Welcome to Cubano's, where every visit is a journey to the vibrant streets of La Havana and the lively atmosphere of Ocean Drive in Miami Beach. Savor the essence of Cuban cuisine with his signature dish, Picadera Cubana.Recipient of the prestigious Best of DC 2022 award. As you step through our doors, you'll be transported to a Cuban home, adorned with colorful tiles and filled with the rich aroma of rum and savory delights.Immerse yourself in the authentic flavors of Cuba from traditional favorites to innovative creations, each dish at Cubano's tells a story of passion and tradition.Our atmosphere embodies the spirit of Havana, with lively music, warm hospitality, and a vibrant ambiance that will make you feel right at home. Whether you're enjoying a romantic dinner for two or celebrating with friends and family, every moment at Cubano's is a celebration of Latin culture and culinary artistry.Join us at Cubano's and experience the magic of Cuba brought to life on your plate.
Passage to India sert une grande sélection de plats indiens dans un décor élégant qui rappelle les salles à manger des maharadjahs. Le chef Sudhir Seth a introduit le concept de cuisines régionales du sous-continent indien et met en valeur la nourriture de toute l'Inde avec des ingrédients locaux et un mélange d'épices maison. Le restaurant est situé dans un quartier de Bethesda riche en restaurants, à seulement 3 pâtés de maisons d'une station du métro de la ville (ligne rouge).
We bring the most authentic Vietnamese cuisine flavor prepared by our most dedicated Vietnamese chefs. Our staffs are all young and passionate making customers feel the welcomed and cozy. Come join us in enjoying the quintessentials of Vietnamese dishes--from our signature banh mi to our best-selling pho and more! Everything fresh and made to order. Vegetarian options available!
Le restaurant Jaleo fait revivre l'esprit et les saveurs de l'Espagne avec un menu qui reflète la riche diversité régionale de la cuisine espagnole classique et contemporaine, sous la direction du célèbre chef José Andrés. Le Jaleo offre un impressionnant assortiment de tapas, les petits plats traditionnels de l'Espagne, ainsi que des paellas savoureuses, de superbes sangrias et une belle sélection de vins et de xérès espagnol dans une ambiance festive décontractée.
Chers clients,
Veuillez indiquer à la réservation vos préférences en matière de placement : dans la salle principale, sur les tables hautes ou sur la terrasse.
Il est maintenant possible de se garer sur le parking du Cathedral Commons (sous le magasin Giant) tous les soirs après 19h00.
Ce bistrot de quartier situé à Cleveland Park reste fidèle à ses racines françaises et sert les meilleurs plats français de ce côté de l'Atlantique
Son chef exécutif Francis Layrle prépare un menu quotidien à base d'ingrédients frais et de saison. Le bar propose une sélection de vins et de cocktails maison. La Piquette dégage une atmosphère de bistrot authentique, simple et délicieuse.
Le restaurant Et Voila! est un bistrot franco-belge charismatique appartenant au chef belge Claudio Pirollo et situé au 5120 MacArthur Blvd NW à Washington DC dans le quartier de Palisades.
Le restaurant accepte les groupes sur appel téléphonique au 202-237-2300. Si la table que vous souhaitez réserver n'est pas disponible en ligne, veuillez appeler le restaurant directement.
Après 8 ans de dévouement à la tradition et aux saveurs authentiques, le chef Pirollo a acquis une réputation bien méritée parmi ses pairs, les médias et surtout les clients. Reconnu par le Washingtonian Magazine comme étant l'un des restaurants du top 100 de DC et par le Washington Post, le restaurant Et Voila! vous accueille chaleureusement avec Claudio Pirollo et son équipe. La saisonnalité et la durabilité sont les clés de ses saveurs naturelles et délicieuses.
Une carte des vins variée qui comprend des vins bio, ainsi qu'une grande sélection de bières belges ont été préparées afin de vous faire vivre la meilleure des expériences de bistrot.
Le restaurant Et Voila! sert le dîner, le souper et le brunch.
Caruso's Grocery in Pike and Rose is modeled after the classic, Italian-American "red sauce" joint. You know the one: nostalgic photos on the walls , a killer chicken parmesan, Sinatra pouring through the speakers. If you’re looking for modern interpretations of a chef's take on the classics, you won’t find them here. A joint venture from Neighborhood Restaurant Group and Partner Matthew Adler.
The name Melina is rooted in Greek origin and derives from the Greek word for "honey". "Mel" can be derived from the name Melissa meaning "honey-bee". The restaurant is named after the daughter of Co-Founder Chef Dimitri Moshovitis. “Melina” will honor the strength of the matriarchy in the Greek family. It will lean vegetable-forward with modernized Greek classics from the sea and grilled meats. Greek cuisine is all about freshness and quality of ingredients and that will be on display in a fine casual setting.
Bistro Aracosia is a critically acclaimed authentic Afghan gourmet and Chop House located in the Palisades neighborhood of Washington, DC. Aracosia has been acknowledged as 1 of 50 best restaurants in the nation for Vegetarians on Forbes Magazine, written up and reviewed by top food critics from the Washington Post, Washingtonian Magazine and numerous other publications. Bistro Aracosia has been awarded 100 Best restaurants for 2 years in a row in the Washingtonian. Aracosia accommodates any diet and is proud of taking cooking back to its origins. Chef Sofia Masroor diligently ensures top grade quality cuts of meat and the freshest produce in the market. All foods prepared at Aracosia are prepared with love. No artificial ingredients MSG& or preservatives are used, nor do we cook anything with nuclear such as microwaves and pre-made stations. Full Bar , extensive Wine and Beer menu Come and experience authentic and classical Afghan Gourmet and hospitality at its finest.