Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de la baie de San Francisco
  4. San Francisco
  5. SOMA
FANG, San Francisco, CA

FANG

4.4
4,4
2751 avis
30 $ ou moins
Chinoise

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 16 fois aujourd'hui
  • Idéal pour les groupes
  • La perle du quartier
  • Adapté aux occasions spéciales
Le Fang est le restaurant partenaire du restaurant très populaire House of Nanking. Il sert une cuisine chinoise à la fois moderne et authentique dans un cadre raffiné, avec des spécialités traditionnelles, des dimsums ainsi que des plats « hors menu » innovants pour les plus aventureux. Le chef Peter Fang estime que la bonne nourriture est universelle et ne doit pas être limitée par la façon dont on cuisinait les plats autrefois. Avec l'inventivité caractéristique du chef Peter et son œil pour la qualité, le menu change et évolue selon les ingrédients frais de saison que le chef Peter se procure dans les mêmes marchés locaux de Chinatown qu'il a arpenté pendant des décennies. Pour savourer une cuisine chinoise à base de produits frais de saison dans un cadre moderne et élégant, rendez-vous au Fang.

Commande en livraison ou à emporter

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Chinoise, Dim Sum
  • Heures d'ouverture
    Repas du midi lun–ven 11:00–17:00 sam, dim 12:00–17:00 Souper Tous les jours 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (415) 777-8568
  • Moyens de paiement
    American Express, Carte Blanche, Diners Club, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Peter Fang
  • Service traiteur
    Please contact us for catering events.
  • Installations pour l'événement privé
    The main dining room can accommodate up 80 seated guests, has standing room of 100, a full bar, and a full open kitchen.The second dining room has a full open kitchen and two semi-private rooms, which seat 110 guests. The glass room can accommodate up to 14 seated guests and is a semi-private room. The Tibetan back room can accommodate up to 22 seated guests and is a semi-private room. The entire restaurant, both main and second dining room combined, seats up to 200 guests.
  • Quartier
    SOMA
  • Rue transversale
    3rd Street and New Montgomery
  • Parking details
    1. Street Parking Available<br>2. Nearest Parking Lots: There are 2 lots available within half a block from our restaurant. One is located on Minna Street between 3rd Street and New Montgomery. The other is located directly across from Fang with entrances located on Howard Street between 3rd Street and New Montgomery as well as an entrance on 3rd Street between Folsom and Howard Street .
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Droit de bouchon, Happy Hour, Livraison, Non-fumeur, Salle privée, Toilettes neutres, Vin

Avis de 2 751 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.4
4,4 d'après les évaluations récentes
  • 4,5Plats
  • 4,3Service
  • 4,1Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

2 751 avis
  1. David

    VIP

    Baie de San Fra

    7 avis

    2.0

    7 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 2
    2. Plats 3
    3. Service 1
    4. Atmosphère 1
    All praise goes to the sous chef here, the proteins and vegetables are nicely cut and prepared. Everything else about this place is terrible. The service is gruff. Example, ordered sparkling water, they brought a bottle warm. And said they didn’t have any cold. when they went to take our order the guy just walked up to the table with his little computer and grunts at you. The hood doesn’t work, so you’re constantly smelling the smell of recycled burnt oil . The dishes are over sauced, there’s very little complexity to the sauces, mostly sugar. Only go here if you’re desperate.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Eve

    Baie de San Fra

    15 avis

    5.0

    15 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    I had no idea this was the same chef as House of Nan King when I booked. The food was amazing! Everything was unique and declined. The charred broccoli was one of the best things I have ever eaten. Would go back just for that. Loved it and can’t wait to return.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Jen

    Baie de San Fra

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The owner came to the table asking if we were new to the restaurant. He asked about any dietary issues, and we needed gluten free. He chose our dishes and they were fabulous! Absolutely delicious nad varied in nature and flavor. We had a wonderful and satisfying experience.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Gigi

    Baie de San Fra

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le 17 décembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    No menu needed! Everything they decided to servecwas good

    Cet avis est-il utile ?

  5. Brad

    VIP

    New York

    9 avis

    3.0

    9 avis

    Y est allé·e le 17 décembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 3
    4. Atmosphère 2
    Lovely, a little chaotic (they started mopping the floors around me an hour after they opened). Food was tasty.

    Cet avis est-il utile ?

  6. eileen

    VIP

    Seattle

    105 avis

    4.0

    105 avis

    Y est allé·e le 17 décembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Very tasty food, fast service & good value. Pleasant atmosphere.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Steve

    Orlando

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 15 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    We came on a recommendation. The chef owner introduced himself to us and insisted we let him create a menu for us. Wow! So glad we did. Hands down best thing to get is the pork belly bao bun! Several courses arrived in a timely manner. Each as good as or better than the previous one. Can’t recommend this place enough.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Scott

    Ottawa

    10 avis

    5.0

    10 avis

    Y est allé·e le 8 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    We had to wait to be seated even with our reservation but once we sat down everything changed. We were approached by owner Peter Fang who asked if we had been there before we replied no he took our menus away and ordered our dinner for us. It was exceptional. The food just kept coming out and it was all fantastic. The place is busy and bustling but the food is incredible.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Christian

    VIP

    Baie de San Fra

    9 avis

    1.0

    9 avis

    Y est allé·e le 8 décembre 2024

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 3
    4. Atmosphère 2
    Unfortunately, this is a place that seemed better days. We had their famous fried rice that they made at the table, and it was a soupy mess. Also, the chicken dish was full of potatoes and very little chicken. And the crispy chicken potstickers had a heavy sauce on them, and it was totally overdone. Last time visiting for us

    Cet avis est-il utile ?

  10. JANET

    Baie de San Fra

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 6 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We three were lucky enough to be guided ar lunch by Mr Peter Fang himself. He found the right tea for one of us who cannot touch caffeine: had the staff brew up gogi berries He chose dishes that were just right for us, including __an onion pancake with a sweet glaze —tempura style shrimp with a secret ingredient: apples! —A striped sea bass filet that swam in a tank only minutes before, served hot: so perfect, so tender, it was like eating the sea

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

FANG propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (415) 777-8568.

Le restaurant FANG est noté 4,4 étoiles par 2751 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 16 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour FANG

660 Howard Street, 94105 San Francisco, CA

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    3rd Street and New Montgomery
  • Quartier
    SOMA
  • Heures d'ouverture
    Repas du midi lun–ven 11:00–17:00 sam, dim 12:00–17:00 Souper Tous les jours 17:00–22:00
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Chinoise, Dim Sum
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    1. Street Parking Available<br>2. Nearest Parking Lots: There are 2 lots available within half a block from our restaurant. One is located on Minna Street between 3rd Street and New Montgomery. The other is located directly across from Fang with entrances located on Howard Street between 3rd Street and New Montgomery as well as an entrance on 3rd Street between Folsom and Howard Street .
  • Moyens de paiement
    American Express, Carte Blanche, Diners Club, JCB, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Peter Fang
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Droit de bouchon, Happy Hour, Livraison, Non-fumeur, Salle privée, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
    (415) 777-8568
  • Service traiteur
    Please contact us for catering events.
  • Installations pour l'événement privé
    The main dining room can accommodate up 80 seated guests, has standing room of 100, a full bar, and a full open kitchen.The second dining room has a full open kitchen and two semi-private rooms, which seat 110 guests. The glass room can accommodate up to 14 seated guests and is a semi-private room. The Tibetan back room can accommodate up to 22 seated guests and is a semi-private room. The entire restaurant, both main and second dining room combined, seats up to 200 guests.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable