A beloved regional destination for Asian cuisine, 8 welcomes guests for lunch and dinner service once again!Featuring a newly refined dining atmosphere, 8 offers all the menu favorites patrons know and love as well as a few new surprises.Sourced from New England and delivered fresh throughout the week, live Maine lobster is available for hand selection from saltwater aquariums. Guests can choose one of three preparations – Salt & Pepper, Black Bean or Ginger Scallion.The delicacy of Peking Duck is also a new addition to 8. Marinated over five days and roasted to perfection, the flavorful, crispy-skinned entrée—served with scallions, cucumber, and steamed buns as well as hoisin sauce—sates parties of two to three. The number 8 is a symbol of luck and wealth in many Asian cultures.
Palace brings the rich flavors and richer experience of traditional Korean barbecue to the Puget Sound region. Our master chefs are proud to offer first-rate, authentic Korean BBQ at all three of our three locations: Bellevue, Tacoma, and Federal Way. If you consider yourself a connoisseur of Korean BBQ, you’ll be delighted with the quality and variety of dishes our chefs prepare. And if you’re newer to Korean cuisine, you’ll undoubtedly find a dish (or two, or ten!) to your liking.
Depuis plus de 20 ans, le Paolo's a apporté les saveurs italiennes dans le Kent. Paul Raftis fonda le restaurant après avoir appris à cuisiner aux côtés de sa mère, Darlene Raftis. Il aime la cuisine ouverte, qui lui permet de discuter avec vous pendant qu'il travaille. Il ne se lasse pas d'entendre « Ça sent si bon ici ! » « En tant que marathonien, il est la preuve vivante que vous pouvez manger italien et être en bonne santé. » En fait, l'un de ses plats signature, les « Fettucine Paolo », a été présenté dans le magazine Runner's World. « Il s'agit d'un des plats que j'ai créé. Il ne contient ni crème ni beurre. » Ce délicieux plat de pâtes est à base d'huile d'olive, d'ail, de bouillon de poule, de vinaigre balsamique, de tomates séchées, d'artichauts et de poulet. Donc, que ce soit pour sa bruschetta, son cioppino, ses pizzas ou ses spaghettis accompagnés de boulettes de viande, Paul vous remercie de venir manger dans son établissement.