nationaux et italiens.
Mimoza Restaurant brings the taste of Mediterranean lifestyle to Southern California, particularly with its authentic food, warm welcome, and festive ambiance. We welcome you to join us at our home, Mimoza, to experience the Mediterranean-style home cooking that defines us.Park at Horton Plaza for a $12 flat fee, when you dine at Mimoza
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other!Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!
An unforgettable dining and musical soiree awaits you as we transport you to a Nostalgic yet modern Americana meets old world ambiance, perfect for any occasion. Our music program features world class entertainers and touring artists 7 nights a week, paired with an array of specialty craft cocktails and wines from across Italy and the California Coast. Our kitchen uses fresh sustainable ingredients and specializes in California Coastal Italian Cuisine with handmade pizzas, pastas, steaks and seafood. Our Mezzanine accommodates up to 100 guests and we offer a private bar, TV's upon request for private events and meeting spaces. We look forward to hosting you at Il Sogno Italiano and Welcome you to San Diegos hottest place for fine dining and music. Mondays: Martinis & Jazz w/Grammy Nominated Sacha Boutros and friends/Martini specials all night longWednesdays: Passport to Italy Pop, Jazz, RnB, Motown and beyond every night of the week.
Mr. Tempo a unique experience brought by the successful restaurateur Jorge Cueva also known as MR. TEMPO! Enjoy a variety of unique and delicious dishes from seafood, sushi, steak, tacos and more. Our specialty is margaritas and cocktails. #maschingon
Le Juniper & Ivy propose une « cuisine américaine gastronomique avec une touche de la côte est », ainsi que l'explique Richard Blais, chef applaudi par la critique et plus connu en tant que gagnant de l'émission « Top Chef All-Stars » diffusée sur BravoTV. Dans son établissement de San Diego, Blais apporte son approche audacieuse et créative à la cuisine et la gastronomie, soutenu par une équipe d'étoiles de l'art culinaire. D'excellentes cartes des cocktails et des vins, conjuguées à des repas en plein air, une conception très énergique et plus encore, font de Juniper & Ivy l'ultime destination gastronomique de la côte ouest.
Puesto est un restaurant de San Diego populaire qui mêle avec succès une attitude décontractée avec une touche originale sur la nourriture et les boissons des rues mexicaines. Puesto démontre le vrai sens du frais avec des tortillas faites à la main, salsas faite maison, les viandes entièrement naturels, les fruits de mer durables et des légumes biologiques locaux. Cette incroyable combinaison des ingrédients de qualité les plus frais, tous préparés maison donnent les meilleurs tacos que vous ayez jamais goûté! En outre, le chef Luisteen sert de belles salades de marché, antojitos (tapas mexicaines), ceviches, moles, tostadas et autres mets mexicains authentiques. Puesto propose également bar artisanal offrant des margaritas, palomas, micheladas et des agua fresca saisonniers faits maison. ¡SALUD!
This American diner meets elegant French bistro is open Monday–Friday for Breakfast and Lunch, every day for Dinner and Happy Hour, and on the weekends for Brunch. With a full bar and an approachable menu, locals and travelers can indulge in a variety of French-inspired classics, from shared mussels to ratatouille and burgers.